Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?

Кога минаха бре, хора???????? Имам чувството, че вчера беше когато се събирахме в онова крайпътно клубче в Красна поляна и той беше бебе в количка. Хааааааааа, сега се сещам, моите малките бяха на 1-2 месеца
Е, справихме се. Сега главният герой спи, уморен от емоции.
При нас се натрупаха пак много проблеми един след друг и съм много,ама много притеснена.Още при раждането си,Елиза имаше шум на сърцето,тогава лекарите казаха,че най-вероятно ще го израсте,освен ако не е сърдечна малоформация,но казаха да си запазим час за кардиолог.Въпросния час беше зо 05.01.През това време обаче при Адела се проявиха други проблеми,споделих за тези проблеми на кардиолога,който след обстоен преглед каза,че Адела е с диагноза Тетралогия на Фало
Няма назначено лечение,но всеки месец ще ходим на прегледи в София,ще й правят и операция,но кардиолога каза,че ще е около годинката.Много се притеснявам,надявам се всичко да бъде наред до тогава,защото колкото повече чета в интернет,толкова повече се стресирам.
Умът ми не побира как така таткото няма да издържи на напрежението и ще те остави сама в такъв момент! Нали са ваши дечица, нали заедно сте им треперили?
Наистина много ти се събра през последната година, но има такива периоди, рано или късно ще мине, не губи надежда. Вярвам че Адела ще се справи с болеста (попрочетох малко и виждам, че лекарите имат много опит с това състояние и шансовете за оздравяване са големи) , знам че няма как да не се притесняваш , майките се тревожат и от малко и от много.