Фотография - 68

• 45 713
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Софи честито и лека бременност   bouquet
Още едно бебенце за снимане в темата  Grinning

Под 52 седмичен проект имате предвид на седмица по една снимка, доколкото разбрах. Така ли е?  Thinking

Аз си мислех, че е 365(366) дни снимане  newsm78

# 661
Софи, лека и безпроблемна бременност! Много се зарадвах, като видях!  Hug

# 662
Софи честито и лека бременност   bouquet
Още едно бебенце за снимане в темата  Grinning

Под 52 седмичен проект имате предвид на седмица по една снимка, доколкото разбрах. Така ли е?  Thinking

Аз си мислех, че е 365(366) дни снимане  newsm78

По  365  трябва да снимаш  всеки  ден,   а    по  52   по снимка на седмица Peace

# 663
  • Варна
Много се радвам Софи, прекрасни емоции в очакване на бебчето и после щастливи мигове заедно и мнооого снимки разбира се Wink

И аз започвам този 52 дневен проект, по човешко е по един кадър на седмица Wink По кадър за ден просто няма начин да успея  Confused

Ето и за първата седмица кадъра

IMG_4671_ by Борикс, on Flickr

Правен е на 1-ви януари, отвлякоха ми моделите за сурвакарчета та почнах да се оглеждам за нещо друго за снимане Wink))

# 664
Благодаря Джали за разяснението.   bouquet
Нещата по този начин изглеждат по привлекателни за мен  Laughing Бройте ме и мен  Grinning

Миналата година последните дни на декември видях rhyan, но ме беше срам да ги поздравя. Разпознах го по момченцето и жена му.  Embarassed

# 665
Честита Нова Година, мили приятели! Нека бъде по-добра и ползотворна от миналата, изпълнена със здраве, щастие и повече поводи за радост! Дано сте изкарали добре Laughing

Софи, спомням си една снимка колаж от миналата нова година с нещата, които си пожелаваш да ти се случат тази година - каза, че най-невероятно е бебето:))) Ето, виждаш ли - мечтите се сбъдват! Честита ти бременност - ще си имаш май лъвче - най-хубавата зодия Blush Mr. Green Heart Eyes Да ти е приятна, лека, безпроблемна и фотогенична:) май и аз скоро ще ти правя компания Simple Smile

Моята девойка вчера стана на 2 години!  Спретнах и няколко снимки набързо:))) ето споделям:

Just Anika by palechka* busy, on Flickr

I let the baloons go high in the sky:))) by palechka* busy, on Flickr

Happy Birthday Girl by palechka* busy, on Flickr

My Birthday Girl by palechka* busy, on Flickr

Благодаря на всички, които написаха толкова мили пожелания!!! Усмихнахте ме!

И на всички почиващи хубава, снежна и весела ски ваканция пожелавам!

# 666
момичета, имам въпрос за Лайтрум- винаги си отварям файловете през Лайтрум, при което съм си задала къде да ми ги запаметява, тя си ми прави папчица с датата и всичко е ок
обаче ... наскоро в една от папките реорганизирах файловете и ги подредих по папки вътре ръчно и сега като искам да ги отворя през Лайтрума не мога- дава ми, че са мисинг, пробвам се да задам папка по папка - не и не, а иначе си ги вижда колкло файла са вътре, но не ми ги отваря
надявам се ме разбрахте какво обясних, а иначе питането ми е- има ли вариант да накарам програмата да ги види, за да ги обработвам в нея, мерси на отзовалите се

# 667
  • София - град
Страшно много благодаря на всички за прекрасните пожелания, дано всичко е наред и август месец да гушкам здраво бебче  Praynig

май и аз скоро ще ти правя компания Simple Smile

Леле наистина ли, дано стискам палци  Hug Hug Hug Hug  Права си, изпълних доста неща от списъка , една съфорумка се оказа права че като си напишеш желанията и те се сбъдват  Wink

# 668
  • ENGLAND
Момичета, не съм запалена фотографка като вас, но ви се радвам искрено. Имам нужда от вашата помощ.
Дадох на мъжа ми да настрои апарата за нощни снимки и той натиснал нещо. Картата на апарата обикновено  може да побере 350-400 снимки. Но след "намесата" на мъжа ми показва, че има място само за 60 снимки. Изщракахме по празниците тези пози. Но вчера реших да ги сваля на лаптопа, показва ми, че картата е празна, прехвърлих се и на компа, пак същото. А когато картата е на апарата има снимки, виждам ги. Изчетох упътването, ама нищо не намерих по проблема. Тук и в някое студио да отида надали ще могат да ми отговорят.
Някой има ли идея как мога да си сваля снимки? Това са снимки от Коледа в България с моето семейство от 8-9 години и искам да си ги имам.
Апарата е най-обикновен SANYO, за непрофесионални снимки.

# 669
Момичета, не съм запалена фотографка като вас, но ви се радвам искрено. Имам нужда от вашата помощ.
Дадох на мъжа ми да настрои апарата за нощни снимки и той натиснал нещо. Картата на апарата обикновено  може да побере 350-400 снимки. Но след "намесата" на мъжа ми показва, че има място само за 60 снимки. Изщракахме по празниците тези пози. Но вчера реших да ги сваля на лаптопа, показва ми, че картата е празна, прехвърлих се и на компа, пак същото. А когато картата е на апарата има снимки, виждам ги. Изчетох упътването, ама нищо не намерих по проблема. Тук и в някое студио да отида надали ще могат да ми отговорят.
Някой има ли идея как мога да си сваля снимки? Това са снимки от Коледа в България с моето семейство от 8-9 години и искам да си ги имам.

Това което се сещам е, че може да сте настроили да снима в RAW (по-големи и обемни са снимките) и за това да ви показва по-малко място за общият им брой. Изтегли си софтуера на апарата за да можеш да ги разгледаш и на компютъра си (по това, че не ги виждаш мисля, че просто нямаш подходяща програма за разглеждането им)

# 670
момичета, имам въпрос за Лайтрум- винаги си отварям файловете през Лайтрум, при което съм си задала къде да ми ги запаметява, тя си ми прави папчица с датата и всичко е ок
обаче ... наскоро в една от папките реорганизирах файловете и ги подредих по папки вътре ръчно и сега като искам да ги отворя през Лайтрума не мога- дава ми, че са мисинг, пробвам се да задам папка по папка - не и не, а иначе си ги вижда колкло файла са вътре, но не ми ги отваря
надявам се ме разбрахте какво обясних, а иначе питането ми е- има ли вариант да накарам програмата да ги види, за да ги обработвам в нея, мерси на отзовалите се

Опитай да импортнеш снимките от новата им локация. При мен това работи.

# 671
Софи, получила си най-хубавия подарък ! Лека и безпроблемна бременност и от мен   Hug

# 672
Мащерка, трябваше да се обадиш...сигурно е било на 30 в Мола на Цариградско, защото преди коледа не сме щъкали много много...

И аз се разписвам със снимчок (НАЙ-НАКРАЯ) за седмичния проект. Сигурно повечето вече сте я видели, но...

Week 1 / 52 by Rhy@n, on Flickr

# 673
  • София
За много години, момичета! Желая ви много нови придобивки през новата година и много здраве, за да си ги ползвате! Софи, честито! Страхотна новина наистина! Със сигурност ти ще имаш най-ценната придобивка тази година - малък, пухкав и на всичкото отгоре безплатен модел  Laughing Лека бременност и вдъхновение ти желая! Палечка, дано и ти да ни се похвалиш скоро официално.  Аз изпуснах вече влака за второ бебе и искрено се радвам на такива новини!
Ще опитам да се включа в 52-седмичния проект, макар че досега си оставам само на приказки. Зорът е да започна, пък тази седмица съм в отпуск и няма да имам извинение. Сега видях, че последно съм качвала във фликър в средата на ноември  Confused

Да не е без хич, един позакъснял коледен кадър, всичко, което изщраках по празниците, отиде в графа "семеен албум" и не става за показване  Sad

Christmas Gift by Tsubi /Цецето/, on Flickr

# 674
  • ENGLAND
Суха Мащерка, благодаря. Сега ще търся къде е това RAW, разглеждах всички настройки, но такова нещо не открих. Поне снимките да мога да си ги запазя. Cry

Общи условия

Активация на акаунт