Банята, 17та тема!

• 102 142
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
  • Раковски
Идете в някой магазин за такива работи и е хубаво да има мостри на готови комбинации за да прецените на место.

# 106
  • София
Здравейте и от мен. Предстои ми ремонт и обзавеждане на ново жилище, и тъй като започвам с банята, ще се радвам да споделите откъде си купихте плочките. Определено бих искала хубави, качествени плочки, макар и да са на по-висока цена. Благодаря ви предварително.

Фирма Сико и Джесика на Ботевградско .

# 107
  • София
Момичета, знаете ли някакъв сайт в който мога да видя различни интериори на плочки от този тип с фриз /малко аристократичен/
http://www.keranova.org/баня/бани/баня-imperator-peronda__594
Мебелите за баня от този тип, не ме влекът. Само плочките, идеи за разположения на фриза, декорните плочки и нещо различно от това дали да са един цвят или отдолу тъмни, отгоре светли  Rolling Eyes

Благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 108
Нашата я направихме с тези плочки (имат и фризове много хубави) :

И стана нещо такова:

Гледам, че бива да се комбинира със стила, който искаш ако правилно съм разбрала. Можеш да оформиш декорите в колони, както аз направих. Също не си падам по начина отдолу един цвят, отгоре друг.. А стила, който искаш да докараш ще дадеш акцент на мебелите и оборудването на банята. Нямам търпение да я видя завършена по начина, който търсиш, успех!

# 109
  • София
⅞ ...and Happily Ever After, нашата баня е със същите плочки, декора ние  с цъфналите клонки. Остава ни да поръаме паравана (спрели сме се на братя Градеви), вие от къде поръахте параван?

# 110
⅞ ...and Happily Ever After, нашата баня е със същите плочки, декора ние  с цъфналите клонки. Остава ни да поръаме паравана (спрели сме се на братя Градеви), вие от къде поръахте параван?

Параван няма да слагаме, банята не е толкова голяма, а и нашата баня и тоалетна са отделно. Снимката показах по-скоро за подредбата на плочките и модела им.

# 111
  • София
Момичета имам едно въпросче  Hug
За вариянт на баня в долната половина тъмна, в горната светла и по средата фриз...Има ли правило на каква височина се пада фризът  newsm78

# 112
  • София
Фриза трябва да е поне на 1 метър от пода.за да не се закрива от тоалетната чиния,мивката и т.н

# 113
От 2 дена чертая и мисля, кое къде ще бъде и междувременно попаднах на това:
http://starcraftcustombuilders.com/bath.design.rules.htm
Може да му е от полза на някой.
Обяснява в схеми какви са минималните и препоръчителните разстояния между нещата в банята

# 114
Здравейте, искам да ви попитам какво е вашето мнение относно избора на плочки за две бани в едно жилище. Имаме две бани - малка и голяма като и в двете има WC и душ.
Трябва ли за двете бани да избера еднакви плочли, дали да са просто от една и съща серия в различни цветове или да са напълно ралични???
Моля да споделите тези които имате опит в обзавеждането на бани.

# 115
Нашите са една серия - едната е червено-черно-бяла, другата е зелено-оранжево-бяла.

# 116
Уха, две бани, супер! Направи си ги в различни цветове, а защо не и стилове. Похвали се после!

# 117
  • София
rumen_iankov Много благодаря!

Мирче-Немирче Това е мног полезно, мерси  Hug Ако имаше такова и за дизайна, щеше да е идеално  Flutter

# 118
  • София
Момичета, знаете ли някакъв сайт в който мога да видя различни интериори на плочки от този тип с фриз /малко аристократичен/
http://www.keranova.org/баня/бани/баня-imperator-peronda__594
Мебелите за баня от този тип, не ме влекът. Само плочките, идеи за разположения на фриза, декорните плочки и нещо различно от това дали да са един цвят или отдолу тъмни, отгоре светли  Rolling Eyes

Благодаря предварително  Hug Hug Hug
Мда... и аз много обикалях и все не намирах плочки за едната баня, които да са в стила, който ни допада. И един ден съвсем случайно отидохме в Мартинели. Очите ми останаха във всички мостри, но цените бяха много високи за нас. Там се спряхме на едни "аристократични", после отидохме в едно квартално магазинче, което също може да достави плочки на фабриката "Апаричи", но на цена с 40% надолу. От там си ги взехме, много сме доволни.

# 119
Нашите са една серия - едната е червено-черно-бяла, другата е зелено-оранжево-бяла.
Благодаря за съветите.
И на мен ми се иска да направя двете бани с плочки от една серия в реазличен цвят. Проблемът е, че не можем да харесаме такива модели които са приложими за две отделни бани. Така остава варианта да са в два различни стила??!?!

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:46 от Kokolin@

Общи условия

Активация на акаунт