СМГ "Паисий Хилендарски" - похвали и оплаквания

• 112 320
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Концертът на СМГ ще бъде на 4 май в зала "София".

# 256
  • София
Е, браво! Моят пак нищо не е казал! #Cussing out Той, човекът е над всичко! Предполагам, че се отнася за цялото училище - и за малките, нали?

Довечера пак ще го изненадам с информация. Добре че е форумът, и пишещите в него, та да научавам някои неща!  Grinning

# 257
Може и да не са дали още покани във всички класове(една лилава). Ние сме от малките - да.

# 258
  • София
Оказа се,че и ние имаме покана.Доколкото разбрах присъствието не е задължително.От друга страна детето може да отиде и с придружител със същата покана.
harry10 може и да не го изненадаш.И аз мислех,че ще изненадам моя син,но изненаданата бях аз,когато ми връчи поканата.Но и моят е над нещата...свършил си е  работата,платил е поканата и е забравил.

# 259
  • София
Сигурно си знаете, но сега се сетих да напомня, че тази вечер
(03.04.2012) от 18:30 ч. ще имаме родителски срещи седмите класове  Simple Smile

# 260
  • София
Дам, аз разбрах вчера и тъкмо се канех да попитам вие откога знаете? А поводът: моето диване ми се обади в 14:30 днес да ми каже, че който искал можело да отиде в 17:45 на консултация с класната, която доколкото схванах ще се изразява в това да види в дневника оценките на гарджето (че то нали друг надежден начин да разбереш за тях няма) и естествено веднага яхнях метлата - като как след като съм помолила вече да тръгна по-рано от работа за срещата в 18:30 да помоля да изляза още по-рано, щот не е като да не ме интересува мнението на класната или отразеното в дневника...  ooooh!

# 261
Извинете за отклонението, но знам, че повечето СМГ-ски мами са бивши СМГ-ки, а спешно търся връзка с хора от випуски на учителя ни по математика Младен Ценков, различни от нашия /1989/, т.е. вероятно това са 1985, 1981, 1977, не съм сигурна има ли след нашия. Може би на лични? bowuu

# 262
За заинтересованите - съобщение от прекрасния сайт на СМГ (шмугнато някъде по средата на страницата със събития)

"ПОКАНА КЪМ ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ ОТ СМГ!

На 2 май 2012г. от 18.00 часа в кинозалата на СМГще се проведе годишното отчетно събрание на училищното настоятелство.Заповядайте!"

# 263
  • София
Това съобщение верно са го шмугнали...
А не смятат ли за нужно да пуснат едно съобщение за успеха на Палвена Ненова? Mr. Green
Добре, че беше Обсолете, че научих. Или не смятат, че това е успех? Shocked На мен ми е обидно, на момичето направо не знам... Sad

# 264
  • София
За тези, които не са отваряли скоро електронния дневник, пък тук са редовни, копирам съобщението от директора, относно концерта на училището:

Уважаеми родители на ученици от СМГ,
Поради независещи от нас обстоятелства/ремонт на зала "София"/, концертът на училището ще се проведе по същото време и на същата дата 04.05.2012г. от 19 часа в зала ВИАС, ул. "Хр.Смирненски" №1. Заповядайте да чуете и видите нашите и вашите художествени таланти!

# 265
  • София
По типичния си алогичен (а в моята лична класация и терминология "откровено катилски") маниер са публикували на сайта само резултатите от организирания миналия уикенд пробен изпит по математика. Все едно този по български, също организиран в и от СМГ, по-миналия уикенд, е нещо различно или по-незначително. И не е кат да нямат налични резултатите и от единия, и от другия. То вЕрно, че е математическа гимназия, ма трябва ли с всяко едно действие (или по-скоро бездействие) да демонстрират, че явно встрани от математиката нищо друго няма значение  ooooh!

п.с. Предполагам, че мисълта колко полезно би било за участвалите в пробните изпити да сравнят, съпоставят и обединят двете класирания е напълно непосилна да мине през главата, на който  и да било от организаторите. Откъде накъде ще ни улесняват всъщност... И изобщо от къв на къв очаквам да мислят, че и да положат огромното усилие да кликнат 2-3 пъти за качване на файловете  Close

# 266
Искам да повдигна темата Калина Цонева. Моля, имам нужда от вашите коментари.
До преди тази година историята беше любима на сина ми. Интересува се и чете и сега, но..
От тази година, първа в СМГ, часът по история предизвиква ужас у него. И така всяка седмица.
Не ми се коментират преподаването на материала в часовете, произволните оценки които пише и т.н. За мен е необяснимо как в т.н. елитна гимназия могат да си позволят такова явление.

# 267
  • София
Споделям изумлението ти за въпросната учителка. Не знам ръководството
наясно ли е с какви квалификации си позволява да обижда децата -
нещо, недопустимо в което и да било училище.
За качествата й като преподавател да не коментирам - кратък план и прочетете си урока.
BTW, учителката им по ДТИ всъщност е историк, но в гимназията нямало свободни места
за историци, наистина жалко, защото е мил и много приятен човек.

# 268
BTW, учителката им по ДТИ всъщност е историк, но в гимназията нямало свободни места
за историци, наистина жалко, защото е мил и много приятен човек.
Много жалко наистина Sad И моите впечатления са такива за г-жата  по ДТИ - човек който обръща внимание + има желание да научи децата.

# 269
  • София
Не знам ръководството наясно ли е с какви квалификации си позволява да обижда децата -
нещо, недопустимо в което и да било училище.

Като даскалско дете да кажа, че няма положение, при което ръквоодството да не е наясно колко кадърни са или не са учителите, какво правят или не правят в часовете си. Само по себе си всяко училище, колкото и да е голямо, е достатъчно затворена система, за да се знае буквално всичко, за всеки, включително и отношението на учениците към конкретен учител. Абе, всичко. Което само потвърждава неадекватността на ръководството на СМГ. Съжалявам, че се повтарям, като се възмущавам от това и пак, и пак, но смятам, че именно позицията им на така желано училище сякаш е в основата на нищоправенето им и допускането на недопустими за нас, родителите, неща Sad Моето диване споделя, че учителят по музика ги псува открито и аз все не му вярвам, и все му повтарям да не си фантазира и че няма да се вържа, но, след като веднъж въпросният учител ми се обади по телефона и ми изкара акъла с несвързани приказки, се отказах да споря с детето, като ми разправя звучащи като небивалици истории за даскала по музика...

Общи условия

Активация на акаунт