Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 515
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Смятам, че тук е най-точното място да изразя очарованието си от Живко Драгостинов, който за мен е човек, професионалист в работата си.
Нашият господин Спортенски (братовчедът от братска Русия на Спортакус  Wink) осигури незабравимо парти на дъщеря ми в детската градина, която беше неговата Стефани.

Благодаря Ви, г-н Спортенски  Simple Smile   bouquet

# 646
Еха Simple Smile Изглежда е било забавно Simple Smile
Ние се обадихме на Живко, но беше зает за нашата дата. Препоръча ни фокусника Арсен и май на него ще се спрем. Благодаря ви за предложенията Simple Smile

# 647
  • Варна
Здравейте,как мога да разбера тази оферта кога е изтекла-http://great.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0 … %D0%BB%D0%B8.html.
Ще се пръсна от яд ако е била от тези дни.Уж всеки ден влизам да проверявам.
Намерих още една подобна оферта-ако някой си е купил и има излишни 10 ваучера няма да му се разсърдя. Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 22:07 от suzi_a

# 648
Здравейте, мами. Бях обещала преди време да споделя отзиви за Вок Кидс. Замотах се, защото рожденият ден беше провален от кума ми, който трябваше да донесе тортата, но така и не се появи. И рожденничката ми остана без торта и всичко отиде по дяволите. Та ми е кофти като се сетя за РДто. Както и да е. Доволна съм иначе, персоналът е много отзивчив и със страхотно отношение. Кетърингът беше на ниво също. Имам забележки само към аниматорката, но са я сменили с едно много приятно момиче. Та препоръчвам
Преди 4 дни бяхме на РД в "Мечо Пух" в Елитис. Мястото е чудесно както за малки, така и за големи деца!

# 649
  • Варна
Здравейте момичета!Ще съм Ви много благодарна ако ми дадете телефона на аниматорката Сашка и фокусника Арсен.След като разговарям с двамата ще се спра на един от тях.Може и на лични, ако това се води реклама.Дъщеря ми има Рожден ден скоро-става на 6 г.-спряхме се на Планет-дано й хареса, но искам някой който да занимава децата на детския кът.

# 650
Здравейте мами, пред ужасна дилема съм застанала , не мога да взема  решение затова се обръщам за мнение  към вас. Ставаме на две и ще имаме парти.Въпроса е следният - мога да го направя както е по книга с 3-4 деца, но моето желание е да го направя на детската площадка с  децата с които Илиян познава и играе. Пролема е че те са общо 14 и  почти  на една възраст.Смятам да изкарам наши играчки за да могат повечето деца да има с какво да се занимават, но се притенявам че понеже сме малки и той не разбира , може да  се издразни от факта че други деца ще играят с неговите играчки.Накрая може да стане - всички деца доволни само рожденнка да е разплакан през цялото време.Някой имал ли е такъв опит?Моля споделяйте мнения!

# 651
  • Варна
Зависи от детето, бяхме на рожден ден на 2 годишно, в тях бяха и купили специални фотьолчета за децата, но рожденичката не им даваше да седнат, били нейни и ги дърпаше да стават, бяха и подарили конче люлка и с него така не го поглежда, но седне ли някой на него- реввв. Почти не можаха да играят децата, само с балони. Моята дъщеря пък е другата крайност, всичко нейно дава и не я интересува, даже да го чупят, дори и тя да стои без играчка. Ти най-добре си познаваш детето  Hug

# 652
А при нас е още по лошо . Ние сме на моменти.Днеска няма никакъв проблем, даже и да му вземат играчката въобще не му прави впечатление, отива и се заиграва с нещо друго.Но утре решава че никой няма да му пипа играчките и тогава става лошо. Simple SmileАз самата не знам как ще реагира.Сега ме посъветваха да не изкарвам толкова много наши играчки и може би така ще постъпя.Но все пак ако някой му е минало нещо подобно през главата ще се радвам да чуя и други мнения. Grinning

# 653
Наистина си зависи от детето, но и според мен не е добре да изкарваш много от вашите играчки. Може да купиш надуваеми играчки, гледах в Джъмбо подходящи както за момченца, така и за момиченца по 2-3 лв, с нещо като звънчета вътре (подходящи ми се сториха за 2-3годишни деца), също плажни топки и балони, свирки, мисля, че ще се забавляват децата без рожденика да се дразни, че му вземат нещата.

# 654
Благодаря за съвета.Винаги можеш да научеш нещо ново когато поискаш. Grinning

# 655
Миналия месец празнувахме РД на сина ми (2 г ) в двора на кооперацията, Имаме поляна и там си направихем барбекю и децата играха. Изкарах от вкъщи играчки, а и всички дечица си донесоха камиончетат, количките, тротинетките и другите там джунджурийки с които си играят, Щом се познават и си играят по принцип децата, сигурно няма да има проблем с играчките ( е, не може и без да се скарат за нещо, въпреки че има още 3 абсолютно същи играчки  Mr. Green )

# 656
Имам въпрос към празнувалите в Еко парка - там има ли къде на студено да оставим тортата, докато дойде момента да я отрежем? В тая жега ще се развали и скапе за отрицателно време, ако не е в хладилник. Или по-късно трябва да си ида до вкъщи и да си я донеса?  Thinking

# 657
  • Варна
Има хладилник в къщичката на охраната при входа. Ние там сме оставяли тортите.

# 658
Много ти благодаря   bouquet.

# 659
  • Варна
някой ходил ли е скоро в Панамера-имате ли снимки, как са цените

Общи условия

Активация на акаунт