Хотелите във Велинград - 2

• 83 595
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Bliss, оранжерията на Гимел се намира на около 30 км от Велинград, ние си купихме порядъчни количества. Защо и хотелите да не си договарят доставки и специални цени?
По какво могат да се познаят - освен по документите, може и по опаковката. На чувалчето си пишеше Гимел, дата, контролен номер... Просто като се засекат тези две неща + липсата на химически вкус и "гуменост" и поне за мен вече е 100 % сигурно.

Всъщност нищо чудно и в други заведения от региона да се предлагат гимелски зеленчуци. Но никой не знае, не търси и не оценява!

Зора, аз редовно пиша в книгите за похвали и оплаквания, и аз вярвам, че това е един от начините!

# 301
  Нека ни идват в повечко такива интересни информации за хотелите,в които водим децата си! Благодаря,  "Търся си ник" за споделеното.Мисля че много от нас се интересуват не само от плътността на хавлиите,усмивката на рецепционистката,а и от вида и качеството на храната в съответния хотел,съдържанието на хлор в басейна,препаратите ,с които се почиства-има деца с тежки кожни инфекции от последните две.  Иначе този уикенд сме ние наред в "Св.Спас",ще пиша в понеделник!  

# 302
Здравейте , прочетох темата тъй като ни предстои да отпочинем следващата или по-следваща седмица . Едно от местата които проучвам е Велинград . Засега фаворитите ми са два - х-л РИЧ и х-л Двореца . Бих искала да чуя мненията ви за тях , кой от тях ще ми препоръчате , ще сме и с малкия и държа на топлината в хотела и в басейните  . И как е в момента обстановката във Велинград , има ли сняг ? Трудно се ориентираме в зимната обстановка , тъй като самo при нас май няма сняг Simple Smile)

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 22:24 от Mindi

# 303
За хотел Рич има валчери в момента от vipoferta и цената е добра аз бих избрала него.

# 304
Да се метна и аз тук. Мисля през май да посетим Лъки лайт. Още ми е далеч пътуването,ама... Някой да сподели скорошни впечатления?
Сега са пуснали изгодна оферта но е за делничните дни със закуска и вечеря за 40лв на човек.Ние със сигурност ще се възползваме. Peace

# 305
Да се метна и аз тук. Мисля през май да посетим Лъки лайт. Още ми е далеч пътуването,ама... Някой да сподели скорошни впечатления?
Сега са пуснали изгодна оферта но е за делничните дни със закуска и вечеря за 40лв на човек.Ние със сигурност ще се възползваме. Peace

Къде е тази оферта?

# 306
Във сайта на хотела валидна е до 15юни newsm44 newsm44

# 307
mimi0585 това ли имаш предвид http://www.lucky-light.bg/index.php/Стаи-и-цени-в-хотел-Лъки-Лайт/specialni-oferti.html
Не виждам включена вечеря, а само закуска.

# 308
mimi0585, мерси много за инфото  Hug Аз веднага им проверих сайта и се надявам до 15 юни и ние да успеем да се организираме през седмицата.

# 309
mimi0585 това ли имаш предвид http://www.lucky-light.bg/index.php/Стаи-и-цени-в-хотел-Лъки-Лайт/specialni-oferti.html
Не виждам включена вечеря, а само закуска.
Точно това виж каква хубава снимка са сложили на нея е офертата Grinning

# 310

Къде е тази оферта?

Пак ходих на сайта, но цена с включена вечеря не видях. Само на ВВ.  Cry

# 311
кликнете на "супер промоция!" върху снимката

# 312
Точно този сай който пусна на голямата снимка излиза супер промоция там е Peace

# 313

Еее, най-послде я открих! Simple Smile Благодаря!

Харесах много този хотел от сайта. Не сме ходили, но прочетох на сайта им "СПА етикет" и ... до колкото схванах, не им се ще там да ходят деца.
Някоя от вас ходила ли е там с хлапе? Има ли проблем децата да ползват басейна? Моето ... не е от най-тихите...  Sad

# 314

Еее, най-послде я открих! Simple Smile Благодаря!

Харесах много този хотел от сайта. Не сме ходили, но прочетох на сайта им "СПА етикет" и ... до колкото схванах, не им се ще там да ходят деца.
Някоя от вас ходила ли е там с хлапе? Има ли проблем децата да ползват басейна? Моето ... не е от най-тихите...  Sad
Ние сме ходили и с деца и без деца.Единствено в ресторанта според мен не им се радват те и по принцип не са много засмени.Което за мен само това ме дразни.Басейните и двата стават за деца външният има и детски сектор.Водата е много топла.А за другият персонал само добри отзиви администратори любезни камериерките винаги готови да се отзоват сменяха ни халатите редовно и винаги закачаха децата.Така че не трябва да се притесняваш че сте с дете

Общи условия

Активация на акаунт