Банята, 17та тема!

• 102 128
  • 808
  •   1
Отговори
# 480
Но те не бяха и на Марази. А ти каза от достоверен източник? Извинявай ,но ти сигурна ли си че човек от фирмата ти е казал подобно нещо?На мен специално ми се стори че работят много професионално и се стараят да градят имидж на фирма която гарантира качество и по - специално отношение към всеки клиент. Или са успели тотално да ме заблудят....Чувствам се доста прецакан ако наистина си права.

# 481
А бе човече, я се успокой! Simple Smile
Няма значение къде са произведени, важното е да са изработени качествено.
Мараци са, нали, не са някакви китайски продавани за Мараци, така че дишай!

# 482
Мдааа,Хитра Лисо- така е, принципно си права,но факта ,че в България всеки от всякъде се мъчи да те "цака" е доста неприятно. Поръчах си плочките в тази фирма точно поради факта ,че ми вдъхнаха голямо доверие ,момичето говореше изключително компетенто и изчерпателно,даде ми съвети за повечето неща,беше търпелива, убедена в това което прави ,личеше че работата и доставя удоволствие.Предложиха ми техен колега да дойде да погледне на място и да ми направи консултация -безплатно!!! за това кое, как трябва да се случи за да стане качествено-нещо което тооолкова отдавна не ми се бе случвало.Не ме интересува чак толкова самите плочи дали са на Мараци или не/е за толкова пари добре би било добре ,да са качествени!/ ,а доверието което му внушиха !!! Твърдението на zaek, че всичко е маде ин чайна ме съсипа ,ха ха ,за това че бях наивен .

# 483
  • В центъра на моретата
Не се ядосвай напразно - просто Marazzi имат завод в Китай - какво толкова, че се правят там. Обикновено уважаващите себе си фирми държат на качеството, независимо къде са правени плочките. За колко време ще ти ги доставят?

# 484
dio1, съгласна съм напълно със zaek. Обикновено сериозните фирми поддържат складове в съответната държава, от която е фабриката и когато поръчаш, фирмата която ти продава плочките пуска заявка до Испания например и ти пращат нещата изписани от склада им в Испания.
Къде са произведени теб не те вълнува, а и не мисля, че някой освен въпросната испанска (примерно) фабрика знае къде точно са произведени твоите плочки.

# 485
Ами за доставката по договор пише -месец,но те ми казаха ,че ще стане по-бързо в рамките на две седмици .Имали транспорт от Италия горе-долу на две седмици, та си ги чакам след 15тина дни .Това би трябвало да значи ,че от Европа ще да е доставката - няма как от Китай за толкова време да се телепортира контейнер!! Доставките били с камион,така ми обясниха от фирмата.

# 486
 Laughing Сега като ти кажа, че са произведени в Китай и са стояли на склад в Италия пак ще се газираш, за това няма да го казвам защото не знам дали е така Simple Smile
Ще ти ги докарат от Италия явно, само че къде са произведени никой не може да ти каже със сигурност.

# 487
Ха ха ,благодаря ти Лисо ! Това искренно ме разсмя -няма да го мисля толкова ,важното е резултата да е удовлетворяващ.Сега затварям тази страница -спокоен, и очаквам съвети за останалите неща и координати на добри майстори!!!Благодаря Ви,момичета..

# 488
Моля да не разводнявате повече темата по въпроса с произхода, притеснения, впечатления и въобще размисли, страсти и истории, без конкретна полза по темата. Две страници отидоха само за това  Rolling Eyes

# 489
Какъв ти е проблемът?
За някои хора е важно да знаят от къде им пристигат плочките. Това, че за теб не е от полза, за други не е така.

# 490
Какъв ти е проблемът?
За някои хора е важно да знаят от къде им пристигат плочките. Това, че за теб не е от полза, за други не е така.

Първо, не се обръщайте на "ти" към непознат - няма да конкретизирам какво издава, второ: не съм споменала, че нещо на мен лично не е от полза, защото темата не е за личните ползи и трето: пуснете си нова тема, озаглавена "Произходът на плочките на dio1" - постовете ви ще бъдат по темата, но може би само вие ще си ги четете  Peace

# 491
Първо във форумите е прието да се обръщаш на "ти" към останалите списващи по дадена тема.

Второ форумите са за обсъждане на проблеми и за дискусии по различни теми, а не бюро справки. 

И трето темите във форума са за взаимопомощ и всеки пишещ тук извлича някаква полза за себе си (кой от каквато има нужда).
Ако нещо не ти харесва или смяташ, че не е по правилата, или пък просто те дразни - всеки форум има модератор, обърни се към него.
Ако той прецени, че дискусията в дадена тема не е свързана с темата или е просто "чесане на клавиатури", има правото и властта да забърше съответното "разводняване".

Благодаря за вниманието!

п.с. смятам се за достатъчно възпитана, въпреки намеците за това ще спра до тук по тази тема и когато е необходимо ще се върна към темата за баните и всичко свързано с тях - плочки, санитария, аксесоари, за техния произход и прочие, ако се налага също.

# 492
Леле ,pokita много сте зла!! Връщайки се назад в темата има доста странички които са чисто емоционални и се занимават конкретно с терзанията на някой съфорумец bowuuНе съм имал намерението да занимавам никой с моите ангажименти покрай ремонта на банята ми.Така се стекоха разговорите ,че се стигна и до произхода на въпросните плочи и за разлика от Вас ,аз съм благодарен ,че имаше кой да ми отговори.А другото което ми минава през ум е ,че сте толкова ЗЛА поради простата причина че тази фирма за която говорим е конкурентна на тази в която вие вероятно работите!!!
п.с. Аз също се считам за достатъчно възпитан мъж и запазих добрия тон с официално обръщение към Вас. Багодаря на Лиса за подкрепата  Peace

# 493
  • Sofia
Моля, върнете се към основната тема.
Псувни и лични квалификации не се толерират.

# 494
  • София
cmilena  много хубави бани.Със здраве да ги ползвате.

Общи условия

Активация на акаунт