МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Момичета много, много благодаря  Hug  Hug  Hug Страхотни сте!

# 496
Честита нова година!Много здраве, щастие, любов и радост да изпълват домовете ни!
Аз да се похваля си изкараме страхотна почивка.Бяхме за седмица в Кипър съвсееем сами.Страхотна почивка благодарение на разумния ми мъж.Ако зависеше от мен щяхме да отидем поне с малката, но той беше категоричен "Ако е с деца, никъде няма да ходим!".Вие знаете че тъй като постоянно висеше на гърдата много се притеснявах как ще приеме промяната на мястото, новите хора и отбиването.Бебе и баба обаче се справили добре благодарение и на помощта на батковците.Моето притеснение пък се изпари след първия ден и след това направо се размазахме от кеф.
Момичета, изпуснала съм срока за подаване на документи за втората година майчинство.Проблем?

# 497
  • Варна
карамелена, вероятно не си го изтървала. Кога ти беше термина?

# 498
Термина ми беше на 8 декември, но родих на 21-ви.

# 499
Мили мои, някой от вас да иска да участва в Нова ТВ в предаване как помагаме да децата си да се научат да се хранят здравословно?
Отговори - на мен на лични до 17 ч. днес. Simple Smile

# 500
NellyDi  честито , едничко и или двечки са  Simple Smile
Всеки път като става въпрос за момченца и момиченца, се сещам за реакцията на баткото ви, когато беше видял сестричката си и твоят отговор и успокоение след това  Heart Eyes

ОООООООООо, върна ме с годините назад - голям смях беше тогава.  Joy Joy Joy Ама пък как си го запомнила само  hahaha hahaha hahaha

Пиги®, за каква смелост при мен говориш? Та вие сте къде, къде по-смели от мен  Hug Hug Hug Аз просто ще раждам трети път, нещо през което ВИЕ всичките сте минали! Просто моя късмет е, че ми се сбъдна мечтата за близнаци, сега чакам и втората си мечта - да връзвам панделки и джувки и да купувам розови и лилави дрешки  Flutter

# 501
  • Варна
Честит празник на Ваня, на Йоан на Маме и всички останали именици днес!

# 502
     Честит Рожден ден на всички рожденици тези дни!  Hug
     Честит Имен ден и на всички именници с името Йордан, Богдан и т.н., както и на всички именници с името Иван, Йоан и т.н.!   HugЕстествено говоря и за техните женски съответствия!  Hug
     Да сте живи, здрави и много щастливи!

Абе много хубав е този месец с всичките тези празници, само дето вече тежко ми стана все  по масите да седим и да се угояваме.  Confused  Grinning

# 503
   Аз другата седмица пак съм на операцийка. Не успяха от първия път да направят всичко както трябва, че затова пак съм там. Лекарят пък беше "оптимист" и каза:дано от втория път да стане! Sad
Аз пък нали съм оптимист, па макар и уморен, и все се успокоявам, че това ще е последният по-тежък момент за тази година - оттам насетне ГОЛЯМО ЩАСТИЕ ме чака!  Laughing Дано така да стане, че почвам да си мисля, че може да съм мръднала  след като нещата вървят на зле, пък аз все твърдя, че вече започваме да се оправяме.  Grinning  Стига толкова за мене!
  Вие пишете - много се радвам да ви чета! А пък си ви чета съвсем редовно, само дето настроение нямам много за писане. И време взе малко да ми остава - то нали трябва да се наготви,да се изпере(а пък пране все колко много имам!!! не е за разправяне!!!) и т.н., и т.н. Децата като тръгнат на училище може би тогава ще ми остава поне за малко свободно временце, докато малката спи. Иначе като са тук започваме пак с познатия рефрен - домашни, уроци, домашни, уроци...  Sad  Ех,... жалко че  ваканцията свършва!!!  Confused  Само се успокоявам че тази година имат повечко ваканцийки. Ето, и в края на януари имат към 3-4 дена почивка. Тогава поне от училището им ще си почивам!  Hug  Joy
  Браво на NellyDi - Дано да се сбъдне мечтата ти за розови панделки! На мене ми провървя, защо не и на теб?!  Hug

# 504
Честит имен ден на вчерашните и днешните именници! Темата ни е особено благословено откъм днешна дата! Simple Smile

# 505
  • София
Абе, знам аз, че си чакате почерпката! Laughing Да са живи и здрави всички вчерашни и днешни именници, които се навъртат около вас!  Hug  bouquet

И наздраве! Wink Grinning Heart Eyes

# 506
  • София
Честит имен ден на всички от вчера и днес   bouquet  bouquet  bouquet

Моят много палав и чаровен Йоан днес навършва 5 години и двамата с тате имат и имен ден  Wink Сега сме в кратка почивка след детското тържество и в очакване на роднините довечера  Rolling Eyes Йоан е щастлив, а аз се чувствам чудесно, очаквайки гости. Приятно изкарване на всички ви!

# 507
  • София - Дианабад
Честит имен ден на вчерашните и днешните именници! Темата ни е особено благословено откъм днешна дата! Simple Smile

Поздрави и от мен! Hug

# 508
  • София
Теди, честит двоен празник на Йоан! Да си прекарате много хубаво тази вечер! Hug

Честит имен ден на Йоан на Цоци и на Ванчето! newsm51

Приливна вълна, съжалявам за "повторението"! Sad Дано този път приключи всичко! Peace

# 509
Теди, честит ти троен празник!!!!! Тройно щастие да имат празнуващите у вас, живи и здрави да са!!!!! Приятни гости!!!!!! Party

Ванче, честит празник и на теб! Лошото бързо да минава и да отстъпи мястото на радостта, щастието, усмивките и доброто настроение! Heart Eyes

Приливна вълна, успешна развръзка ти желая!!!!!! Peace

Честито на всички именници днес и вчера!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт