Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?

. За четвърто - сакън, не ща и да чуя. Стигат ми. Между другото, ако дойдете да видите моите чудеса как се бият /е, не винаги, само понякога/ и веднага ще се разкандърдиса................
Та такива мисли ми се въртят в главата, в моментите, в които не разтървавам някого и не зареждам хладилника........ Обаче за хладилника се успокоих, значи не само нашия е подложен на системна проверка и опустошаване..........
.
И какa си тормозят понякога, но тя ги строява и започва да ги обучава и изпитва по нейните учебници.
), една опаковка торби с връзки - 60 литра. Мокри кърпички - 1,2 големи пакета. Ходя в едно магазинче на едро, ако нямаш подръка такова не се набутвай от магазина да купуваш - пиши ми на лични да имам предвид.
Ей, таквоз ни е положението с балоните, ама наистина не се съобразявайте, щото ако не са балони ще и е шумно/пренаселено (ще кажеш, че живее сама в 5 стаен апартамент
)/скучно и пр. Наистина не се разколебавайте заради нас - не са само балоните проблема. За мойта щерка не принц, ама извънземен ще търсим
Аз все си мислех,че някъде пропуснах някой етап от възпитанието,но се оказва,че не съм сама в това поприще

Пиши, пиши...
Директорката веднъж ми отказа разговор,защото имала много работа и много ангажименти и нямала време да се срещне сега с мен