Хотелите във Велинград - 2

• 83 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В "АСТРА" ходих 2 пъти, с ваучери. Имат масажи, басейн, сауна и джакузи. За мен това е достатъчно, майка ми искаше "ароматерапия във вана", ама засега няма.
Водата е топла, става и за най-кекавите деца /като моето/.
Персоналът е неописуемо приветлив и отзивчив. Три пъти сменях датите на едната резервация, направиха и невъзможното да ми угодят.
Хигиената в стаите и басейна ме задоволи /за цената на ваучера/.
Храната в ресторанта /на свободна консумация/ е обилна, вкусна и на нормални цени. Осигурената към ваучера закуска беше доста оскъдна, свършваше рано и общо взето основните ми забележки са към нея.
Мястото е съвсем ново, така че не стои въпрос за протрити килими и изкъртени плочки.
Наоколо е спокойно, тихо.

Благодаря успокои ме.
Сега продължавам да чакам с нетърпение следващия петък.

# 16
Някой да има скорошни впечатления от Клептуза? Чистота, обслужване, Т на водата, детски кът...Търсих инфо в нета, но най-рано от януари 2011 намирам newsm78

# 17
  • София
аз мога да похваля Бор. много ни хареса като ходихме лятото. Бяхме на пакет със закуска и вечеря-на шведска маса. Хранат беше вкусна и достатъчна. На обед имаха страхотни супи и готвени неща. Всички сме доволни.
Намислила съм да пробваме Макси ама докато се наканиме....

# 18
Велинград ми е любима дестинация.
Обикновено отсядаме в Лъки Лайт - много ми харесва, че е малък и обикновено е тихо и няма много хора (с изключение на песиоди на официални празници, естествено). Денонощният спа център е най-големият плюс според мен - няма такова удоволствие като това да се цопнеш в 2 през нощта в джакузито с чаша вино.
За съжаление, последният път, когато ходихме, ми направи впечатление, че е леко за ремонт хотела - на места поразкъсани тапети, закърпена дамаска на един диван, ей такив анеща. Дано да реновират скоро.

Хотел Уникат също адски много ми хареса - бяхме там септември, защото в Лъки нямаше места. Много хубави стаи, любезен персонал, тихо, до парка, хубав басейн, голяма вана в банята, голяма тераса. За съжаление нямат тангенторна вана в спа-то Sad Имат спа капсула, ама се оказа, че е "мех" - нищо особено, даже не ми беше много приятно в нея.

# 19
  • тук-там
http://www.spahotelheaven.com/rooms.php?room=9

Някой да е бил тук?

# 20
  • София
Записвам се и аз тук.   bouquet

Момичета, ако някоя от вас има скорошни впечатления от Акватоник, моля да ги сподели.  Hug

# 21
Записвам се и аз тук.   bouquet

Момичета, ако някоя от вас има скорошни впечатления от Акватоник, моля да ги сподели.  Hug

Горещо препоръчвам Peace Идеална чистота, топло навсякъде, басейна Т е около 30-31градуса. Храната е много вкусна, може да закусвате по халати. Ако си с дете, има детски кът, който не е нищо особено, но пък има кой да ги занимава. СПА зоната и релакс стаята са удивителни. За мен това е един от най-добрите хотели, в които съм била, затова и често се връщам. Дано съм ти била полезна Heart Eyes

Никой ли няма впечатления от Клептуза newsm78

# 22

Бяхме в Акватоник преди 2 седмици, с ваучер.
Честно казано, не възлагах големи надежди, но останах очарована!
Хотелът, откъм обстановка, не е 5 звезди чак, има дребни неуредици, но се преглъщат.
Впечатлена съм от предлагането на СПА продуктите-доста от тях не познавах преди, може и в мен да е причината. Басейнът е нещо уникално- има участък с фитнес уреди във водата, друг- с джакузита, трети участък- от вътрешния басейн излизаш във външния, директно на студа, но водата е гореща, изпарява се  и е голям кеф!Задължително с душ преди влизането и шапчици за главата. Има различни видове парни бани и сауни, които бяха включени във ваучера,т.е.- безплатни.Както и десетки процедури, които можеш да направиш и заплатиш допълнително.С перфектното и любезно обяснение на персонала.
Вечерята беше подбрана и изискана, с перфектно обслужване, а на закуска имаше от всичко, по много.
Не познавам другите хотели във Велинград и не бих могла да сравнявам, но Акватоник определено ми хареса!

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 23:02 от Tatti

# 23
  • София
Да споделя за хотел Астра. Много сме доволни. Единственият минус е че нашата стая нямаше балкон, а ние сме пушачи. Много топло навсякъде. СПА центъра ми хареса - ползвахме джакузито, басейна и парната баня. Много сме доволни. Водата в басейна беше около 30 градуса, което я прави добра за плуване, не и за киснене, но в джакузито температурата беше около 38 градуса. Храната беше добре. Персонала беше много любезен и отзивчив. В хотела почти никъде не се пуши, което дори и за мен като пушач  е по-скоро плюс. Определено бихме посетили отново хотела, даже го замислям за уикенда след Нова Година, но ще видим дали няма да изскочи нещо по-интересно.
Посетихме и ресторант Томи и Нези Класик - страхотно място, без забележки.

# 24
Мерси за отзивите. Ние лятото бяхме 2 пъти във Велинград,много е близко до София и за за разходки е много приятно. Хотели и къщи намираме тук, без посредник: http://www.hotel359.com/velingrad/

# 25
  • София, под Карлсон
Записвам се и аз в темата с молба за насоки: не съм била във Велинград от дете и сега искам да се организирам за 2-3 дни. Основното, което ме интерсерува е топлината, както на водата в басейна, така и по стаите, тъй като прочетох за хубави хотели с климатици, където било доста студено. Ние с малчо сме доста топлолюбиви и топлината определено е важна за мен... Embarassed Възнамерявам да отидем януари, така че със сигурност навън ще е доста студено. Ще ви бъда благодарна за всякакви мнения и прпоръки, а сега се връщам назад в старата тема  Simple Smile

# 26
Включвам се в темата горещо препоръчвам Акватоник много добър хотел просто няма нужда да излизате от него.Лъки Лайт също е хубав и със сигурност много топъл но е по малък вътрешния басейн е само за киснене

# 27
Някой да има скорошни впечатления от Клептуза? Чистота, обслужване, Т на водата, детски кът...Търсих инфо в нета, но най-рано от януари 2011 намирам newsm78

Този уикенд ще посетим "Клептуза" и ще ви пиша впечатления  Peace
Повтарям поста си за "Св. Спас", след като беше заличен и невъзстановен: Бяхме там лятото на сватба. Условията не отговарят на категоризацията от 5 звезди, храната в ресторанта беше недобре изпечена и безвкусна, нямаше нужната инфраструктура и осветление в двора на хотела и вечер трудно се стигаше до паркинга. Не бих отишла по собствена воля  Peace

# 28
  • Някъде в облаците
Благодаря за темата - и Велинград да следя за отзиви, че скоро не сме ходили   bouquet

# 29
лятото минахме покрай Клептуза и ми се стори малко занемарена на външен вид дано изкарате добре и да пишеш как е като се върнеш и аз я бях набелязала цените не бяха високи

Общи условия

Активация на акаунт