Хотелите във Велинград - 2

• 83 725
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София

На твое място бих погледнала по-внимателно обстановката - в сайтовете на самите хотели, - след като от многото публикувани тук мнения не си успяла да се ориентираш.

Мога смело да заявя, че в Акватоник не бих отишла и на половин цена да е, след като усетих воня на кофти манджа в ресторанта... А имат 5 звезди изтипосани на входа... И счупено стъкло на входната врата на ресторанта. Вярно, че беше отдавна, но и не съм ги проверявала оттогава - не вярвам в случайности...

В Бор съм изкарвала истински романтични вечери. Хотелът дава усещането за една по-висока класа: без кич, натруфеност, в същото време е елегантен и има тежест. С перфектната локация и най-вежливия персонал, който съм срещала по хотели. Направо съм пристрастена Simple Smile Най-добър е през лятото, но зимата има своето очарование във Велинград като цяло.

Това е моята препоръка - Бор.

# 91
На мен в Бор много ми харесва бара на последния етаж. Има страхотна гледка и е много хубав завършек ня деня с по едно уиски. Преди продаваха и пури/пурети, на които аз съм фен. Сега не знам как е  newsm78 с пушенето, но пък като цяло имам само добри спомени от там  Peace
Мъжът ми харесва и Акватоника, така че явно е въпрос на предпочитания  Mr. Green

# 92
  • 42.016399,23.101179
В Акватоник бяхме преди 2 години, не бих отишла отново и аз. Винаги бих предпрочела Аура да речем, пред него. В Акватоник отидохме веднага след новогодишните празници, сервираха ни хляб с мухъл , явно останал от другите гости. Чисто и лъснато беше спор няма, но непрекъснато се правеше забележки на децата да не тичат и шумят, да внимават. Да неговорим че останалите посетители по веремето което ние бяхме, бяха единствено застаряваши чичковци със силиконови любовници, безсъмненно и те допринесоха за негативното ми впечатление от хотела като цяло.  Embarassed Водата в басейна беше студена, с изключение на джакузито в средата където пък беше прекалено гореща. Та така, наистина не съм претенциозна ама за парите които дава човек има и определени очаквания.
Миналата седмица бяхме в х. Холидей, обещах да пиша отзиви и за там. Хареса ни хотелчето, и офертата на която бяхме през делнични дни си е направо страхотна(сравнявайки с Акватоник, за три нощувки в Холидей платихме като за 1 в Акватоник). Много чисто и много топличко. Водата в басейна също - топла и чиста. Пълнеха го всеки ден, ноооо басейнчето е прекалено малко. Не знам как ги правят тези снимки в интернет, но човек остава с впечатление че е нещо по голямо. На нас ни беше добре честно казано, но бяхме по време когато имаше съвсем малко гости хотела, виж през уикенда не знам как ще се поберат гостите в басейна.

# 93
Аз просто не мога да преценя дали си заслужава цената на пакета в Акватоник, или е по - добре да платя само за нощувка и да хапнем навън, все пак бюджета ми е ограничен, заради това реших да се допитам до вас, като се има в предвид, че не съм ходила във Велинград и не знам какви са цените като цяло там по хотелите и по ресторантите.
Глас и аз- за "Бор",в ресторанта запази маса до прозореца(още като пристигнете),много красива гледка.В центъра е,така,че за разходки е о.к.

# 94
В БОР има промоция с ваучери от Лапни. Мисля че ще излезе нормална цената, и ще си изкарате хубаво  Peace
2 нощувки + 2 закуски + 2 вечери за 236лв. и е за датите които искаш (ако има места)

http://www.lapni.bg/offer/1972/ОТНОВО-ВЕЛИНГРАД-SPA-CLUB-BOR-4-УИКЕНД-2-нощувки-със-закуски-и-ВЕЧЕРИ-минерални-басейни-джакузи-и-водна-СПА-процедура-само-за-118-лв.-на-ЧОВЕК

# 95
Благодаря Ви, явно везните клонят към Бор, ще звънна да видя дали ще могат да направят стаята романтична  Embarassed. Погледнах офертата, но няма да се възползвам въпреки че е добра, искам да е за една вечер и да си вечеряме каквото си изберем, ако няма да е  пакета на Акватоник! Интересно, че никой не казва нищо за другите хотели в моя списък, но все пак имам още няколко дни да помисля и да събера мнения. Още веднъж благодаря на тези, които споделиха мнение

# 96
Ще чакаме коментари за хотела.Който и да си избереш дано изкарате една невероятна романтична вечер

# 97
Забравих не чакай в последния момент за резервация защото за почивните дни се пълнят

# 98
Благодаря, то и аз така предполагах, дала съм си срок до петък да резервирам Simple Smile До тогава каквото гледам гледам, каквото избирам избирам, ще пиша непременно как се развиват нещата Simple Smile

# 99
  • София
а за хотел Здравец имате ли мнение, че има добра оферта.
Знам, че там беше сватбата на Силвия Кацарова, а тя не би избрала гаден хотел...

# 100
Това е бившия Абир.Знам само че е с нов собственик и е обновен.

# 101
Забравих да ви споделя, че реших да видя мнения за хотелите във Велинград и във Форум на пътешественика, но не знам само аз ли мисля така или наистина повечето са подставени лица, които пишат нереални мнения, поне такова е моето впечатление Simple Smile

# 102
Да и моето мнение е такова.Обиждат се взаимно.Последно четох там за Севтополис и бях учудена как се нападат помежду си.Затова там вече не чета

# 103
  • Sofia
Аз пък не знам защо се доверих на познати и анулирах резервацията си за Гранд-а и отидохме във Велина ... Еми няма да повторя - в стаите беше студено (поне за моите разбирания), хавлиите са били бели някога, закуската - бедничка, външния басейн не беше от най - чистите ... Иначе си изкарахме добре, но "Велина" определено не е моят хотел.

# 104
Здравейте момичета, току що резервирах в хотел Бор. Момичето което отговаря за резервациите беше много любезна и ми оказа пълно съдействие. Направих резервация за една нощувка на 11-ти в студио с джакузи на цена 165 лева. При настаняването ще запазя маса в ресторанта до прозореца, както ме посъветвахте, а FMB мениджъра ще уреди тя да бъде романтично украсена, а след вечерята в стаята да ни чака бутилка вино, листа от рози, плодове и запалени свещи навсякъде..... Доволна съм дано всичко да е както трябва. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! Ще пиша отзиви след това.

Общи условия

Активация на акаунт