Хотелите във Велинград - 2

• 83 603
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Да се метна и аз тук. Мисля през май да посетим Лъки лайт. Още ми е далеч пътуването,ама... Някой да сподели скорошни впечатления?

# 256
Здравейте момичета! Много ви е хубава темата и аз да се запиша  Simple Smile . Резервирах за следващата седмица 3 нощувки в хотел Аура. Нямам големи очаквания, но бюджета ни беше ограничен, а пък имахме нужда от малко почивка. Къде ще ми препоръчате да хапваме?

# 257
  • София
Да се метна и аз тук. Мисля през май да посетим Лъки лайт. Още ми е далеч пътуването,ама... Някой да сподели скорошни впечатления?

Моите не са скорошни.
Харесвам го, въпреки че преди 2 години базата вече беше захабена, но не вадеше око чак.
Малко спа с ограничени възможности и миниатюрен басейн вътрешен и доволно голям топъл външен. Писала съм и преди, че през октомври специално ни го загряха и се къпахме на 5 градуса Simple Smile

Ако сте през делничните дни, смятам, че добре ще си починете.
Уикенда ще се прескачате с други хора, особено в спа-то - неприятно, според моите възприятия...
Просто е малък.

# 258
  • София
Тази неделя заминаваме и ще споделя впечатления щом мога. Доколкото разбрах в хотела има free WiFi, ако е така ще се се включа от там.

# 259
  • софия
Ние другата неделя заминаваме в " Селект". Бяхме там лятото и въпреки негативните мнения в нета- останахме доволни. Peace

# 260
Благодаря момичета! Мислим да отидем в делнични дни, точно за да избегнем навалицата.
magi непременно пиши., като се върнеш.

# 261
magi има безплатен нет така че чакаме отзиви.Дано ви хареса и си починете.Приятно изкарване от мен Hug

# 262
  • София
magi има безплатен нет така че чакаме отзиви.Дано ви хареса и си починете.Приятно изкарване от мен Hug
Благодаря, приготвям багажа в момента  Grinning

# 263
  • София
Вече сме в Лъки Лайт. В хотела си топличко. Водата във вътрешния басейн е около 33гр. Външния и той е пълен и се издига пара над него. Тази вечер един човек се "цопна" внего. Джакузито е по-топло.
Утре ще пробваме арома масажите.
Храната в ресторанта ни допадна. Няма много хора и е спокойно.

# 264
Вече сме в Лъки Лайт. В хотела си топличко. Водата във вътрешния басейн е около 33гр. Външния и той е пълен и се издига пара над него. Тази вечер един човек се "цопна" внего. Джакузито е по-топло.
Утре ще пробваме арома масажите.
Храната в ресторанта ни допадна. Няма много хора и е спокойно.
Радвам се че един от любимите ми хотели ти харесва и не се променя в по лош хотел.И ние почти винаги избираме делнични дни много спокойно и наистина си почиваш.Дано и масажите ти харесат пък ще разказваш по подробно. Hug

# 265
Моля препоръчайте спа хотел за една нощувка този уикенд, който да не е много скъп.

bouquet

# 266
 :peace:Ehoo

# 267
  • София
Simple Smile
Има разни промоции... до колко на човек на нощувка със закуска?

И какво точно ти трябва: масажи, процедури, басейн - външен, вътрешен?

# 268
Не си ли се ориентирала към някой

# 269
Две групи сме, едната ще е в "Рим" с ваучъри а другата в която съм и аз си търсиме подобен хотел.
Не желаем да е Рим понеже четохме лоши отзиви за него.

Общи условия

Активация на акаунт