Банята, 17та тема!

• 102 110
  • 808
  •   1
Отговори
# 495
  • София
  rumen_iankov, благодаря. Ще ги ползат някой наематели, с чиято помощ ще връщаме кредита Laughing

Ходих да гледам аксесоарите за баня в Баухаус, но направо се втрещих от цените Crazy . Преди 3-4 години, когато правихме банята вкъщи се изхвърлих и дадохме много пари за наистина качествени неща, но такава скъпотия като в този магазин... направо онемях. Грозни пластмасови окачвачи за тоалетна хартия по 15 лева. С друга дама се чудехме пластмасата ли е на мода или има вградени златни нишки в нея?!? За хромираните - не коментирам, вцепених се. В Бриколаж има не по-малко хубави неща, но на далеч по-нормални цени.

# 496
  • София
Вижте и в Баумакс.Сега правят 35 години и има доста намаления.

# 497
Един колега търсил за клиент моноблок и същия в Баумакс бил с 10 лв по-скъп от такъв в Алати. Май не е по-евтин магазин, а само реклама.

# 498
  • София
  Ето на какви аксесоари се спрях - не са мой стил, но за отдаване под наем ми вършат чудесна работа и са направо без пари. http://prodavalnik.com/prodavam-nov-komplekt-za-banya-ot-nerzhda … na-7100s-i5173935

# 499
Какво мислите за тефлонов латекс в банята?
Не под душа ами там, където няма директно пръскане с вода?

# 500
Привет отново. Новият ни проект за баня е вече готов и плочките са поръчани.Как Ви се струва банята и бихте ли променили нещо в нея. Мен нещо отново ме дразнят плочките около мивката.

# 501
  • София
mamaili Моля те, като свършите ремонта да пуснеш снимки да видя как изглежда подът на диагонал  Praynig Ние едва ли ще почнем скоро.
За проекта. Харесва ми как е обточено покрай душа/нашето е подобно/  Около мивката, защо не направиш цялата стена на мивката светъл, като те дразни така  Peace

# 502
  • София
Според мен е добре да преместите мивката към тоалетната чиния.И е добре да отделите душа с прагче и да сложите някаква преграда.Така като се къпите няма да мокрите цялата баня.

# 503
mamaili,
ето ти малко по-различна ориентация на светлите плочки.
http://s235.photobucket.com/albums/ee176/anitsata/bath/

# 504
Голям проблем в банята!!!
От една седмица се нанесохме в новото жилище и съседът отдолу се появи.
На тавана на неговата баня се появило петно, което започнало от щранга на обратната вода и расте по тавана.
Моля ви, ако има някой предложение за решаване на проблема да сподели!
Как се кърти нещо, което е току що направено?  smile3511

# 505
и ние така,нова баня а вече къртихме два пъти като капеше отдолу в съседите и всичко от некачествена работа при спойката на тръбите/сменяхме ги с нови/ и лепихме наново плочки,че не можахме да намерим като старите че близък цвят залепихме #Cussing out

# 506
Какъв точно беше проблема? Ние сменихме тръбите и две години стояха под налягане, за да видим дали някъде няма да протече.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 11:58 от ябълка

# 507
Благодаря Ви за предложенията. ketito като е готова ще пусна снимки,но няма да е скоро защото все още къртим пода.След това предстои подмяна на тръби, замазка, поставяне на гипскартон на стените и изестване на душа.
rumen_iankov в момента мивката е до тоалетната, а душа до мивката - всичко е на една стена. Решихме да я поразширим малко като изместим душа. На по - късен етап ще слагаме и параван за да не се мокри.

# 508
Да ви покажа едни плочки, които много ми харесаха, дори ги снимах:

# 509
  • София
mamaili
Около мивката, защо не направиш цялата стена на мивката светъл, като те дразни така  Peace
Подкрепям, много се накъсва визуално тази стена, изравни я в един цвят, или цялата светла или цялата в по-тъмния цвят, тъй като и изпъкналия участък  с тоалетната също я фрагментира. Стената вляво от мивката, срещу вратата можеш също да я направиш в един цвят, тя е по-къса и така също се накъсва.

Общи условия

Активация на акаунт