МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 135
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, напуснах ви без време - съжалявам, Дивото ми дете беше в истерия накрая Rolling Eyes

Бонбоните (ръчните) бяха от Ева - очаквам Кабо Алмма да я измъчва, увещава и умолява и да ни зарадва с рецептата им. Не бяха просто прекрасни, бяха невероятни! Добре че докопах последния! Мляс, мляс!

Също един сладкиш със смокини ми грабна сърцето Heart Eyes

Ха-ха, Вещерката не повярва, че готината мадама с очилата е ... Пиги Joy Joy Joy

# 226
  • София
На кулинарния конкурс бях впечатлена най-много от ръчно изработените бонбони (наистина страшно изпипани!), сладкиша със смокини и питката. Също и от коледните курабийки!  bouquet

Пешеходке, балоните ли подлудиха така детето? Sad  Галина иначе не се плаши, но на два пъти реши да пише с флумастер върху тях, и двата пъти й гръмнаха в лицето....та и тя се отчете с рев. Simple Smile

# 227
Аз така и не разбрах кои донесе петифурите? По точно ме интересува от къде са поръчани, защото именният и рожденият ден на децата се пада през ваканцията и ще черпят "на патерица" и тези петифури ми се видяха много подходящи, бяха страшно вкусни. И едно сладкишче под № 5 много ми хареса.

# 228
  • София
И едно сладкишче под № 5 много ми хареса.

bouquet Heart Eyes

Петифурите бяха от сладкарница "Гаврош", ако не се лъжа.... Rolling Eyes

# 229
Е, ти не видя ли че тя от коридора празнува (както всяка година де, тази поне беше склонна да седи в коридора - миналата го прекарахме отвън на снега в дворчето).

Пропуснах баницата със спанак - гласувах 2 пъти за нея... Mr. Green Коледните сладки не се доредих до тях Sad

# 230
# 231
  • София
Момичета, събрахте ми очите   bouquet  Аз, като новак, съм силно впечатлена от всичко, организацията беше страхотна! Искрено благодаря, че имах възможността да стана част от този празник. Успях да се запозная с някои мами, други само да ''разпозная'', но...има време за всичко, нали така... Hug

Пешеходке, не ме злепоставяй така  Mr. Green Че как да допусна, че ''мацката с очилата на главата'' е майка на 3 деца, като най-голямото е мома за женене:)
По този повод се смеехме с един приятел.Жена му е дребничка и младолика, прилича на ученичка и имат 2 деца, тогава да са били на 5 и 10 год. Отишли на селото му, срещнал го познат и го попитал "..и трите ли са твои ?!"
..та същата работа и тук, само корекция в бройката на въпроса Simple Smile)))

Оле попита за снимките и спомена група във Фейсбук.... newsm78 Ще я споделите ли (ако правилно съм схванала, че има такава), че се спуках да търся и нищо не откривам...

# 232
  • През девет земи в десета
Ние досега имахме гости, изобщо........скачаме от парти на парти. Тази година наистина се получи много добре празника. Съжалявам, че не можах да ви зарадвам с нещо домашно приготвено, но за следващата среща обещавам да се потрудя в кухнята.

ДИП, този път положението беше под контрол Mr. Green Дивната хубавица не беше чак толкова изплашена Wink

Успях да поговоря с много мами. С Наталия си бяхме общували само по телефона, с Еми във Фейсбук, а с Вещер водихме едни дъъълги преговори на ЛС преди известно време Laughing

Снимките ще ги кача в Докс и ще пусна линка в групата във Фейсбук Peace

# 233
  • Sofia, Bulgaria
И аз да кажа : БЕШЕ СТРАХОТНО!!!Благодаря Ви,че тази година ни направихте част от този хубав детски празник. Преживяването беше невероятно най-вече за Габи,която за първи път (във вече смисленото си съзнание) вижда белобрадия старец.Толкова беше превъзбудена.Цяла вечер скандира дядо Коеда,дядо Коеда  Mr. Green. Много беше щастлива. Алексче заспа на идване в колата и спа цели 7-8 минути преди шума при пристигането ни да я събуди.Е видяхте я колко е кисела,но съм и благодарна,че ни остави 2 часа да се насладим на празника.След това положението стана нетърпимо и трябваше да се омитаме,а се надявах да останем за помощ в почистването,ама................Едно мамче,което написа етикетче на Айси  беше учудена от странното и име Simple Smile. Ами тя е Александра,но когато се роди и учехме Габи да казва Алексче тя казваше Айси и от нейната уста звучеше толкова мило  Heart Eyesи така всички почнахме да и казваме Айси.Сега естествено като ме ядоса някой път и се чува едно Александра,издумано на висок глас и Габи попивателната да не остане по назад крясва и тя Сандооо  Mr. Green. Кой знае още колко пъти ще му сменим името на това дете,ама така е като избираме такива сложни имена.
Благодаря на тези който разпознаха сладкиша ми и ме похвалиха.и аз си бях намислила да правя едни бонбони,но съм забелязала,че винаги когато искам да се изфукам с тях и те не стават както трябва,затова реших и да не правя опити сега. Този скадкиш обаче е за хора с две леви ръце,като моите  Wink. Винаги става,дори и като не го правиш както трябва .Масата с лакомствата  беше впечатляваща.Кое от кое по красиви и изглеждащи вкусно неща.Не можах да опитам нищо,понеже се бях сдобила с едно главозамайващо главоболиице,дето ми отрови малко празника,ама фемилито опита всичко подобаващо и беше впечатлено.Показаха ми и колко ме обичат като се упрепаха да гласуват за конкуренцията  Mr. Green.Мен ме награждавали в къщи,като омитали чиниите и не ме оставяли без работа ( пак да готвя). Петифурките бяха дарението от сладкишница Гаврош.Аз съм редовна клиентка на тортите им и едни невероятни тарталетки .Имам щастието да живея до цеха им и просто не издържам на ароматите  дето се носят във въздуха  Embarassed Embarassed Embarassed Личи ми нали ???  Joy Ето линк ,ако някой се интересува
http://www.gavrosh.com/bg/catalog/       .Благодаря много на всичко,който с епогрижиха децата ни да имат хубав и весел празник.Цвета не седна и за секунда   bouquet  bouquet  bouquet.От къде черпи толкова енергия тая жена още се чудя.Страхотна си! Теди,която се грижеше на всички всичко да им е наред   bouquet  bouquet  bouquet.Албенка ,която и тя все се оглеждаше дали всичко е наред   bouquet  bouquet  bouquet. Благодаря на всички други мамчета,че допринесохте за ведрото празничко настроение.Поговорих с някой с които много исках да се запозная и лично не само във виртуалния свят.На живо всички сте още по хубави  HugСнимки правихме много,но още не мога да смогна да ги кача,но ще се постарая да е до довечера най-късно. Благодаря на Айла за това,че преотстъпи на нашето семейство наградата си.Много,много мил жест.Всичко стана толкова бързо,че аз даже не разбрах каква е тая награда и за какво иде реч,ама в къщи отворих плика и видях.Айла отново един невероятен жест   bouquet  bouquet  bouquet.Ако сметнем колко такива е имало през годините който се познаваме  Whistling,как ще ти се отблагодаря.........Изчезвам,че с тоя дъгъл пост ставам досадна вече  Embarassed Embarassed Embarassed.Ще ме прощавате,ама нали съм си по дългите обяснения................

# 234
  • София
Аз пропуснах единствения си шанс тази година да ви видя. Sad
Гледам снимки и чакам още, още, още, моляяяя Praynig Laughing!!!!

Hug Hug Hug Hug

# 235
  • София
  На на с всички също много ни хареса отново  Hug
  Ако може пускайте и тук линкове със снимки, тъй като с фейсбука хич не се разбираме и оправям.

# 236
  • Sofia, Bulgaria
Ето снимките от единия апарат    http://emiliarie.snimka.bg/family/sreshta-na-mnogodetnite-semeyistva.638372        
От другия още не са свалени  Embarassed.Ще кача и едно клипче в фейса.

Дописвам........останалите снимки  Peace
http://emiliarie.snimka.bg/family/koledna-sreshta-na-mnogodetnit … rod-ljenie.638438

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 19:06 от Emili A.(Г-жа Сеир)

# 237
  • През девет земи в десета
Еми, снимките, които е направила Зори са уникални, има талант за фотограф  Wink

А аз от вчера се чудя защо се беше усамотила до вратата, то било главоболие Whistling

Ей сега ще прегледам моите снимки и ги качвам Wink

Редактирам се тук. Искам да попитам, какъв подарък се подарява на годеж, изобщо подарява ли се нещо, леле колко съм зле Laughing

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 21:20 от Пиги®

# 238
http://gorgonbg.multiply.com/photos/album/42/42#
Приятно разглеждане!

Отново - благодаря за чудесния празник!

# 239
  • София
Момичета, много хубави снимки. Благодаря! Кукла, може ли да си ги сваля? Има ли такава опция?
Еми, а вашите мога на диск да си ги запиша, нали?

Пиги, предполагам, че се подарява нещо, но какво... Да не би Валерия да се сгодява?

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 22:38 от тедивас

Общи условия

Активация на акаунт