Хотелите във Велинград - 2

• 83 697
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Имаше някъде отрицателни отзиви за този комплекс. Аз го видях преди няколко дни като минахме от там - всъщност е доста извън Велинград, стори ми се пространство, наблъскано със сгради, а наоколо природата беше хубава, но като че ли не видях места за разходки. Това е моето впечатление. То всъщност зависи кой какво търси.

# 586
Ние бяхме миналото лято към края в Роботика. И то защото преди сме почивали редовно в Маркита, а Роботика е до тях и се изкушихме заради огромния басейн.
Общо взето с това се изчерпват предимствата на Роботика. Имат реновирани стаи, но само баните им са хубави. Самите стаи са с нов мокет и тапети, но стара дограма без комарни мрежи и плътно перде, вратите също са стари. Обстановката е като в стара соц станция навсякъде другаде. Ние платихме 70 лв за тройна реновирана стая, която трябваше да включва закуска. Закуската се оказа по един тутманик на човек, и чай от една голяма бака, която наливаха с пластмасова кана. Леглата бяха доста тесни, 3 на брой единични, и нямаше как да се съберат на спалня, без да има наръбване помежду им. Общо взето останахме едната нощ, и на следващаа избягахме в Маркита.
Хубавото на Роботика е както казах басейните, градината е голям и има люлки, и кръчмичката за обяд предлага вкусно готвено на прилични цени. Намира се точно до Маркита. Направи ми впечатление, че доста хора идват на плаж заради басейните и обядват там, но са вероятно някъде по квартири.
Имат и нереновирани стаи, които са още по-зле.

Много благодаря, басейна наистина ми хареса, че все гледам направени едни локвички покрай хотелите и пише че имат басейн, пък това си е баш басейн Laughing Видях че има и реновирани стаи, та викам - там сме Simple Smile)) Жалко че нищо реновирано няма в тях. Ще помисля още малко че малко време ще прекарваме в стаята. А като разположение как е? Близо ли е до центъра, има ли къде да се разхождаме наоколо?

# 587
На мен най-много ми пречеше това, че в стаята беше задушно, а не можеше да проветрим, защото влизаха комари, и че леглата бяха супер неудобни. Съответно няма климатик.
Като разстояние е сравнително близо до центъра, по улицата на която се намира на около 500м (моя неточна преценка) се стига точно до Рич. Ние с детето за около 15 мин бавен ход пеша стигахме.
Ние след като се преместихме в Маркита на другия ден пак ходихме на Роботика на плаж и си платихме входа. Ако не се лъжа 5 лв за възрастен и 3 лв за дете. В Маркита стаите са много чисти, приятни и комфортни, макар и не луксозни, и винаги ми е било много уютно там. Само че басейните са  малки.

# 588
Велинград празнува 40год от 6.07 до 15.07.Който е там може да погледа.

# 589
  • София
Ако може да се пъхна и аз в дискусията за Бор и цените Simple Smile

Били сме лятото - е, няма такава приказка!
Чак не те боли джобът като вадиш. А и не е толкова скъпо, колкото на други места в града...  Wink

За мен е идеалното място в града.
Чак ми е идело да поразпитам как са се докопали до такова невероятно кътче.  Laughing
Нали? Това за "кътчето", което ми прилича на бивш общински парк и аз се питах, ама реших да не си развалям ваканционното настроение....същата група Сирона турс има и проект за строеж на хотел на Белмекен - представяте ли си там пък какъв рай ще е лятото и на тази красота!
Пепеляши - къде е по-скъпо във Велинград - в петзвездните ли? Аз съм ходила във Велина, Олимп и станцията на МС и засега Бор ми е фаворитът.

От петзвездните съм била в Спас и Двореца и първият определено има по-адекватни цени.
Дворецът залага на локация и... не знам какво друго   Grinning
Спас е с по-скромно местоположение, но е просторен, светъл, с прекрасни басейни и чист въздух. Той си е специализиран балнеохотел и всичко в областта на спа-то там го има. Не е хотел със спа част просто така - за разкош Simple Smile
Като цени Спас е като някои 4-звездни. А ваучерите са направо без пари.

А годишнината на града ще да е 64  Wink

# 590
Да "побутна" темата и аз с молба за актуална информация за хотел с басейн (външен) и детска площадка на открито. Намирам като вариант "Елбрус", но се чудя площадката подходяща ли е за деца около 2 г. или по-скоро - не? Мерси!

# 591
Елбрус и Аура са на един и същ собственик. Била съм и в двата, като за три звезди препоръчвам Аура. Защото ми се видя много по-уютен , с много по-хубаво спа, с по-хубава кухня и е на центъра Peace. Но това е мое мнение и от Елбрус нямам много пресни впечатления , в Аура бях преди две години и съм доволна, нашето дете е голямо, но хотела беше пълен с дечица и според мен си изкарваха чудесно, детския басейн е много топъл. Дано съм била полезна Hug

# 592
Започвам и аз да се оглеждам в темата!

# 593
Мерси, sisitons!   bouquet

# 594
  • Пловдив
Как мислите...в Бор предлагат пакет нощ+зак+вечеря в апартамент за 140лв. на вечер.Добра ли е офертата Rolling Eyes Или да си вземеш ваучер за 84лв. пак за двама в двойна стая+закуска,но без храна?

Като знам,че яденето хич не е евтинко...

# 595
Ами ние бяхме с този ваучер за нощувка и закуска само и останахме много доволни. Но двойните стаи са теснички и не стават за повече от двама. Бор има предимството да се намира много близо до центъра, където на главната уличка има много заведения с прилични цени, готвено, супи и десерти. Закуската е на блок маса и е много богата. Препоръчвам Чинарите за вечеря, имат страхотни пърленки и панирани гъби...пъстърва и други вкусотии.

# 596
Някой има ли отзиви за хотел ОрхидеяRolling Eyes

# 597
  • Пловдив
Видях,но 170лв. е на вечер за помещение...т.е. както казнаш за 2 нощувки става 2х170лв. Crazy
Като отвориш сайта с пакетите-това ограденото в червено,нали?

И аз така се подлъгах първоначално за Бор-140лв. си мислех,че е за 2-те нощувки,а то е на вечер.

# 598
Видях,но 170лв. е на вечер за помещение...т.е. както казнаш за 2 нощувки става 2х170лв. Crazy
Като отвориш сайта с пакетите-това ограденото в червено,нали?

И аз така се подлъгах първоначално за Бор-140лв. си мислех,че е за 2-те нощувки,а то е на вечер.
оф много си бърза  Mr. Green
Прочетох със закъснение, че е за 1 нощувка 170 лв и се изтрих веднага, да няма подведени, ама много си бърза  Mr. Green
Извинявам се.  Mr. Green

# 599
  • Пловдив

Не изглежда зле  Grinning А на плаж къде ще ходите или...?

Ronisum,ок разбрах!

Общи условия

Активация на акаунт