МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 154
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета!  Hug
Щастлива Нова Година на всички! Бъдете здрави вие и всички скъпи хора в пълните ви къщи!  Hug
Честито на рождениците!   bouquet

Влизам набързо да напомня от името на Кабо Алма, че утре е първата сряда на месеца и всички жадуващи за сладки приказки мами са поканени на (надявам се да стане) традиционната среща в сряда, този път следобед, от 14 до 16 ч. в офиса на Асоциация Родители на ул. Черковна 33.

# 466
Здравейте мили ДАМИ, надявам се не сте ме забравили!

Искам да ви пожелая - много здраве, късмет, любов и търпение през новата 2012 година. Много усмивки и сбъднати мечти!

# 467
  • София
И много нови бебета да се родят или заченат през новата година! Grinning

Кабо, здрав и щастлив да е Сашко!   bouquet Hug Heart Eyes

С тези срещи ме карате да се чувствам като ученичка - бяга ми се от работа, за да ви видя! Laughing

# 468
  • София
За пубертета не мога да се включа с много компетентно мнение, защото големите го минават леко. Малко ме притеснява втората група, която ще навлезе в тази възраст след около 5-6 години. Дано не съвпадне с моята критическа, че тогава не знам кой кого ще укротява   Joy Joy Joy

Албенка, не съм съвсем сигурна дали ще се класирам за утре, но много се надявам.

Нели, много, много ми хареса последната отметка в подписа ти! Честито! С радост ще чакаме с теб  Hug Hug Hug А младежите са тооооолкова големи. Благодаря ти, че споделяш във фейсбук техните постижения ( и твоите, разбира се  Wink ).

Да са ви живи и здрави порасналите деца! Да ви радват все повече!   bouquet

# 469
И много нови бебета да се родят или заченат през новата година! Grinning

Нели, много, много ми хареса последната отметка в подписа ти! Честито! С радост ще чакаме с теб  Hug Hug Hug

smile3521 smile3521 smile3521 stork-girl newsm78

Не на последно място......

Честито на мама Ивира за Радостта в тяхното голямо семейство......На 15.12. е станала мама за пети път, имат си момиченце.........   
Ч Е С Т И Т ОООО!!!!!! Здраве на цялото семейство и много сили през новата година!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 21:26 от Мама Цоцоланка

# 470
  • София
Честит рожден ден на Мери, Гери и Сами! newsm38 newsm59

Браво на смелата мама Ивира! smile3501 Да отглежда с лекота и радост дъщеричката си!

NellyDi, поздравления за лентичката! Възхищавам ти се! Hug

Saly, хайде- от баниците в...портмонето! Wink

С наистина голямо съжаление ще пропусна срещата утре- на работа съм до 17. Sad

# 471
Момичета, ако не можете за утре, да пренесем срещата за следващата сряда? Пак от 14, пак на Черковна?

# 472
  • Не съм от тук и съм за малко
Аз съм за другата сряда, ако е удобно и за други. През ваканцията измъкването от къщи е по-трудно.   Crazy

# 473
И аз ако се премести срещата другата сряда, ще дойда, тази сряда е ваканция и не мога.........

Днес моя Явор става на 6 години!!!   cook

# 474
Здравейте! Извинявам се, че нахълтвам така в темата, но ми е нужна помощта ви  Hug Бихте ли споделили идея за подарък за племенниците ми, близнаци, на 1 год. и 3 м., по случай именния им ден? Искам нещо полезно, подходящо за възрастта и оригинално. На вас какво ви подариха сега покрай празниците, което ви се стори много практично   bouquet   bouquet   bouquet
Предварително благодаря!!!!

# 475
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ПЪЛНА КЪЩА СЪС ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И ДЕТСКИ СМЯХ!!!   Hug

Честито на мама Ивира! Да си гледат цялото домочадие заедно с най-малкото с много любов и преливащи от щастие!   Hug
Честито на празнуващите! Много здраве и усмивки!   bouquet

Аз бих искала да дойда да се запознаем, но за съжаление точно съм свободна през ваканциите!Освен точно днес, когато мъжът ми замина из Рила. А децата са си вкъщи.
Моля ви, направете една срещичка поне сутрин, само в понеделник да не е  Peace

dessynik1 , аз се сещам за количките, които се бутат с крачета, бяха подарили такова на голямата и всичките се изредиха на него  Peace

Hug

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 09:58 от goris

# 476
Явно, че днес следпразнично повечето хора са заети.

Срещата се пренася на 11.01., сряда, от 14 ч. в офиса на Асоциация Родители, ул. Черковна №33.

Предишния път беше предиобед, тогава имаше хора, които поискаха да е в следобедните часове. Може да ги редуваме един път преди обед, един път следобед. Или както се разберем.

За следващата среща през февруари аз ще отсъствам, но офисът е на разположение.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 10:20 от Кабо Алма

# 477
  • София
Честита нова година. Нека донесе здраве, радост, късмет, мир и реализирани творчески планове на всички семейства!

Честито и от мен на празнуващите - да си изкарат весело и да получат желаните подаръци  Hug

Момичета, помагайте - средния син от няколко дни стана друг човек. За всичко реве, сърди се, изпада в истеричен плач, който продължава поне час. Преграква от реване... не ми дава да го гушкам, като се опитам да го успокоя започва да крещи "не, не, не". Все търси "тате"... (а той е на работа през деня). Вече съм се видяла в чудо, какво да правя... Големия му брат не е правил такива сцени, като беше по-малък... е и той ревеше за щяло и нещяло, ама такова чудо не е било  ooooh!
Тази седмица го взимам на обед от яслата, защото и там седи сам на пейката и реве, докато не отида.
Сигурна съм, че е период и ще отмине, но какво да правя до тогава? На бебето вчера му излезна първото зъбче, второто и то се вижда, но още не е излязло и то е нервно, особено нощем - проплаква, върти се, малко спи... Лудница е у нас  Crazy
Споделих, дайте идеи   bouquet

# 478
NellyDi и аз ти се възхищавам за лентичката. И на мен много ми се иска да имаме 4 деца, но да си призная незнам дали ще събера смелост за четвъртото. Честито и на мама Ивира от нас, да и е жива и здрава дъщеричката.

# 479
  • София
Честито на мама Ивира! Да са здрави и щастливи!

Дани, да ти е здрав порасналия юнак! Много да ви радва!

Поздрав и за другите пораснали деца!   bouquet за родителите

Лукаса, за съжаление не знам как да ти помогна  spoko Дано отмине по- скоро. Дали не му растат и на него зъбки или нещо да не му е добре?

dessynik1, за дечица на тази възраст, мисля че е добре някакъв конструктор, по- едър пъзел, влакче или друго, което си нямат  Wink

Кабо Алма, добре че отложи срещата. Аз за днес нямаше да успея. От 1- ви се опитвам да се самопоканя при майка ми да я сурвакаме, но все нещо не можеше- ту някой и идва на гости, ту жената ще и чисти  ooooh! , а  вчера едва не ми вдигна скандал за това кога ще отидем  #Crazy Не ми се коментира, че...

Общи условия

Активация на акаунт