Хотелите във Велинград - 2

• 83 613
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
В Рич.  Peace От Орхидея ми обясниха, че предлагат дневни карти за Рич (за ползване на басейна и СПА-то ), а и хотела бил много близо до Рич.  Peace
Ще сме в Орхидея, тъй като майка ми ще ползва процедури по клинична пътека в мед.център, с който работят, а ние с малката ще ходим в Рич.  Peace
Вече сме направили резервация, но ми се иска и нечии мнение да прочета.  Rolling Eyes

# 601
И аз препоръчвам Аура пред Елбрус. Първо, че е по-близо до центъра, а и самият хотел е доста приятен. Според мен си отговаря на звездите и цената за нощувка.

Момичета, да сте срещали някакви оферти за Макси? Мислим за отидем за 2 нощувки през седмицата и на сайта им излиза цена от 140 лева за нощувка.

# 602
В Рич.  Peace От Орхидея ми обясниха, че предлагат дневни карти за Рич (за ползване на басейна и СПА-то ), а и хотела бил много близо до Рич.  Peace
Ще сме в Орхидея, тъй като майка ми ще ползва процедури по клинична пътека в мед.център, с който работят, а ние с малката ще ходим в Рич.  Peace
Вече сме направили резервация, но ми се иска и нечии мнение да прочета.  Rolling Eyes
Орхидея е срещу Рич само пресичаш улицата.Може да ползвате и обществен басейн който е също до Рич.

# 603
  • Златна Добруджа
Здравейте,
И тук да попитам:
Спешно търся отзиви от посещавали Станцията на Министерски съвет/народно събрание във Велинград. Четох, че правен ремонт, но ме интересуват впечатления от първа ръка, защото никъде в нета не можах да намеря снимки.
Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet

# 604
  • Пловдив
Какви бяха мненията за Селект...Имат оферта http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/100

# 605
Здравейте, благодарение на помощта на съфорумка се сдобихме с ваучер за Велинград.  bouquet Имам въпроси обаче относно пътя до там. Ще пътуваме през Пловдив. Та какво е състоянието на пътя и има ли забележителности по маршрута Пловдив -Велинград, които е добре да се посетят? А също така и какво задължително трябва да посетим в околностите на самия Велинград?

# 606
не намерих много отзиви за хотел астра. имаме възможност да наемем студио, без да ползваме спа-то на хотела и се чудя дали си заслужаваголеми ли са студиата, имат ли маса със столове, далече ли е от центъра самия хотел, около него има ли къде да ходим на външен басейн
ако някой е ходил там, нека се включи

# 607
Момичета, преди час се настанихме в Орхидея във Велинград. Ще споделя впечатления след ден-два, сега влизам само да предупредя, че пътя от Пловдив през Пазарджик за Велинград (път 84) е ЗАТВОРЕН. . След Пазарджик се обикаля през с.Паталеница и с.Дебращица....и покрай целия язовир Батак....три дни път с камили.  ooooh!  Хвана ни яд, че не минахме направо през Пещера.  #Cussing out

# 608
Здравейте,
И тук да попитам:
Спешно търся отзиви от посещавали Станцията на Министерски съвет/народно събрание във Велинград. Четох, че правен ремонт, но ме интересуват впечатления от първа ръка, защото никъде в нета не можах да намеря снимки.
Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet
[/quot

Горещо препоръчвам! Бях в средата на май - в тристаен апартамент с 2 бани и 3 тераси срещу 92 лв. на вечер - цена за външни посетители. Всичко е реновирано, вкл. басейна. Храната е много вкусна и евтина - сметката ви трудно ще надхвърли 20-25 лв. с обилно хапване - само за пример срециалитетите са по 6.50 лв. Има чудесен огромен двор, граничещ с борова гора.

# 609
Момичета, преди час се настанихме в Орхидея във Велинград. Ще споделя впечатления след ден-два, сега влизам само да предупредя, че пътя от Пловдив през Пазарджик за Велинград (път 84) е ЗАТВОРЕН. . След Пазарджик се обикаля през с.Паталеница и с.Дебращица....и покрай целия язовир Батак....три дни път с камили.  ooooh!  Хвана ни яд, че не минахме направо през Пещера.  #Cussing out

Благодаря за информацията за пътя! Много ще ни е полезна!  bouquet  bouquet Хубаво изкаравне на почивката желая!

# 610
  • София
... пътя от Пловдив през Пазарджик за Велинград (път 84) е ЗАТВОРЕН. . След Пазарджик се обикаля през с.Паталеница и с.Дебращица....и покрай целия язовир Батак....три дни път с камили.  ooooh!  Хвана ни яд, че не минахме направо през Пещера.  #Cussing out

Е, пътят през Белово и Юндола и той ли е затворен?

Утре ще потърся повече инфо, но съм почти сигурна, че работи. И обиколката изобщо не е голяма.
Минава се през Ихтиман, Костенец, Белово и Юндола.

Утре заминаваме за Велинград, така че ще мога и лично да проверя Simple Smile

# 611
  • София
Пътят през Юндола е отворен (и много живописен) Simple Smile

Предпологама , че за тръгващи от Пловдив, този през Пазарджик е по-удобен.Ще бъде затворен до ноември, правят го 4 лентов.

# 612
Пепеляши, ние пътувахме от Пловдив (по-точно от Хисаря) към Велинград, през Белово ще ни е дойде доста обиколно  Peace

# 613
  • EU
... пътя от Пловдив през Пазарджик за Велинград (път 84) е ЗАТВОРЕН. . След Пазарджик се обикаля през с.Паталеница и с.Дебращица....и покрай целия язовир Батак....три дни път с камили.  ooooh!  Хвана ни яд, че не минахме направо през Пещера.  #Cussing out

Е, пътят през Белово и Юндола и той ли е затворен?

Утре ще потърся повече инфо, но съм почти сигурна, че работи. И обиколката изобщо не е голяма.
Минава се през Ихтиман, Костенец, Белово и Юндола.

Утре заминаваме за Велинград, така че ще мога и лично да проверя Simple Smile
Пътувах в понеделник и от Белово има отбивка за Юндола. От Юндола има табела май бяха 18 км. до Велинград. Ако питате мен бих минала през Пещера- Батак - Цигов чарк - Ракитово - Велинград.
Аз съм минавала и през Дебращица - Св. Константин - Дъното - Цигов чарк-Велинград и той също е  добър и живописен и с доста завои.
Дано ремонта свърши скоро.

# 614
пътят през пещера и батак хубав ли е-има ли дупки
оттам е по-пряко отколкото през пазарджик, но има повече завои

Общи условия

Активация на акаунт