Банята, 17та тема!

• 102 177
  • 808
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мда... и аз много обикалях и все не намирах плочки за едната баня, които да са в стила, който ни допада. И един ден съвсем случайно отидохме в Мартинели. Очите ми останаха във всички мостри, но цените бяха много високи за нас. Там се спряхме на едни "аристократични", после отидохме в едно квартално магазинче, което също може да достави плочки на фабриката "Апаричи", но на цена с 40% надолу. От там си ги взехме, много сме доволни.

Ние си харесахме  , но са от Декор Център. Дали ще са по -евтини на други места?  newsm78 Не мога да намеря точно модела, за да ви го покажа обаче  Rolling Eyes Правят ги в Русе.
Просто ми се искаше да видя, дали от тези модели, които са с един фриз в средата на банята , който е релефен може да се направи нещо по-различно от това долу тъмни плочки, горе светли.

# 121
  • София
По-добре да са различни плочките за двете бани.В къщи поне така съм ги направил.

# 122
Привет,

по принцип тоалетната и банята е хубаво да са свързани. Вариант са една и съща серия, но в различни цветове. В момента има такива хубави плочи на пазара, Апаричи например са доста скъпи и ако някой е намерил с 40% по евтино е някаква стара серия. Защо ходите толклова далече, има фабрика в Русе, която произвежда страхотни български плочки по испански стандарт. Декорите са прекрасни, релефни и оригинални. А плочите им са модерни, блястящи и с невероятни цветове. Цените  според мен са доста добри за испанска технология.
http://baniastil.com/keros-ceramica/products/45.html

Нашите са една серия - едната е червено-черно-бяла, другата е зелено-оранжево-бяла.
Благодаря за съветите.
И на мен ми се иска да направя двете бани с плочки от една серия в реазличен цвят. Проблемът е, че не можем да харесаме такива модели които са приложими за две отделни бани. Така остава варианта да са в два различни стила??!?!

# 123
Баня правихме преди няколко години и за това не съм се интересувала от новостите.Скоро разбрах ,че мога да поръчам PVC мебел с мой размер.Тъй като душа е цопнат в средата на банята доволно олива всичко,така че шкаф от друг материал е немислим.Въпроса ми е какви са ви впечатленията от този материал?Пожълтява ли във времето като онези шкафчета в магазините за домашни потреби?

# 124
Здравейте, попаднах на едно списание с хубави идеи за бани и кухни и реших да го споделя с вас.

http://oron.com/f17ajul6ndjv

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 08:05 от garrett

# 125
  • София
Здравейте, попаднах на едно списание с хубави идеи за бани и кухни и реших да го споделя с вас.

http://www.filesonic.com/file/vfrLNoB

аз не мога да го разгледам!

# 126
Оправих линка, пробвай сега, кликаш на Regular download и изчакваш 60сек. newsm10

# 127
  • София
Няма такъв надпис Regular download

# 128
Няма такъв надпис Regular download
Има - долу в дясно е, като бутонче е  Peace

# 129
  • София
Момичета да ви питам, като обикаляте по магазините за бани, срещали ли сте някъде в София
 подобно нещо?

http://www.tchibo.de/Bambus-Badewannentablett-p400011474.html

# 130
момичета, много се радвам, че попаднах на темата, почваме да правим баня и да ви кажа честно вече се изприщих от притеснение- бременна съм 8 месец, а нашият майстор се разболя и влиза за операция. Спешно си търсим добър майстор плочкаджия- имаме проект, а и всичко сме харесали вече, но няма кой да го осъществи. Четох за разни майстори, но темите са доста старички...можете ли да помогнете с впечатления и координати на добър майстор? Не смея да се доверя на кой да е, да не обажат фугите, да не ни забавят много, а има и камъни от мрежичка и трявада е добре изпипано...
Моля, пишете ми на ЛС, ако се сещате за подходящ човек!

# 131
  • гр.Варна
Момичета,да знаете къде във Варна има стъкло керамични плочки за баня?От тези малките,които са на мрежа или хартия.

# 132
Etigra, какви са тези камъни в мрежичка, може ли снимка или линк за какво става дума?

# 133
Момичета,да знаете къде във Варна има стъкло керамични плочки за баня?От тези малките,които са на мрежа или хартия.
Имаше преди месец в" Мартинели",най-различни цветове.Бяха на някаква промоция.Не знам дали все още е актуална,но предполагам,че и по телефон можеш да попиташ,за да не се разкарваш.

# 134
Хикови също трябва да предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт