МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 135
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, многодетни момичета, приемате ли нови попълнения? Съвсем скоро открих вашата тема и имам желание да се присъединя към вас. Аз съм от София и съм мама на трима. Каката е на 6 и ходи на предучилищна , баткото е на две и девет месеца а малечка е на 8 месеца.  bouquet

# 556
  • София
И ние бяхме на вчерашната среща. Ей, да знаете много ми беше приятно.   bouquet Ще се постарая да не пропускам.

А Теди съм готова да я гледам от сутрин до вечер и от вечер до сутрин, ама сигурно не съм единствената.  Wink

Като и казах, детето подскочи от радост  Laughing Така че живот и здраве след 2 месеца пак ще ти я доведа  Hug

Дани_77, до сега само два пъти е ходила в една непретенциозна школа по живопис в Двореца на децата и за мен учудващо добре се справя.

ola, добре дошла. Няма да се разсърдим, ако разкажеш още нещо за вас Simple Smile

# 557
Когато Бог иска да дари една жена и дава две момичета, а по средата си имам и момченце

newsm78 maminko
не съм съгласна  децата са дар от БОГ  дали е момче или момиче  аз ги приемам за дар
мой те са 3 прекрасни момчета

# 558
  • София
На вчерашната среща стана дума за европроект за допълнителни безплатни занимания в училище. Ето едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=ucyBTcuzt8M&list=UU0erS0ldqUd … &feature=plcp Нямам време да търся сега още информация за програмата, но сигурно в Гугъл има.

silve 55, няма да влизам в полемика.

# 559
  Следя редовно темата и разбирам, че много съм се отпуснала - колко по-тежки ситуации има от моята.
  Moni успех, мила!  Hug  Знам, че една майка винаги намира сили,за да може да помага на децата си! Знаем, че и ти ще успееш, независимо колко ти е трудно сега. А пък за твоята "половинка" - има моменти от живота ни, които ни се струват неясни, но с течение на времето разбираме замисъла  на Бог и каква е нашата Съдба. Обикновено всичко, което ни се случва е за добро. Важното е да се оставим спокойно в божиите ръце с думите, че "всичко, което се случва с нас е за наше добро!"
  Пиги и на тебе ще ти трябват много сили,  Hug но нали знаеш: Което не ни убива, ни прави по-силни!  Hug
  Ola добре дошла! Радвам се че се множим!  Wink  Grinning
  Аз пък реших да изчакам с операцията. Ако ми беше дадена гаранция, че с 2 операция ще се приключи - щях да се жертвам. Но не би! Затова ще търся друго решение. Засега мисля да пробвам с билколечение, заинтересувах се и от холистичната медицина. Ще видим - времето ще покаже кое е правилно! В краен случай пак ще отида на операция,но мисля да пробвам при друг лекар.
  Толкова засега, че бебка много силно се разплака и трябва да отида да я успокоя!  Hug

# 560
  • София - Дианабад
Ола, добре дошла! От кой квартал си, че ми е любопитно  Heart Eyes.
Мони, Пиги,  Hug Hug!
maminko, клипчето за проекта "Успех" ме просълзи. Нашето училище също ще се включи в проекта и се надявам това да доведе до добри резултати за всички.  Peace Praynig

# 561
  • София
На срещата си сверихме часовниците и установих , че не само в нащо училище са дали в последния момент малка информация за тези проекти   #2gunfire  Дават се пари , а инфо никакво ... На нас ни дадоха листчета с инфо за 2 учителя , а за другите никаква . Последният срок беше 10 , а ние ги получихме на 9  newsm78  А и ще е юни и  май местата са ограничени . Голямата каза , че нямало желаещи учители  май , а и инфо нямаше . Средната нищо не каза Simple Smile
При вас как беше ?
Ще ви пусна обещаната информация по - късно .
Приятен ден !

# 562
Здравейте, goris, живея срещу гара Подуене. Тук сме от скоро, преди живеех в надежда  bouquet.

# 563
  • София
http://www.sofia-obrazovanie.bg/index.php?load=news
 От този сайт разбрах за   заседанието  на комисията за отпускане на средства за обезпечаване на училищни извънкласни дейности и кои училища са включени .
Крайният срок за подаване на исканията за отпускане на средства за обезпечаване на училищни извънкласни дейности е бил  24.10.2011 година.
А въпросните проекти явно са други пари за усвояване .
 Ако друг има повече инфо да каже .

# 564
  • София
ПигиPraynig безпроблемно възстановяване на мъжа ти! Hug Ако имате нужда от някаква помощ и ''мъжка ръка'' - казвай!  Peace

Кабо, Кабо, нали си знаеш - снимки и пътеписи! Лек път! Praynig Hug

# 565
Здравейте! Не съм се включвала отдавна при вас. Затова сега ще ви честитя новата година - бъдете здрави, щастливи и борбени. Това е начина да оцелеем и да възпитаме децата си.
Използвам момента да ви пусна една статия за четене. Искрено се надявам да сте запознати с темата от преди и да не сте се поддали на рекламата.
http://ideyazabulgaria.org/index.php?option=com_content&view … X5M1noow.facebook

Нека поне спасим децата си!!!

# 566
  • Бургас
Това са пълни журналистически глупости.
Престанете с тези ваксини,невежеството и по-страшно от тях.
Една от представителките на Глаксо за България ми е приятелка и е лекар и тя лично сложи на дъщеря си.
Нека всяка от нас сама реши.Аз на никого не се бъркам,но ми писна да ме
"подпират"отвсякъде с подобни линкове.
Приключвам,че не искам да влизам в полемика.За ваксините си има отделни теми за които са против.Пишете си там!

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 20:05 от slavka70

# 567
  • София
Аз също отдавна се замислям за тази ваксина, но така написано ми се струва доста притеснително.

slavka70, защо така се афектира? Разбира се, че всеки сам решава за себе си и за децата си. Аз лично засега ще се въздържа от поставянето на точно тази ваксина. Освен това има много "съвпадения" с поставянето на ваксини и отключването на различни заболявания при децата като аутизъм, диабет и др. А иначе моите деца са ваксинирани и мисля че това е добре.

Кабо Алма, приятно пътуване и безопасно да се приберете с любимия. И умната  Naughty

# 568

Какво имаш предвид? Да не се приберат повече на брой, отколкото са тръгнали ли?  Mr. Green

Кабо, приятно пътуване.
Hug

# 569
  • През девет земи в десета
Нека всяка от нас сама реши.Аз на никого не се бъркам,но ми писна да ме
"подпират"отвсякъде с подобни линкове.
Аз пък сама си се подпирам с подобни линкове, тъй като ми омръзна да ме подпират с реклами. И точно понеже искам да си решавам сама, не искам някой да ме задължава да слагам каквото и да било на децата си Peace Това обаче си е мое мнение, не искам да споря и не смятам, че да сме допълнително информирани е невежество. Peace

Ванче Hug, благодаря за предложението. Засега се оправям добре с мъжката и женска роля у дома, само дано да ме държат краката докато мъжО оздравее Crazy

Кабо Алма, приятно пътуване Hug Букмаркнала съм си блога ти и чакам с нетърпение Peace

Общи условия

Активация на акаунт