МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 109
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Математиците ще могат да дойдат след "Салабашев", ако има кой да ги докара. Нашият празник започва в 11, ще предвидим Дядо Коледа към 13 ч., така че и те да се включат. Жалко е да са лишени от купон заради състезанието. Дори ще е супер да разпуснат след напрежението.

кукла, аз се ангажирах да докарам 100 минерални води (от малките бутилки). Мисля, че ще стигнат. Ако ти хрумва още нещо, казвай. Много се радвам, че ще снимаш - гарантирано ще имаме прекрасни снимки. Simple Smile

Последно се разбрахме децата да рисуват кой каквото може - важно е участието. Ще направим две изложби - на картини и на картички. Картичките ще използваме за разпращане по "отговорни фактори", а картините ще са ни за красота. Награди ще има за всички - грамоти. Ако успеем да намерим още нещо - ще го дадем, но албена няма ангажимент да го осигурява.

# 181
Кабо,а не може ли Дядо Коледа да е малко по-рано (12.30 например),че има и такива като нас,които ще трябва да пътуват наобратно и мъжа ми категорично заяви,че не иска пак по тъмно да се връщаме (миналата година имаше наводнения по пътя и беше кошмарно пътуването...).Пък и с разместването на графика с една седмица по-рано,се получи още един ангажимент за нас в 18.30ч.,който няма как да пропуснем... Та няма да можем да стоим до края.Е,ако може,тъкмо,докато свърши с по-малките участници,ще са дошли вече и по-големите Simple Smile
Ако може,разбира се!

# 182
И за мен ще е по добре Дядо Коледа да е по рано, щото Мишо към 14 ч. става заспало Мише newsm46....... Ако може, разбира се. И да питам аниматор ще има ли, че нещо не разбрах?

# 183
Здравейте милички,
Не съм влизала отдавна, ще се върна да прочета назад.
 Hug
Тинейджърите ми са здрави, а ясленика -сополив. И как да обясня на сестрите в яслата, че за сополи болничен не вземам. Три пъти вече вземам отпуск, за да "се лекуваме".
Поздрави!
Варненски мами, къде да се запиша за срещата? Имам желание да се присъединим с най-малкото.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 08:53 от lili 7

# 184
За Дядо Коледа - както кажете. Аз само предлагах. Математиците, става ли за 12.30?

# 185
  • Не съм от тук и съм за малко
Не се съобразявайте с нас. Аз не съм ги и писала моите младежи в бройката. Ако дойдат, добре, но те от Дядо ви Коледа не се впечатляват.   Wink  И освен това имаше коментари, че докато пристигнат всичкото ядене щяло да свърши.  Mr. Green

# 186
Здравейте, мами  Hug
Току що разбрах, че няма да си пътуваме със сигурост обратно в събота.
Късно ли е да се присъединим към празника - аз, Константин (5г) и Джорджиа (3г)?

# 187
  • София
Оле затвори очички Simple Smile) , страхотно е, че ще се видим. Записани сте!

Титико, също записани!

Албенка, за какво са ти и фамилии? Мисля че освен 2 Лорички нямаме повтарящи се имена.

А това състезание по математика защо все съвпада с нашия празник!? Поне два пъти така се получи  newsm78 Много съжалявам, че децата ще отсъстват от целия купон  Sad, но нека дойдат, ще има все още по нещичко и за тях  Wink

# 188
  • Не съм от тук и съм за малко
Албенка, за какво са ти и фамилии? Мисля че освен 2 Лорички нямаме повтарящи се имена.
За грамотите Теди. Grinning

# 189
  • София
  Последен въпрос от 11 ч, до колко средно часа ще продължим, че сме на плуване и да преценя ще можем ли да отидем или не?

# 190
Моите са Кюмурджиеви, всичките  Wink, ако бях послушала хората за третото да сменя мъжа, сигурно щеше да е момиче, ама акъл Crazy Mr. Green

# 191
  Последен въпрос от 11 ч, до колко средно часа ще продължим, че сме на плуване и да преценя ще можем ли да отидем или не?

Говорила съм с Несторов (на читалището) докъм 2-3 ч. Но ако се разберем за Дядо Коледа в 12.30 може да си получите подаръците докъм 13 и да бягате. Все се надявам да има останали и след това обаче - да побъбрим. Имам опасения, че по време на празника аз ще пропусна разговорите.

Имаме фенерчета с динамо за големите деца от vmware. Мисля, че ще са им забавни. Simple Smile

Дани, за четвъртото - на поправителен.  Wink

# 192
  • През девет земи в десета
Кабо Алма, към колко часа ще започне подреждането, 10 или 10,30? Аз съм отменила съботните ангажименти и мисля,че стига Цвети да не се умори много ще можем да поостанем докъм 3ч.

# 193
Несторов каза, че и в 9.30 да дойдем, и в 10 - там ще е. Аз ще гледам да съм малко преди 10, стига котка да не ми мине път. Искам да съм сигурна, че няма да има някакви технически проблеми (като липсата на озвучаване миналия път, например), така че да имаме време да реагираме.

# 194
  • София
Ние сме подготвени с кабели, пулт и микрофон, така че ако не друго, поне ще се чуваме добре  Laughing

Аз ще дойда към 9:30 с торбите с подаръци, а после ще дойдат и останалите от семейството. Ще трябва на място да добавим по още нещо в торбите. Еми ще го донесе  Wink
Много се надявам да мога да остана да се видим след празника.

Кабо Алма, членски внос ще събираш ли?

Общи условия

Активация на акаунт