Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?

и обещавам да се старая повече.
и без притеснение гърчи работниците
, после завърших по стечение на обстоятелствата икономически университет , приеха ме Банково дело с 6тица по литература
и естествено не излезе Банкер от мен, не ме влечеше. Но и за литературата забравих, покрай многото сметки музата ме напусна. До някакъв момент правих някаква кариера, но нещо от един момент тръгна надолу, май не устоях на разни интриги
, и докато лежах с болното си дето по болници за разни операции, изпуснах влака за кариерата . А после взех, че родих още две деца.
И така сега ще търся ново призвание, за времето когато ми свърши майчинството (счетовдното имам предвид, другото е до живот). И все пак за протокола - 10 години станаха тая есен, откато съм във външнотърговския отдел на фирма, която внася разни неща .
Не знам ,защо преди това не ще да бил истински
)
Накрая естествено децата плачеха а майка ми викаше. Чувствам се като палач от инквизицията, най-лошата майка, която мъчи децата си.Но ако не ги пусна пък ставам най-лошата дъщеря, която не обичала майка си и баща си
Доста заносена си беше. Даже въпреки всичките трудности сега се радвам че малката съвсем малко прекарва времето си там (предпочита си „девойчето“ да щъпука наляво-надясно и хич не й е интересно да стои в този своеобразен „затвор“).
). Малко обидно му става на моя мъж, когато децата нещо коментират и казват „баба“ или „дядо“ с подразбирането, че това са моите родители. Когато говорят вече за другите, тогава посочват „баба еди-коя си“ или „дядо еди-кой си“.