МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 125
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дани_77 , ако се решим на четвърто може да си разменим мъжете  Heart Eyes

# 196
Чакам и аз с нетърпение да дойде денят на срещата.По емоцията които присъства тук, усещам че ще е много забавно.
Не разбрах обаче, в кое читалище ще е събитието?

# 197
  • През девет земи в десета
ЧИТАЛИЩЕ ВИТОША

Тук има карта.

Ако идвате от Руски паметник, тръгвате по Тотлебен, булеварда с паветата, продължавате направо, по някое време Тотлебен става Борис III, карате до Автогара - Запад, Овча Купел по Борис, автогарата се пада от дясната страна, вие завивате наляво към Бъкстон по Каблешков. Карате по Каблешков и на първата пресечка, покрай реката завивате в дясно това е Суворов Peace Продължавате все направо до читалището, няма начин да го подминете.
Моя мъж би казал, да ти обяснява жена ми как да стигнеш до където и да било e загубена кауза, но се надявам да е станало поне малко ясно Laughing

# 198
Моя мъж би казал, да ти обяснява жена ми как да стигнеш до където и да било e загубена кауза, но се надявам да е станало поне малко ясно Laughing
Супер го обясни, аз го разбрах веднага. Само не помня дали там има ляв завой, или трябва да правя обратен завой на Геопланпроект.

# 199
Честно казано не помня newsm78, мисля че е разрешен, да кажат мамите от района, аз принципно завивам на шесто районно, оттам ми е най-удобно.

# 200
  • София
Не, няма право на ляв завой, освен ако сега заради реконструкцията на Бъкстон не са го разрешили !
Пиги е права, по-удобно е да се завие на 6-то, НО...имайте предвид, че Бъкстон от Каблешков нагоре  до Вихрен е затворен и сега преките под и над читалището станаха еднопосочни. Затова, завива се по Каблешков в дясно и после по реката наляво.Или ако се стигне до Геопланпроект (Павлово), по Пушкин нагоре, врътка на колелото и втората в дясно е Иван Сусанин, по нея ... та до реката  Peace
То и аз ви спретнах голямо обяснение, колкото да ви объркам, ама карай....може пък с някой да ни тече еднакво мисълта  Mr. Green

# 201
Чудничко сте го обяснили.Може би защото сме жени и се разбираме отлично.
Момичета аз нещо да донеса или направя?

# 202
Мислех днес да си тръгна по-рано от работа да правя каквото ще правя за празника, а то излиза че пак ще трябва да стоя по нощите около печката. Няма измъкване ей.... Току виж съм ви спретнала нещо от "добрия съсед наблизо". Mr. Green

# 203
Ще донеса елха. Донесете играчки - всеки по няколко - след празника ще си ги вземете.

Вода няма да нося - Еми е осигурила напитки от Данон.

# 204
  • София
Чакам утрешния празник с нетърпение! newsm44

# 205
Здравейте, аз сутринта ходих в другия край на София за пластмасови чинийки, че в нашия квартал такива не се продават и на връщане като влязох в магазина - камари чинийки. Това сигурно напук ми го направиха   ooooh! hahaha............. 120 чинийки, 100 вилици, 15 бр. чували от 80 л. с връзки, мокри кърпи, един голям пакет салфетки. Ако не е достатъчно, казвайте, ама до към 16.00 ч., за да тичам в магазина, че после няма кои да гледа Мишо. Време за фунийки не остана, вече е направен сладкиш, чудя се сега ли да го режа или утре. След малко ще правя и баница.

# 206
  • София
Момичета на мен не ми било писано да дойда на този празник. Първо, преди няколко дни мъжо каза , че няма да може да дойде, аз обаче си реших да дойда сама с децата, но вчера ми се обадиха спешно от детската градина да си прибера малката че била с разтройство ( а сутринта и предния ден нищо и нямаше)  Sad И така днес се лекуваме, явно някакъв вирус, по - добре е , но като знам колко много деца ще има на празника не искам да ми тежи на съвестта да заразим някой.

Хубав празник пожелаваме на всички!

# 207
     Тежки дни се заредиха – явно гооолямо щастие ме чака! Wink То така си е според моята теория – след всеки тежък и/или труден момент задължително идва нещо много хубаво и приятно. Затова винаги се успокоявам, че щом сега е тежко, значи утре ще е много хубаво.  Simple SmileКакто и да е.
      Виждам уговаряте се за празненство, затова да ви пожелая да си изкарате много приятно ( а няма начин да не бъде така, при положение че се събирате толкова много сродни души на едно място). Wink За нас (неприсъстващите) остава успокоението,че после ще можем да присъстваме задочно на това празненство със снимковия материал, който се надяваме да ни предоставите. Така че щракайте се на воля, пък ние после ще ви се радваме на усмихнатите личица.  Hug

# 208
      Slavka70 за статистиката аз съм от Бургас. Само че за разлика от други аз съм емигрирала към Бургас. Wink Бях писала вече, че тук сме от месец юни. Твърде кратък период,  за да кажа че съм бургазлийка, но пък истината e че с моя мъж още в началото на брака ни, си мечтахме да живеем точно тук.  Rolling Eyes

# 209
        Aila имам запитване към тебе, тъй като ти си консултант по кърмене, но не знам дали ще можеш да ми отговориш. Имам едно образование на клепача, вследствие на възпаление на мигълките (така поне каза личната лекарка). Това си е от повече от година, но все отлагах лекарска намеса първо защото бях бременна ( с поредната проблемна бременност), а после кърмих. Явно е че няма за кога повече да се отлага, защото от време на време ми създава чувството за лек дискомфорт, а и самата лекарка днес ми каза, че според нея леко се е увеличило. По всяка вероятност ще се наложи нещо като операция ( не е ясно дали ще е операция или просто източване със спринцовка). Проблема е че сигурно ще  ми изпишат да пия и антибиотик. Та да стигна най-накрая до същността на въпроса – запозната ли си дали антибиотик би ми попречил при кърменето на почти 10 месечно бебе. Аз при всички положения ще говоря със самите лекари (имам час за понеделник) евентуално ако могат да се съобразят с факта че кърмя, но знам че ако се наложи антибиотик надали ще го отложат. Това което задавам като въпрос (че вече сигурно се питаш какво те питам), дали по принцип би попречило на вече по-голямо кърмаче. Все пак детето не е от най-ранна кърмаческа възраст.
      Сигурно тъпо се получи въпроса, Embarassed само че за мене сега е много важно – не толкова за храненето  й, колкото от факта че от близо 2 седмици насам кърменето е единственият начин да се успокоява нощем. Та сега съм силно притеснена ако ми се наложи да я спра. Надявам се да не ти досаждам, ако не можеш недей да ми отговаряш. На този въпрос сигурно само лекарят може да отговори, но в притеснението си, се чудя към кого да се обърна  за поне едно леко  успокоение.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт