Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Със сертификат(бележка със срока на годност, не знам как точно се нарича) ли ги издават тортите?
В заведението,което ще бъдем позволяват да се внесе торта, но задължително да е със сертификат.
То вече е късно за този РД, но да знам за напред Wink.
Е няма как де се издаде сертификат!!!Това е торта приготвена в домашни условия.Нито има търговска регистрация, нито подлежи на контрол.Много красиви неща правят тези момичета, но за мен това е абсолютна сива икономика, без никаква гаранция за качество и ако нещо се случи никой не носи отговорност!Хобито си тези момичета са превърнали в бизнес, а ние без де се замисляме го развиваме и помагаме да се развива бизнес, който въобще не отговаря на никакви хигиенни и всякакви изисквания.

# 241
на нас ни предстои първи празник тази година  и проучвам предложенията. но повечето са подходящи за деца над 1-2 години, според мен, а около нас всички са мънички - на годинка. записвам се в темата да следя... 

# 242
  • Варна
Пуснали са ваучери за рожден ден в детския кът на Гранд мол:
http://www.dalavera.bg/index/offer/id/1535/name/kupon-za-vsichki … data1=&data2=

pisss, според мен първият рожден ден най-добре става у дома. Peace Ако нямате възможност да празнувате вкъщи, виж "Капела Плей" в Мол Варна, там имат бебешки кът и смятам, че е подходящо и за съвсем малки дечица. Peace Другото, за което се сещам е "Парти Плей" в "Пикадили-Чаталджа"

# 243
  • Варна
А какво стана с бар Solo, че въобще не се коментира напоследък, да не са го затворили. И там правеха РД, а сега?!?

# 244
Solo си работи, но скоро не съм го посещавала

# 245
  • Варна
Здравейте  момичета, бих се радвала някой да сподели впечатления от детския кът в Гранд  Мол.Предстои ни рожден ден  и съм в процес на търсене на подходящо място.
Миналата   година   бяхме в   Елитис.Пълен   кошмар.Аниматорките бяха под всякаква критика и през цялото време бях до моят малчо.Изкарахме си "чудесно" #2gunfire

# 246
Капела в МОЛ Варна е безмислено скъпо за РД. бях чела някъде за заведение с детски кът някъде между Червения площади и Чаталджа-цветята. сега не мога да намеря кое ще да е това заведение, като не помня името.

# 247
  • Варна
Капела в МОЛ Варна е безмислено скъпо за РД. бях чела някъде за заведение с детски кът някъде между Червения площади и Чаталджа-цветята. сега не мога да намеря кое ще да е това заведение, като не помня името.

Да нямаш в предвид пицария "Шрек"?!?

# 248
  • ВАРНА
бях чела някъде за заведение с детски кът някъде между Червения площади и Чаталджа-цветята. сега не мога да намеря кое ще да е това заведение, като не помня името.

Не, не става въпрос за Шрек. Чувала съм за това място, но и аз не му знам името.

# 249
  • Варна
Незнам кое ще е то  newsm78 На нас ни предстои 4-ти РД другия месец. Ходих в Аспарухово, не съм особено очарованаа, очаквах нещо по-различно да е, отидох и под кукления театър, там бива, но според мен за по-големи деца. Вече се чудя дали въобще да има детски кът, тип лабиринти и тем подобни, защото така или иначе всяка събота или неделя децата са там, искам деня да е по-различен, може би с клоун или нещо от сорта  Whistling Whistling Whistling Искам рожденичката да усети по-специален този ден. Възрастните ще сме повече от децата, така че май ми трябва нещо да не е много скъпарско, да е просторно, да има клоун и нещо като дискотека да играят ли, и аз незнам точно.... ПОМАГАЙТЕ С ИДЕИ, МОЛЯ  Praynig Praynig Praynig

mr.smile, ще ви пиша на лични  Peace

# 250
  • Варна
бях чела някъде за заведение с детски кът някъде между Червения площади и Чаталджа-цветята. сега не мога да намеря кое ще да е това заведение, като не помня името.

Не, не става въпрос за Шрек. Чувала съм за това място, но и аз не му знам името.

"Буболино" или нещо подобно се казваше, точно на Червения площад, до пощата, но го закриха. Peace

# 251
Верно, че и Буболино имаше. Те половин година, че и кусур го откриваха и то точно по това време миналата година. Помня защото целия февруари и март пишеха бележки че ще откриват и все не отваряха, а чаках да запазя за края на март там дата. И айде, поработиха 3-4 месеца и закриха!!!Жалко!

Относно детския кът в Гранда. Водила съм малкия там по един ваучер. Доста игра, но като цяло лабиринта не е много голям. За РД нещо не ми се връзва. Къде ще са масичките за децата, къде за възрастните? Иначе за игра или за поччасово да оставиш детето докато пазариш става!
Но пък сега има ваучери за РД, така, че може и да излиза добре от към цена!

# 252
  • Варна

Относно детския кът в Гранда. Водила съм малкия там по един ваучер. Доста игра, но като цяло лабиринта не е много голям. За РД нещо не ми се връзва. Къде ще са масичките за децата, къде за възрастните? Иначе за игра или за поччасово да оставиш детето докато пазариш става!
Но пък сега има ваучери за РД, така, че може и да излиза добре от към цена!

Точно за тези ваучери  става въпрос.Вярно, че цената е 7 лв, но ако едно кафе струва 2-3 лв и един сок 3-3,5 лв, то икономията от ваучерите ще отиде за почерпка на родителите, които ще придружават децата Cry

# 253
  • Варна
Не знам как е детския кът там, не сме ходили, преди 1-2 месеца отидохме, но не се съгласиха да приемат малкия заедно с кака му, ние нямаше къде да седнем, за да го наблюдаваме, трябваше да влезем с баща му в детския кът  Crazy и се отказахме. Цената на ваучерите е добра, според мен Peace.

В Аспарухово, където ще празнуваме РД на Симона, детското меню е 5 лв. - включва пица, сок, мин. вода и пуканки. Peace Имаше и някакво от 8 лв., в което имаше пържени картофи и сладолед, доколкото се сещам, ама ми се видяха излишни. Rolling Eyes

# 254
Здравейте.Понеже в тортената тема никой не ми отговори да си задам питането и тук, че утре трябва да поръчам тортата.
"Искам да попитам за мнения за Ламор/миналата година поръчвах там/ и за това момиче дали има някакви отзиви https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1042469749 , https://www.facebook.com/#!/pages/Crazy-Cake-Varna/179557468742858
Двоумя се на кое от двете места да поръчам, а вече изобщо нямам време.Не очаквах, че ще се получи така с тортата,а не ми се иска да взимам от масовите сладкарници.Искам нещо специално да й взема
А също и за тук да попитам https://www.facebook.com/pages/Cakes-and-Handmade-by-Nadia/217753458295750 Едното момиче ми я препоръча"
Ще съм много благодарна, ако някой се включи с отзиви
И още нещо-Галя от Ламор и Галя от Crazy Cakes две различни ли са или са едно и също момиче?

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:38 от tincheto

Общи условия

Активация на акаунт