Лидл ::9::

• 65 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
В 14ч. на Сливница беше голяма лудница и опашки. ooooh! И аз се сдобих с правоъгълната форма и много ми харесва, немско производство е. От това което си бях набелязала само шунката беше свършила, иначе от другите стоки имаше в големи количества, особено от кашкавала.
YSMIV4ICA стикери купувах и миналата година и след като ги свалих от прозореца пак си ги залепих за картона. Тази година ще ги лепя отново, но си купих още едни да има. Peace

# 151
  • софия
Взех и от дамските чехли за 5,99, които бяха в брошурата миналата седмица. Тогава ги нямаше в магазина, а днес имаше цял кош ooooh!
От кой магазин ги купи? И аз миналата седмица търсих на Сливница, но нямаше.
Коледни стикери и аз имам от миналата година. Наистина са за многократна употреба. Peace

# 152
Коледни стикери и аз имам от миналата година. Наистина са за многократна употреба. Peace

А според вас добре ли изглеждат тия стикери? Аз им се чудих днес, да не изглеждат много кичозно на прозорците ми е основният страх Mr. Green Не мога много да преценя от снимката в сайта на Лидл...

# 153
  • София
Взех и от дамските чехли за 5,99, които бяха в брошурата миналата седмица. Тогава ги нямаше в магазина, а днес имаше цял кош ooooh!

Този в Овча купел Peace
Имаше цял кош - малко черни, повече бели и най-много розови  Mr. Green

# 154
  • вече Пловдив
Ваня1975,в 12ч. в Лидл Стара Загора си имаше всички стоки ,които са на промоция.И аз се загледах в роклите ,но според мен за тези пари не си заслужава и се отказах.При нас гледам има бол от захаросаните плодове ,марципаните,от смесите за сладкиш-с две думи има.Само не видях от домашните чехли и аз.Аз си взех-кашкавал и от силиконовите форми за мафини/имаше само с елхички,с елхички и ботушчета,и с камбанки+нещо но в момента ми се губи/.
Благодаря  Peace

# 155
  • велико търново

YSMIV4ICA стикери купувах и миналата година и след като ги свалих от прозореца пак си ги залепих за картона. Тази година ще ги лепя отново, но си купих още едни да има. Peace
[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
благодаря много за отговора.  bouquet
А в Търновският лидл имаше цял палет с Миксери и никой не ги взема ,чехли няма .И тук всеки носеше яйца и картофи и гъби.Роклите ми се сториха от лоша прежда изкуствена .

# 156
Яйцата как са разфасовани ?/ На брошурата са на кора/
Много ни допадна  крем за мазане с пресен лук на Пилос. Препоръчвам.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 19:21 от красива белла

# 157
  • Пловдив
Аз днес не ходих, но ми е интересно дали има от сокоизтисквачките?

# 158
  • София-Лагера
Много мерси за рецептата за тортата  bouquet
Стана Уникална. Heart Eyes

# 159
Аз днес не ходих, но ми е интересно дали има от сокоизтисквачките?
В Пловдив в Лидл на Пещерско шосе към обед имаше 3 броя сокоизтисквачки.

# 160
  • софия
Шехина, аз не ги лепя на прозореца, а на вратата на детето. Има прозорче и там. Не е кичозно, но друго по вратата не слагам. Просто, като всичко, всяко нещо може да бъде както супер кичозно, така и симпатично в зависимост от цялото Peace

bubchenHug Явно, най-накрая, ще трябва да отида до Овча купелския.

# 161
Някой по-напред  вече го спомена, но да кажа и аз - мерете си за всеки случай продуктите на контролната везна, защото днес като купувах гъби си спомних за това и ги бях премерила предварително, но на касата ми маркираха около 50 гр. отгоре. Казах им, че съм ги мерила на везната в магазина и теглото не е същото, и веднага  /и то без да ги мерят, за да проверят все пак дали съм права, което веднага ме наведе на мисълта, че май са съвсем наясно с "дефекта" на кантара/ дойде друг служител - сторнираха сумата и ми върнаха рестото точно.  Чудя се обаче, защо биха рискували  да се компроментират по такъв начин? Thinking   Една проверка на кантарите във веригата и последващите глоби ще им излязат доста солено ми се струва, та "печалбата" от разликите ще им излезе през носа

# 162
След толкова много изчетени страници за марципана, реших и аз да го пробвам. Горчивият вкус на марципан НИКОГА не ми е харесвал, но си казах, че щом толкова го хвалите ще си купя и аз да го опитам. Взех си с хуга пълнеж и просто няма такава вкусотия! Умрях от кеф докато го ядох! Сега ме е яд, че съм си взела само един. След като го опитах, днес цял ден съм си мислела на работата за него  Embarassed Срамота! Разбирам ви много добре защо го криете от децата   Mr. Green

# 163
Шехина, аз не ги лепя на прозореца, а на вратата на детето. Има прозорче и там. Не е кичозно, но друго по вратата не слагам. Просто, като всичко, всяко нещо може да бъде както супер кичозно, така и симпатично в зависимост от цялото Peace

Мерсиии, днес ще ги загледам пак и май ще взема Wink

# 164
Яйцата как са разфасовани ?/ На брошурата са на кора/
Много ни допадна  крем за мазане с пресен лук на Пилос. Препоръчвам.
яйцата са на кора  Peace
всичко на пилос е страхотно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт