Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?
Продължавате все направо до читалището, няма начин да го подминете.
, мисля че е разрешен, да кажат мамите от района, аз принципно завивам на шесто районно, оттам ми е най-удобно.
............. 120 чинийки, 100 вилици, 15 бр. чували от 80 л. с връзки, мокри кърпи, един голям пакет салфетки. Ако не е достатъчно, казвайте, ама до към 16.00 ч., за да тичам в магазина, че после няма кои да гледа Мишо. Време за фунийки не остана, вече е направен сладкиш, чудя се сега ли да го режа или утре. След малко ще правя и баница.
И така днес се лекуваме, явно някакъв вирус, по - добре е , но като знам колко много деца ще има на празника не искам да ми тежи на съвестта да заразим някой.
То така си е според моята теория – след всеки тежък и/или труден момент задължително идва нещо много хубаво и приятно. Затова винаги се успокоявам, че щом сега е тежко, значи утре ще е много хубаво.
Както и да е.