МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 127
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
     Ей това е - сигурно вече ще ми се накарат че заливам темата с глупости, но както казва съпругът ми -  Тежко е да си тъп!  Shocked  Embarassed
    Та искам да питам ще снимат ли събитието от някоя ТВ, и ако да от коя,че да можем и ние да Ви гледаме?
      Хайде махам се оттук докато не сте ме  анатемосали!   Blush

# 211
  • София
Момичета, ние също ви желаем чудесно изкарване и голямо забавление за децата.

Приливна вълна, аз не съм Aila, но да те успокоя. Трябва да обсъдите какъв точно ще е АБ. Важно е да се знае активната съставка и на какъв период ще го взимаш. Можеш да провериш в този сайт http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp
Преди около година и аз се сблъсках със същия проблем. Тогава една съфорумка ми обясни, че ако искам да намаля рисковете, е важно да кърмя бебето непосредствено преди приема на антибиотиците и да избягвам да кърмя в продължение на около 4 часа след това, за да има време количеството му да спадне наполовина.

У нас, малкия ни батко е с варицела, очакваме включване от бебчо и големия батко...

# 212
  • София
  Приливна вълна, има много АБ, който са напълно съвместими с кърменето, особено на по-голямо дете. Ако може поговори предварително с лекарите, кой АБ биха ти предписали.
  Както и Lukasa & Te ти е казала в и-лактансия може да се провери даденият АБ по активна съставка, като в зависимост от това периода на полуразпад е различен и не е задължително да е четири часа обаче. Разбира се винаги може да се подбере такъв АБ, които принципно е съвместим или да се измисли ритъм на кърменето при който количествата, които достигат до бебето са минимални.
  Може да ми пишеш на мен, или ако желаеш ще ти дам координатите на наша консултантка, която е клиничен магистър фармацефт. На нея може да и пишеш и тук - http://forum.framar.bg/topic-t1201.html
  Разумно е по време на приема на АБ и ти и бебето да приемате някои от подходящите пребиотици.

# 213
  • София
Моят ябълков сладкиш за утре е готов. Wink

Припомнете ми дали беше добре отоплено помещението, да преценя как да се облечем. Hug

# 214
  • София
Сладка мама, чак добре отоплено май не беше, но като сме 100 човека вътре, ще си стане задушно.

Хайде, до утре!

# 215
  • София
  От 11 часа ли беше?

# 216
# 217
Нямам читава тениска на "Пълна къща". Някой да има повече?

# 218
  • Не съм от тук и съм за малко
Ще ти донеса една, може да ти е широкичка, но такива имам.  Wink

# 219
  • Варна
Приятно изкарване днес, момичета. Мислено съм с вас и очаквам много снимков материал.

# 220
Аз ли първа ще пиша отзив  Laughing
БЕШЕ СТРАХОТНО!!!
Успях да видя много от мамите, с които сме си бъбрели по Скайп или във Фейса, много ми беше приятно  Hug
Благодаря на всички, които се погрижиха за това празникът да мине чудесно, за подаръците и изненадите   bouquet
Моят Константин беше суперкисел, защото закъсняхме с 50 минути заради лутане из улиците (първия път подминахме читалището и връщането обратно беше бавно заради задръствания и едно отклонение), и защото бил написал писмо на Дядо Коледа с други подаръци  Laughing. Горкият толкова търпеливо чакаше да чуе името си, а накрая Дядо Коледа се обърка мъничко  Joy  Joy  Joy Изтървахме и конкурса за рисунка, та беше много тъжен...
Както и да е, успях да си побъбря с Тедивас, Пиги, Емили, Суиткидс мама, Куклата, Наталия, Карамелена (с малкото Карамелче  Heart Eyes в ръце) и ... май пропускам някой, ама Костаки ме дърпаше ядосано за блузата непрекъснато...
Снимки къде да качваме - в групата във Фейсбук ли? Аз ще правя чистка сега на познати в листата ми, така че ако погрешно изтрия някоя от вас, пишете едно ЛС   bouquet

# 221
Хайде втора със същата фраза
БЕШЕ СТРАХОТНО!!! Laughing
Моят Калпазанчо пък беше очарован, че освен подаръците които ще очаква на Коледа, добрият старец му беше приготвил и бонус защото явно много е слушал.Едно че състезанията бяха много забавни, едно че пликчетата от Дядо Коледа бяха пълни с какви ли не лакомства и подаръци, но получи и грамота за това, че снощи нарисува "най-прекрасната рисунка" Laughing.
Благодаря на всички които се бяха погрижили за добрата атмосфера на празненството!
Радвам се много, че се запознах и с някои от вас.Сега ще ми е още по-приятно да ви чета.
А математиците ще се похвалят ли?

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 16:50 от карамелена

# 222
Наистина беше страхотно! Очарована съм! А Мишо като стигнахме в къщи, така се разпищя..... явно искаше още!
Благодаря на всички, които организираха тази чудесна среща!

# 223
  • София
Хайде и аз да кажа, че беше сууууууууууууууууууупер! Много благодаря на всички с малки, големи и още по- големи дечица, които дойдоха  Hug Много ми беше приятно да се видя с мами, с които само си пишех. Май трябва да си правим по- често такива срещи, а?

Кабо Алма, благодаря ти, че намери кой да ни плати залата и донесе тези подаръчета за децата   bouquet На Дядо Коледа нищо не му подарихме, съжалявам  Embarassed И понеже заместник-аниматорката не беше точно това, което се надявахме, Кабо Алма попълни всички пропуски с абсолютно професионално включване  Hug Благодаря ти!

Ванче, благодаря ти за подаръчетата, които беше приготвила  Hug

А за кулинарният конкурс,ммммммммммммммммм, нямам думи. Сега хапнах това-онова, което си бяхме взели накрая- много вкусни нещица. Ей, много талантливи тези многодетни мами  Joy Имаше едни бонбони, мисля ръчно приготвени. Да знаете кой им беше майстора? С Мони си разделихме един, беше чудесен!

Моля ви дайте идеи на кого да изпратя от картичките, които децата правиха.

# 224
  • София
Чудесна празнична сутрин, изпълнена с много настроение, вкусотии и приятни изненади! Благодаря на Кабо и мамите, които се бяха погрижили да осигурят спонсори; на мамите, които помагаха в организацията (нарочно не изреждам имена, да не пропусна някого Hug), и на всички, които с присъствието си направиха празника и веселието!  bouquet

Специални благодарности на радио Романтика за това, че бяха с нас днес, и за хубавите награди, една от които се падна и на нашето семейство.  Simple Smile

Моите момичета останаха много доволни. Зори е много горда с грамотата за рисунката си. Галя заспа в колата 5 минути, след като тръгнахме. Като паркирах до блока ни, стоях още 45 минути с нея, за да си доспи. Laughing Косьо ми донесе книжка и хубаво си почетох на слънчице. Wink

Ето моите снимки, албумът е с парола:

http://milenazl.snimka.bg/family/mnogodetni-praznik.638259.25750670

парола: pulnakushta

Направих и няколко клипчета, които ще кача след малко. Peace

Общи условия

Активация на акаунт