Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?
Радвам се, че бързичко наваксва! 

Все така младичка да се чувстваш!
И аз съм забелязала "забравянето" на рождените дни, но не е от страна на такива хора, че да ме засегне или нарани. Нали мъжът ми не го забравя....
Като разбра че много държа да присъствам ми даде зелена светлина. Та присъствах на изписването и после една седмица ходих всеки ден до тях, за да им давам начални напътствия (все пак вече имах 2 деца). После зет ми беше благодарен ако не за друго, то поне заради факта, че моето присъствие ги избавяше от натрапчивата намеса на двете баби.
Но знам че такава любов към това малко детенце- все едно беше мое! После като роди 2-то ( а тя я роди в Германия) отначало не можах да го почувствам толкова близко ( не я бях виждала рожбата) въпреки че много се радвах за сестра ми-още повече че това беше първото момиченце от трима внука! Но откакто я зърнах наживо миналата година през лятото ( а тогава вече и аз бях бременна) малката хулиганка вече си ми е голяма слабост! Та всички хубави и лоши моменти свързани с тях ги изживявам като свои лични! Абе много си ги обичам!!! 
Вчера вдигна температура, днес е с 39. Явно няма да ни се размине грипът...
Живи, здрави и много усмихнати!!!
И да си спретнете едно мнооого голямо и весело парти!!!

,