Хотелите във Велинград - 2

• 83 599
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
magi къде се загуби нищо не каза повече.Как е почивката ходили в Милениума

# 271
  • София
Върнахме се вече, изкарахме си великолепно във Лъки Лайт.
Малко впечатления: в хотела е топло и спокойно. През седмицата няма много хора и е много спокойно. Разбрахме, че през почивните дни е бил пълен. Персонала е много отзивчив. Първо ни настаниха в стая без тераса/ нямаше такава свободна, но още на следващия ден ни предложиха такава със. Първата стая беше много топла и изобщо не ползвахме климатика. Втората си беше хладна, но климатика я поддържаше топла. атъчен ако хотела е пълен. Запознахме се със друго семейство от София и след тяхна молба затоплиха външния: голяма наслада. Стоиш в топлия басейн, пушиш си спокойно и около теб сняг.
Сауната и парната баня ни харесаха и ги посещавахме ежедневно. Момчето, което правеше масажите е много контактно и е приятно да се контактува с него. Масажите ни харесаха и се чувстваме о'к и заредени с енергия.
Момичетата на рецепцията са много отзивчиви. Искахме да изненадаме приятели от студентските години и те положиха много усилия да ни помогнат.
Семейството от София с което се запознахме там споделиха/ те посещават хотела отдавна/, че нивото е малко снижено. Други години външния басейн е бил винаги топъл, а сега се е наложило да помолят за това. Имало е повече пакети от които те са се възползвали, а сега са само два и то много кратки.
Храната в ресторанта беше вкусна и не сме ходили навън. Единствено в понеделник сутрин закуската явно беше останала от уикенда и всичко си беше студено: яйца, наденички бекон. През останалото време закуската беше по меню и всичко беше направено много добре.
Обяда и вечерята си избирахме от менюто. За обяд обикновенно от "дневното" меню и всичко беше вкусно.
Иначе като впечатления от града/не сме ходили от около 20 години/. Сняг навсякъде и тъй като се беше позатоплило много тудно се ходеше: киша навсякъде. Много от тротоарите са заледени и никой не чисти/ то като че ли в София е по-различно/. Улицата пред хотела е с дълбоки и трудно преодолими коловози. Не е за ниски коли, а нашата е такава. Просто трябва да се кара много внимателно.
Обещахме си пак да посетим града и хотела. Такъв релакс и добра обстановка при това не на висока цена. Дано съм била полезна за тези които ще ходят до там.

# 272
  • София
За съжаление не. Не можах да изкарам съпруга от басейна и джакузито. имахме една вечер за разходка/толкова ми отпуснаха/ и ходихме на гости на приятели, които не бяхме виждали поне 15 години.

# 273
magi, мерси!

# 274
За съжаление не. Не можах да изкарам съпруга от басейна и джакузито. имахме една вечер за разходка/толкова ми отпуснаха/ и ходихме на гости на приятели, които не бяхме виждали поне 15 години.
LaughingТова е целта да не излизате от хотела.Щом всичко е о кей няма нужда от разходки.И аз се надявам скоро да го посетя отново Hug

# 275
magi_todorova, пожелавам ти много скоро отново толкова отпускаща почивка. От сърце пожелавам и на всички тук мноооого спокойни почивки, не само във Велинград Simple Smile  bouquet

# 276
  • София
В момента съм в Свети Спас. Веднага се бухнахме в басейните - вътре е направо горещо. По коридорите е приятно, стаята и апартаментът, които наехме с приятелите ни, са прелестно топли - за къс ръкав. Изключихме климатика и радиаторите още с идването.

В момента съм в лобито заради wi-fi, че съм отвикнала с кабелчета Simple Smile
Хотелът е спокоен, не знам на вечеря какво ще бъде...

Нямам забележки, което ме радва, щото отдавна си я мечтая тая почивка...  Grinning

По-нататък и снимки може да пусна Simple Smile

# 277
  • София
magi_todorova, пожелавам ти много скоро отново толкова отпускаща почивка. От сърце пожелавам и на всички тук мноооого спокойни почивки, не само във Велинград Simple Smile  bouquet
Благодаря много GERITO  Hug Пожелавам и на теб такъв релакс   bouquet

# 278
  • София
 Както писах и ние сме на Свети Спас. Хареса  ми хотела, чисто е, басейните са супер. Малко горещичко става на детския, особено като напече слънцето, но водата в големия е супер, не е ледена като другите басейни с олимпийски и полуолимп. размери. Закуската е малко еднообразна, но е добре.
 За съжаление се подхлъзнах пред входа на хотела и сега нито фитнеса мога да ползвам, нито басейните. Само се моля до понеделник да ми спадне подутия глезен. Поне децата се забавляват!

# 279
  • София
Simple Smile Колко са ти големи децата?
Да вземем да ги съберем тази вечер, макар че те може още вчера да се се сдушили - нашите след вечеря гледаха заедно с други деца Астерикс и Обеликс на някакъв таблет в далечен ъгъл на ресторанта... Познато да ти звучи?  Grinning

# 280
  • София
Не, явно с други деца са били! Заради конференцията тази вечер май ще бъдем в конферентната зала.

# 281
Радвам се, че имате добри отзиви за Свети Спас,надявам се и ние скоро да имаме възможност да го посетим! Peace

# 282
    С отлични отзиви от "Макси"!Притеснявах се дали няма да попаднем в среда на хора с отрасли деца,на които да пречим с нашите палавници...,приятно беше ,че този уикенд,"Макси " си беше като семеен хотел,почти всички бяха с малчовци!Едно перфектно за почивка място-като обслужване,обстановка,храна и т.н.

# 283
здравейте и от мен. Peace
дойде време да си направим почивка в приличен спа хотел, като искаме и масажи и процедури за мен Mr. Green. доволни сме от макси във велинград, но искаме да сменим и сме в дилема за акватоник.  моля за вашите мнения, с пресни впечатления, защото съм разаочарована от прехвалени хотели, които не струват и пукнат лев. ако си приличат двата хотела, ок, ако има разлики  Sad
благаодаря предварително, може и отзиви на лични.  bouquet

# 284
  • гр.Варна
записвам се да ви следя!
Мислим да посетим Велинград през Април и още от сега сондираме мнения за хотел с хубав детски кът и басейн:)

Общи условия

Активация на акаунт