Лидл ::9::

• 65 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Бяхме взели "Гауда" от съботната промоция.Нещо ми е странна на вкус, ама ще се яде- 4 опаковки взехме. Laughing
Гаудата си е такава - нагарча. Хапнете я леко разтопена или запечена - така е по-вкусно.

# 121
А къде гледате промоциите?Видях на първа страница линк,но той е за сегашната newsm78

На сайта www.lidl.bg Simple Smile

# 122
Купуваме я от година и досега не е имала такъв странно гумен вкус.Дано поне е само това парче, но не ми се вярва.

# 123
  • на Земята
Кой вкус на лионския салам от промоцията е по-добър?С чушка или не?Знам,че е въпрос на вкус,но няма да са излишни коментари на опиталите го.Благодаря!

# 124
Кой вкус на лионския салам от промоцията е по-добър?С чушка или не?Знам,че е въпрос на вкус,но няма да са излишни коментари на опиталите го.Благодаря!
Вкъщи харесваме и двата. В началото купувахме без чушките, после приятел каза, че тоя с чушките бил много вкусен, минахме на него. Сега вече не купувам нито единия, нито другия, просто ни втръснаха леко, малко смяна, пък после вероятно пак. Според мен са вкусни и двата вида. Peace

# 125
  • Русе
   В нашия Лидъл тази сутрин(около 9.30) беше пълно с хора! Бабите се тълпяха основно край лионския салам и се чудеха от кой вид да си вземат Mr. Green Ние с мъжа ми карахме по списък и успяхме да се измъкнем сравнително бързо с лионски салам, варена шунка, кашкавал и един пакет с детски полота + някои други дреболии.
   Усмивчица питаше за полотата по-нагоре - не са от най-тънкия възможен вид - като блузите със сърнички, които бяха пуснали преди месец, трикото е стегнато, очарована съм от вида и цената им! Аз взех комплекта в розово, вишневото и бялото не ми харесаха. Погледнахме на бързо плетените шапки и ръкавици, бяха в списъка под въпрос, но не взехме.

# 126
  • вече Пловдив
А плетените рокли как са?
Не можах да стигна сутринта до Лидл, а в Стара Загора от рано сутрин пенсионерите чакат на опашка и ако има нещо хубаво, бързо свършва  Confused

# 127
А плетените рокли как са?
Не можах да стигна сутринта до Лидл, а в Стара Загора от рано сутрин пенсионерите чакат на опашка и ако има нещо хубаво, бързо свършва  Confused

Споко, рокли ще ти оставят, ама виж за дългите чорапки не гарантирам Joy
 Heart Eyes

# 128
Ох, и на мен роклите са ми в главата.
Момичета, дайте мнение Praynig

# 129
  • Балчи-Варна
Сутринта рано-рано ми купиха сокоизтисвачката и утре ще ми я донесат.От тази марка имам хлебопекарна,миксер, машинката за донати и много съм доволна.

# 130
  • Пловдив
А за гофретника какво ще кажете Rolling Eyes

# 131
  • Pb
Плетените рокли като за 10 лв. не са лоши, но не ме грабнаха особено.
Плетените чорапи ми харесаха на вид (и то много), но честно казано не посмях да взема. Имам горчив опит с 2 чорапогащника на сина ми - не излезнаха никак качествени и сега ме е страх да рискувам с други подобни артикули.

# 132

10 лв ли  newsm78, аз що помня 19,90 newsm78

Грешка- 24,90 са  Peace

# 133
Кои са тези рокли?
Сутринта минах през Лидл-а и купих чорапи с Маккуин  Crazy довечера след ДГ ще изненадам малкия  Heart Eyes
В нашия Лидл пенсионерите се бяха награбили с яйца и картофи. Какво правят с толкова яйца, бе  ooooh!

# 134
  • София

10 лв ли  newsm78, аз що помня 19,90 newsm78

Грешка- 24,90 са  Peace
Да и аз ги видях на 9.90 лв, а после са променили цената на 24,90 лв.
Да попитам в Лидъл Надежда дали има още от сушените портокалови корички  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт