Хотелите във Велинград - 2

• 83 593
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Имам чувството, че на хората повече им харесва да плюят нещо отколкото да похвалят. Ей това ни е проблема на българите....

А аз пък имам усещането, че сме по склонни да преглътнем и да премълчим лошо обслужване и некачествена услуга, само и само да не си признаем, че сме се прецакали за парите които сме платили. Не виждам защо да правя компромиси с нещо,  ако са ме заблудили за това, било чрез сайта, било по друг начин или пък са услугата е била не на нивото на категоризацията.

Българите в никой случай не сме взискателни туристи и затова БГ хотелиерите обичайно(особено по морето) ни пренебрегват за сметка на други националности (дори и румънци). Западния турист знае правата си, знае за какво е платил и много стриктно си го изисква. Ние не сме така.

до някъде си права. Но пък и от скоро доста българи почнаха да си търсят правата,което може само да ме радва. Но има и такива с толкова смешни изисквания....разни хора , разни идеали. Във всеки случай аз съм на принципа- ако има какво да споделиш /било то положително или отрицателно/ споделяш- иначе си трай, че такива коментари чета от време на време..... Joy

Roo Roo благодаря:)

# 346
Здравейте отново , много полезна информация получих от коментарите ви .
Имам един въпрос , какви са цените в заведенията в хотел РИЧ ?  Rolling Eyes

Mindi, доколкото си спомням, цените в омар не бяха "народни". За вечеря за двама възрастни и малко дете - напр. две салати, две основни, предястие и безалкохолно не падахме под 50-60 лв.
Сравнявайки с Бор - положението е сходно. В хотелите поддържат високи цени.

Както писах в Том и Нези Класик е много вкусно, но е дори по-скъпо. Добрата вест е, че вече имат обедно меню. А точно срещу него е старият Том и Нези - поокаяна кръчмичка с вкусни готвени неща - където онзи ден за обяд на трима възрастни и две деца платихме 20 лева  Laughing

Вчера, докато се разхождахме попаднахме на една "рекламна висота" на външната стена на таверна Омар: "За комшиите кошмар, за конкуренцията шамар, за клиентите Божи дар - Таверна Омар" - скъсахме се от смях.  hahaha Такова е маркетинг нивото тук Simple Smile Нещо обаче не мога да кача снимката.

Успех в избора!

AndRay - басейнът в Рич наистина е малък, но е супер топъл и е идеален за малки деца - поне според мен. Ние сме били в делнични дни и много му се радвахме. Дори вчера, като минахме от там, детето се затъжи за "предишния хотел" Simple Smile. Но както вече се коментира - всичко е субективно Simple Smile

# 347
Гледам , че наскоро сте обсъждали "Рич", по-напред четох хубави неща и за "Свети Спас"...Та накратко- колебая се се между "Свети Спас", "Рич" и "Бор" и ви моля за насоки! Ще бъдем с дете на 8 години, за един уикенд.
Искам басейните да са топли достатъчно, за да се отпусне човек, да има хубави масажи и храната да е добра...
Благодаря предварително!

# 348
Гледам , че наскоро сте обсъждали "Рич", по-напред четох хубави неща и за "Свети Спас"...Та накратко- колебая се се между "Свети Спас", "Рич" и "Бор" и ви моля за насоки! Ще бъдем с дете на 8 години, за един уикенд.
Искам басейните да са топли достатъчно, за да се отпусне човек, да има хубави масажи и храната да е добра...
Благодаря предварително!

Ненагледна, по-горе са моите впечатления. Впечатленията ми от Рич са от миналите две зими. А в момента сме в Бор. Незнам как е през уикендите - били сме в делнични дни със застъпване в събота до обяд. За мен в Рич беше по уютно, а и басейнът е по-топъл, но може да ви се стори малък за голямото дете (нашето беше на 3 и 4, когато ходихме там). За храната и на двете места, според мен, има какво да се прави за да бъде не просто добра, а много добра. Май няма съвсем идеално място Simple Smile В Св. Спас не сме били.
Успех

# 349
Отзиви от хотел Макси мнения ?  bouquet

# 350
Отзиви от хотел Макси мнения ?  bouquet
  Има писано. Били сме веднъж,но хванахме добра оферта.Много ни хареса всичко,но на цените,които са си "редовни"е доста соленичко .Ако това не Ви притеснява,"Макси" е отличен хотел във всяко отношение!!!

# 351
Благодаря предварително!
 Глас за "Св.Спас"! В момента има оферта за 149 лв.-със закуска и вечеря.Последният път изкарахме чудесно!

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 15:19 от Roo Roo

# 352
  • София
Добре де аз пак да се намеся ама айде прочетете поне малко от темата и тогава питайте. Напоследък през няколко поста се пита за едни и същи хотели. Явно никои не чете а влиза и  направо пита.

# 353
Добре де аз пак да се намеся ама айде прочетете поне малко от темата и тогава питайте. Напоследък през няколко поста се пита за едни и същи хотели. Явно никои не чете а влиза и  направо пита.
Свела съм избора си до тези три хотела, именно защото съм чела темата.
Благодаря на тези, които имат желание да отговарят!

# 354
  • гр.Варна
а някакво мнение за Апартхотел Астра-Велинград???
намерих им оферта за делничен пакет от 3 нощувки в студио с 3 закуски и 1 вечеря за 198лв и ми се стори добре...отзиви??

# 355
  • софия
А точно срещу него е старият Том и Нези - поокаяна кръчмичка 
Поокаяна е много меко казано  Grinning

# 356
  • София
а някакво мнение за Апартхотел Астра-Велинград???
намерих им оферта за делничен пакет от 3 нощувки в студио с 3 закуски и 1 вечеря за 198лв и ми се стори добре...отзиви??

Ние бяхме с ваучер края на ноември за уикенда и сме доволни като цяло. Басейна е с температура около 30 градуса, джакузито около 36-37 някъде. Парната баня и сауната стават. Стаите са големи и е топло навсякъде. Обзавеждането е малко кич и стаята нямаше тераса, което за мен е минус.  Храната също става. През уикенда беше доста пълно, но в спа-то не сме се прескачали, предполагам през седмицата ще е по-спокойно.
Но мисля че в предишната тема някой беше посещавал хотела през седмицата и беше доста недоволен - студен басейн и т.н.
Аз като цяло съм доволна, но бяхме за уикенда и хотела беше пълен.

# 357
Ние в момента сме в Аура.Има вътрешен топъл басейн с 34градуса и външен голям остъклен в който днес водата беше почти гореща в началото на басейна където има масажни легла и водно колело.Цените в ресторанта са приемливи напр.кафе 1.20 салати около 3-4лв таратор 1.2 супи до 2лв бира 1.80 пиле с ориз 3.30.Единственото нещо което не ми харесва са улиците прашни с дупки.Доста стресиращо в първия момент е и местоположението на хотела но в момента в който влезнах в хотела всичко забравих.

# 358
Здравейте. Днес загледах че има изгодна оферта за спа хотел Рим. Може ли някакви отзиви. Не търся кой знае какво само да е топличко и да е чисто. Просто за момента бюджета ми е ограничен, а искам на минерална вода. Благодаря предварително за отговорите.

# 359
Във Велинград има и други хубави кръчми, освен Том и Нези. Да, в Том и Нези Класик е скъпичко, а в другата е вкусно и евтино, стига да не търсите луксозна обстановка. ДРуги хубави ресторанти с готвена храна - "Чинарите"/ с обедно меню/. Също и богата кухня за вечеря, големи салати, р-т "Милениум" - страхотна кухня също, нормални цени. "При Киселия" - близо до езеро Клептуза - хубава , чиста кръчма, с евтини и вкусни неща, особено мезенца и салатки/ за хората, които са отседнали в  СВ. Спас  или Акватоник е удобна/. Ресторанта пък срещу таверна Омар/ в Хотел Рич/ предлага много вкусни овчи пържоли на дъска. Дано все още ги има.

Общи условия

Активация на акаунт