Банята, 17та тема!

• 102 071
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Че в повечето бани ги правим до горе, но после с окачен таван. Иначе не е задължително, може да има и малко празно. Както ти харесва, продавачката дали е хващала мистрия, че е убедена. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 541
Ние ги сметнахме да са на към 2,10 височина, остават 40см до тавана Wink

⅞ ...and Happily Ever After надявам да не си права за некачествената стока  Mr. Green

# 542

⅞ ...and Happily Ever After надявам да не си права за некачествената стока  Mr. Green

Ха, дано! Я си ги налепи до 2-2,10 м, ще спестиш някой лев, пък за окачен таван ако ти допада си сложи.

# 543
  • София
И още един въпрос - плочките за баня до горе ли се редят? При родителите ми, който скоро правиха ремонт не са до горе, поне на 40- 50см, нашите старите плочки също са така, жената в магазина убедено твърдеше че трябва да са до тавана?!  newsm78
Добре е плочките да не стигат средата на вентилатора.Или трябва да са под него или над него.

# 544
И още един въпрос - плочките за баня до горе ли се редят? При родителите ми, който скоро правиха ремонт не са до горе, поне на 40- 50см, нашите старите плочки също са така, жената в магазина убедено твърдеше че трябва да са до тавана?!  newsm78
Добре е плочките да не стигат средата на вентилатора.Или трябва да са под него или над него.

Ние нямаме вентилатор  newsm78 Имаме си прозорец 60/60см.

Ха, дано! Я си ги налепи до 2-2,10 м, ще спестиш някой лев, пък за окачен таван ако ти допада си сложи.

Имаме си вече окачен таван  Wink Смело лепим плочките на 2- 2,10  Wink

# 545
  • София
Тогава зависи на каква височина е прозореца.

# 546

Ние нямаме вентилатор  newsm78 Имаме си прозорец 60/60см.

Имаме си вече окачен таван  Wink Смело лепим плочките на 2- 2,10  Wink

Лепи, после боя от горе и готово. Трябва да ти харесва, продавачите са виждали само мостри Mr. Green

# 547

Погледни в темата за Икеа последните страници обсъждаха точно рафтчета за баня, доволни са от Икейските и не ръждясват. Не знам от кой град си, но ако имаш възможност и ти е близо Икеа - там поне не са скъпи.

Да, аз и там попитах Blush
Но не ми вършат работа тези, които са показани на сайта им. Дали това, което е показано на сайта е пълния асортимент аксесоари за баня, които се предлагат в Икеа?

http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=bathroom_in&cID … Index=0&sID=0

Или има и други, които не са изложени?

# 548

Погледни в темата за Икеа последните страници обсъждаха точно рафтчета за баня, доволни са от Икейските и не ръждясват. Не знам от кой град си, но ако имаш възможност и ти е близо Икеа - там поне не са скъпи.

Да, аз и там попитах Blush
Но не ми вършат работа тези, които са показани на сайта им. Дали това, което е показано на сайта е пълния асортимент аксесоари за баня, които се предлагат в Икеа?

http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=bathroom_in&cID … Index=0&sID=0

Или има и други, които не са изложени?

Възможно е и да има. Знам, че в сайта и в магазина не всичко е 1:1 откъм наличност. Аз също търся рафтове за баня, но все се връщам към първоначалната идея да си ги поръчам каквито си искам, защото все не ми харесват тези по магазините. И аз разчитах на Икеа, допадат ми доста от нещата им, но за банята не харесах нищо. Искам рафтова кутия и рафтове със скрито окачване, но още не мога да отделя средства, имаме по-належащи неща. Ако намериш и се спреш на нещо сподели моля те.

# 549
  • София
  Ако не слагате плочки до тавана отгоре боядисайте с дишащ материал. Преди ремонта у нас банята не беше догоре с плочки, а разстоянието бе боядисано с винервайс. Никога не се появи мухъл. Сега, след къпане  държим вентилатора по 1 час зимата или  ако е лято отваряме прозорците, защото по фугите избива мухъл ако стои затворена след къпане.

# 550

Възможно е и да има. Знам, че в сайта и в магазина не всичко е 1:1 откъм наличност. Аз също търся рафтове за баня, но все се връщам към първоначалната идея да си ги поръчам каквито си искам, защото все не ми харесват тези по магазините. И аз разчитах на Икеа, допадат ми доста от нещата им, но за банята не харесах нищо. Искам рафтова кутия и рафтове със скрито окачване, но още не мога да отделя средства, имаме по-належащи неща. Ако намериш и се спреш на нещо сподели моля те.

Ок, ще пиша в темата, ако намерим нещо от там Simple Smile

# 551
в чудене съм-душ кабина-от тези,които напълно затворените или стъклен параван(хубавите са на цена колкото душ кабина)-+ и -- ???

# 552
  • София
в чудене съм-душ кабина-от тези,които напълно затворените или стъклен параван(хубавите са на цена колкото душ кабина)-+ и -- ???

Душ кабина с корито отдолу ли имаш предвид? Ако да - за мен са само момуси (има доста писано за това). Иначе ако мястото позволява бих си направила по-широка душ-кабина (без корито отдолу), напр. 1 м на 1 м. Ако не, както е при нас в случая, правим параван с плъзгаща се врата.

# 553
  • Бургас
AQUА, от 10 години имам на тази фирма аксесоари http://www.idealforma.com/ и не са ръждясали. Точно стъклени полици с държачи ползвам и закачалки.
Скоро купувах още няколко закачалки и кат осе прибрах видях, че на едната покритието не беше добро- в магазина веднага го смениха и казаха, че имат гаранция, но не запомних колко е

# 554
  • София
  Подкрепям с две ръце Радина. И ние имаме от техните неща и не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт