МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря на всички за снимките! Hug Страхотни сте! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
Благодаря на всички, които дойдоха на празника! Супер бяхте! За да има купон, най-важното са участниците, а всички бяхте с настроение и желание да се случи.
Теди, Еми, отново да ви кажа, че сте неустрашими. Няма нещо, което да може да спре жени като вас. Теди, специални благодарности на Ваньо, Пепи и Мони - помощта им беше неоценима.
Албенка, човек винаги може да разчита на тебе.  Hug
Ванче, много жалко, че не дойдохте за празненството, но поне Кати видяхме за малко. Много е пораснала и се е разхубавила. Баща й не случайно не я изпуска от очи. Simple Smile Грамотите на вашите художници са у мен. Благодаря за подаръците за мамите-кулинарки. Не можах да опитам от всички вкусотии, но... ще има и друг път.
ДИП, бяхме се отказали от опцията игра с балони, но при липса на квалифициран аниматор това се оказа спасението. Дивнето, като гледам, се калява полека-лека. Следващият път може да се престраши и в залата да влезе.
кукла, снимките са чудесни. То и моделите са супер.  Simple Smile
Много приятно бях изненадана от Петя и Диляна от Радио Романтика, които останаха до края - не отчетоха само формално присъствие. Надявам се, че са се забавлявали искрено.
Много се зарадвах на Галя и СуперТеди, ама така и не можах да ги видя като хората. Много мило беше и че Оле затвори очички и Наталия се престрашиха.  Simple SmileИ с новите мами, с които се запознах, разменихме само по няколко изречения, но ми се видяха много позитивни и готини. То друго не се и очакваше. Да повторим през лятото някъде на зелено, че да има повече време за приказки.
Много съм благодарна на всички, които се включиха в организирането и почистването след това - наистина сме екип, момичета!
Ох, да не забравя - децата са ни уникално хубави и талантливи! Сега като гледам снимките - направо не е за вярване!

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 23:58 от Кабо Алма

# 242
Теди, не знам може ли да ги свалиш, но аз мога да ти ги пратя с по-голямо качество и подходящи за печат на хартия. Изпрати ми на лични мейл и номерата на снимките, които искаш.

Наистина, много красиви и талантливи деца имаме:)

# 243
Ако не ме лъже паметта, днес хубавата Дивна става на цели 5 годинки.
Нека е жива и здрава, весела и добра и да носи много радост на всички около себе си.
Пешеходке, весел празник.
  Hug

# 244
Момичета, моля всички, които спечилиха ваучери за ресторант "Мамбо" да ми изпратят фамилиите си на лични. Собственикът на ресторанта ги иска. А също и кое име написахме на ваучера.

ЧРД на прекрасната Дивна! Да си изкара весел и вълнуващ празник без никакви страхотии! Всичко зло да бяга от нея, а щастието и любовта да са от двете й страни всеки ден!

На последвалото празника обсъждане с Теди, титико и Албенка решихме да възобновим срещите на мамите всяка първа сряда на месеца. И така - в сряда, 7.12., от 10 до 12 ч. заповядайте в офиса на Асоциация Родители на ул. Черковна 33 на кафе, чай и сладки приказки. Който може - идва. Който не може - предлага други дати, часове и места, но това не отменя срещата тази сряда!

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 19:16 от Кабо Алма

# 245
  • София
 ЧРД Дивна!Да расте здраво и щастливо дете!

Момичета благодаря ви за снимките и разказите за празника!Почти все едно съм била там. Направо пренесохте доброто настроение в темата и във фейсбук.  Hug

# 246
Много съм заблеяна. Коригирах часовете за срещата, както бяхме говорили.

# 247
За мен беше истинско удоволствие да разгледам снимките и на Суити, на Кукла и на Емили. Прекрасно предадоха настроението на празника. Благодаря, че споделихте!

На малката вече голяма Дивна - честит рожден ден! Да расте все така слънчева и радост на мама и тате.

Имам питане - как мога да стана член на Пълна къща?

# 248
  • София
Честит рожден ден и от нас на порасналата Дивна, нека бъде много здрава, все така красива и още по-щастлива  ura

# 249
  • София
Честит рожден ден на Дивнето!  bouquet  Да расте здрава и щастлива! Heart Eyes

Много ми харесва идеята за ежемесечни срещи. Тъкмо тази сряда по изключение съм на работа от 14ч. и ако не изникне нещо допълнително, ще гледам да дойда. Peace

# 250
  • София
Честит рожден ден на Дивна!
Весела, безгрижна и здрава да расте!
Hug  bouquet

# 251
  • София
Здравейте ! Празника  много ни хареса и на нас и децата останаха до края да играят !Поздравления и за организацията по намиране на спонсори !Ставате все по -добри !
Списъкът с имената на приготвилите лакомствата го написах аз и е у мен . Та ще ви напиша победителите :
                          1 място - Симона на  Тедивас - номер-2
                           2 мястоДани_77 - номер -13
                           3 място - reni_mats - номер - 4

За малко да победи   - tsvetljak  номер - 7 с 1 точка не и достига да подели 3 место  - с 7 точки и Сия - номер 15 -с  5 точки
    Професионално направените бонбони бяха малко  , а и всички с различен вкус -просто не повярвах , че са домашно производство -  Ева Борисова - номер 11
    Страхотно са се справили и всички други !         
До утре ! Simple Smile -
На последвалото празника обсъждане с Теди, титико и Албенка решихме да възобновим срещите на мамите всяка първа сряда на месеца. И така - в сряда, 7.12., от 10 до 12 ч. заповядайте в офиса на Асоциация Родители на ул. Черковна 33 на кафе, чай и сладки приказки. Който може - идва. Който не може - предлага други дати, часове и места, но това не отменя срещата тази сряда!

# 252
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Първо да честитя на ДИП порасващата Дивна красавица(с малко закъснение)...

Позавидяхме с мъжа ми, докато гледахме снимките... Надяваме се да има и друг път! Чудесни деца и чудесни родители!!!!

Минавам да ви покажа нещо, което ме докара до сълзи днес!
Дали може да се вярва на клипа? На чичко Гугъл не може да му се вярва на 100%, но все пак - приятно гледане!
http://www.vbox7.com/play:a844e445e3

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:15 от click

# 253

Четох,че това е било първоаприлска шега.......

Честит рожден ден на Дивна! Да продължава в същия дух да прави родителите си диви, а тя да е все такава Дивна хубавица!!!!!  bouquet

Честито и на всички, които празнуват днес!

Благодаря за снимките и разказите от празника!

# 254
Много ни хареса и на нас празника! Забавлявахме се искрено! Огромни благодарности на Кабо Алма, Албенка, Теди и всички момичета, които направиха незабравимо тържеството!
Моите малки кукли много се впечатлиха от дядо Коледа! Още го споменават, че питал дали слушат!:)
Всички лакомства бяха невероятно вкусни! Моля за рецепти на лични за сладкиша с черешките /или вишните, моля да ме извините, ако бъркам) и за бадемовите сладки (които мисля, че спечелиха първа награда)!

Общи условия

Активация на акаунт