Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?
Дано намериш сили в себе си да се примириш със случилото се и да го приемеш! От опит знам, че дълго време ще се чувстваш като малко осиротяло момиченце, но всъщност си достатъчно зряла и опитна, за да се справиш с всички отговорности и ангажименти!

Разбира се, аз също се правя, че излизам от стаята и те винаги се хващат.Е понякога изчкавам по дълго,докато слушат дали ме няма, ама все успявам да ги хвана
И това при положение,че се става рано сутрин,без следобеден сън, всеки ден тренировки и пак имат сили за щуротии-как ми напомнят на мен самата, когато бях на тяхната възраст.Със сестрите ми бяхме същите.

А големият ми син каза, че тя щяла да меси тогава питката за прощъпулника на неговите деца.
А питката за малката хубавица я прави баща й, т.е. моят съпруг. Много вкусна питка се получи и украсена отгоре с пиленца от тесто направени специално от тримата мъже по едно. Та така се получи, че докато тримата мъже правиха питка ние двете "жени" си почивахме.
и докато четох съответното съобщение получих още едно - този път 30 лв., пак от същото място. Съпругът ми бързо отиде до най-близкия до нас банкомат, за да провери дали наистина липсват тези пари. Истината беше една - парите ги нямаше - успя да изтегли само останалите 10 лв. Бях меко-казано шокирана, но по-важното е че чувствах по-скоро омерзена. Крехкото чувство за някаква, мнима дори, сигурност го нямаше. На следващият ден рано сутринта ми се обадиха от самата банка, за да ме попитат за 2 транзакции от Америка. Потвърдих че не са извършени от мене и те ме посъветваха да отида до най-близкия клон на банката,за да пусна жалба. Направих това, естествено, още същия ден. От банката ми казаха, че ще разгледат жалбата и е възможно да възстановят сумата. И най-интересното е че около 2-3 седмици след това наистина ми възстановиха всички пари, които бяха изтеглени!
Картата веднага я блокираха и след седмица ми издадоха друга. Сега ходя да тегля пари само от банкомата на банката, който се намира вътре, в предверието й и работи 24 часа, като в извънработното време се влиза само с дебитната карта (уж ми казаха че там е най-сигурно). Честно-казано даже ме е страх сега да оставя каквито и да било пари на картата и почти веднага ходя да ги изтегля. Иначе приех нещата философски - реших, че в живота понякога ти вземат нещо материално, за да научиш нещо по-важно. Важното е че нещата ги приех като свършен и непроменим факт, а се оказа, че животът доста често и неочаквано ти поднася и приятни изненади!!!