Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 83 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Сладкарниците Гес и Бамболино вече не работят, доколкото знам. Зала Миро се намира в х-л Голдън Тюлип и това е залата за детски рожденни дни. Лео се намира в Палах център, близо до ХЕИ, а Вок кидс е в Чайка, мисля бл.68 се води адресът.

# 391
Много благодаря,много    bouquet  ,ще попитаме и в районите им къде са съвсем точно,отиваме да проверим.

# 392
  • Варна
Аз запазих в Планет Кидс в Гранд Мол, много ми хареса, никое от гостенчетата и от моите деца не е било там, мисля че добре ще си изкараме.
Аз също се интересувам от това място, видях, че има оферта в сайтовете за колективно пазаруване. Само не мога да се сетя къде точно се намира в мола, да не е на етажа на киното /местата за хапване/ в ъгъла, където има един батут? Колко е голям техния лабиринт, сравнен с този на Капела, например?

Миналата година дъщеря ми празнува в Капела и останахме доволни, но не искам да повтарям. Колебая се за Двете кули, но куверт от 15 лв ми се вижда скъп за едно дете, а и кафенето за родителите и залата за почерпка са отдалечени от лабиринта, няма да можем да ги наблюдаваме лесно, а и малко тъмно ми се видя въобще на етажа. Отделно за малките деца има ограничение.

Вчера бяхме на рожден ден в детския кът на Гранд мол. Като големина е доста по-малък от Капела, примерно на 1/3 или 1/4 (е, не съм ги мерила), но ми се стори хубав и беше интересен за децата 3-5 годишни. Залата за родителите е отзад, така че като минават да се катерят по пързалката ги виждаш. Малко е мъничка обаче, а не бяхме чак толкова много хора. Ако са по-големи децата може и в заведението отпред да сте предполагам. Това, което ми се стори странно беше кетъринга. За децата - ОК, картофки, пица и сок. За родителите имаше едни пилешки хапки и коктейлни хапки, но като поръчвахме напитките ни казаха, че храна не предлагат. А отпред самото заведение си предлага  newsm78 Не знам дали предварително не е можело още неща да се поръчат, не че това е най-важното де, но все пак... Ако трябва да обобщя, били сме и на по-хубави рождени дни, но пък децата се забавляваха.

# 393
  • варна
Момичета, да помоля за мнение за островчето в морската градина - ще празнуваме трети рожден ден, но ме притеснява да не е пренаселено в детския кът и да не се получи, имайки в предвид, че е съботен ден. Споделете за най-хубавото според вас място за летен рожден ден - освен Еко парка, защото заради провален от дъжд рожден ден на мои приятели, категорично отхвърлям като вариант.

# 394
Джиджи-биджи, благодаря, че сподели впечатления за Планет Кидс.

Сладкарница Бамболино не работи за жалост, бяхме на хубав РД там.

За малки деца /2-4/ е подходящо Невеляшка, имат маси отвън, също и открита площадка за игра, чисто е, светло. Празнувахме там на малкото ми детенце миналата година и имам само малко забележки за обслужването, но като цяло беше добре.

# 395
ако не ви притеснява, че някое дете ще цопне във водата/понеже те мн обичат да се катерят по парапета/, островчето е добре; но ще има и други хора ....и не могат да играят с топки като в екопарка, че да не влезне нещо в питиетата на другите  Laughing
за мен не е добре, че един тр да ги развежда из атракционите, иначе какъв е смисълът

# 396
В Гранд Мол кетъринга за родители се поръчва предварително, така ми обясниха, затова са ви казали, че не предлагат като сте били на деня.Като мине празника, ще дам отзиви.

# 397
Флорал -за малки деца http://floralparty.eu/ Няма на открито. И аз като организирам нещо проверявам навсякъде.

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 20:08 от Дид

# 398
Здравейте момичета.На нас също ни предстои рожден ден през юни и започнах да се оглеждам за подходящо заведение.Исками се сякаш да е на открито, но пък моят малчуган не се спира като стрела е и трябва да е оградено отвсякъде че да не избяга Joy Става на 2г.Ще прочета и следя темата с интерес, за да взема по-лесно решение за заведение.
Ще споделя и аз мнение за местата на които съм била."Радост и усмивка"- не беше зле....само дето аниматорката ни взе акъла като започна да лае и издава странни звуци  Joy Нещото което ме притесняваше беше входа за така наречената дискотека-имаше паянтова вратичка която само до докоснеш и се мяташ по стълбите  Crossing Arms
"Флорал"  също биваше-мъничко е и ако са повечко деца едва се разминават.
"Невеляшка" беше зимата хареса ми.
Гледам пишете за Вох Кидс-ако така се пише  newsm78 дали имат сайт или някакви снимки поне?

# 399
Така...
аз вчера резервирах за нашия РД- "Невеляшка"
Момичето с което говорих и уточнявахме нещата,беше много любезно.Карях я няколко пъти да ми смята цени,обясняваше всичко за кетъринга,масите,аниматорката,всичко Simple Smile Определено останах много доволна. Бях писала по-напред,че не ми харесва само условието за "външна" торта-0.70лв. на парче сервиз,но и този проблем оправихме.Решихме да поръчаме торта от там , на Краев. Досега не сме ги опитвали,надявам се да останем доволни Simple Smile
Предната ни визита беше вътре,малкия се влюби в детския кът. Сега седнахме навън и там беше доволен.Мястото е заградено с оградка и не се налага да бдиш постоянно.
Събитието е другия вторник - 8.05. Ще дам отзив след него,надявам се също толкова добър  Peace

# 400
  • ВАРНА
maeva0959, тортата за РД на дъщеря ни беше от Краев. И ние преди това не бяхме опитвали техни торти. Останахме много доволни  Peace

# 401
А какво стана с "Парти Джак"?

# 402
Ето това става с парти Джак http://www.party-jack.com/page.php?42

# 403
Тъй като съм от Варна, но живея в от няколко години в София и помня  Парти Джак. мисълта ми е актуални ли са още в града?

# 404
  • Варна
Да споделя впечатлението си от "Радост и Усмивка". Много ме разочароваха.  Tired

За пръв път, от толкова празнувани детски рождени дни досега, имах чувството, че просто искат да ми вземат парите и да се измитаме по-късно. Децата бяха 13, половината на възрастта на рожденика и половината - 8-9 годишни. Аниматорката беше като фелдфебел, само ги командваше и така и не успя да занимава едновременно и двете групи деца - по-скоро обръщаше внимание на големите, независимо, че рожденикът ставаше на 3 и се предполагаше той да е най-важния. Държеше се като собственичка, та може и такава да е била... никакъв аниматор не беше, според мен... По едно време дори успя да го разреве, защото искаше да го кара насила да е локомотив на влакче, в което трябваше да се включат всички деца и родители.  Sick Яд ме е, че изобщо поръчах анимация, а не запазих просто залата, както първоначално бях решила. Подлъгах се, защото миналата година празнувахме на друго място РД на дъщеря ми, но бяхме поканили аниматори от "Радост" и Усмивка", дойдоха две млади момичета, които вчера изобщо не видях (може и да не работят там вече) - те се справиха отлично. Затова реших и тази година да платя за анимация. Излишно дадени 70 лв. Close
Другото, което много ме натовари - тортата (включена беше във ваучера) - казаха, че работят с "Амбелино" и тортата е 20 парчета. Преди по-малко от месец точно от "Амбелино" поръчахме торта от 20 парчета и тя беше с големината на лист А4, а тази, която ни поднесоха вчера беше почти наполовина по-малка - най-вероятно 12  или 14 парчета. Тъпо ми стана да ме правят на балама така.
Пробутват и някакви сладки и соленки (за родителите) - "порцията" се оказа малка продълговата чинийка с 10-тина сладки и соленки вътре, на цена от 3,50 лв. (същите сладки се продават в "Пикадили", например, за 3-4 лв. половин килограм). 
Няколко пъти ме питаха дали ще продължавам времето за анимацията и аз отказах, при което, след изтичането на 2-та часа, не само прекратиха анимацията, ами изкараха всички деца от детския кът и ни връчиха сметката - демек, рождения ден приключи! Със сигурност, никога вече няма да празнуваме там, както и ще ги антирекламирам на всичките си познати. Peace

Общи условия

Активация на акаунт