Августинчета 2006 - тема 7

• 59 422
  • 369
  •   1
Отговори
# 225
Дани ще си кара предучилищната в ДГ, колкото и да не му се ходи на градина. Но  пък обяснява, че трябва да ходи, защото мама и тате ходят да изкарват парички да не сме бедни.

# 226
Привет и тук Simple Smile

По темата, при нас няма избор на 6 си на училище от 8 до 15ч всеки ден, без спане, с обедна почивка в която си ядът сами обеда и така.
Еличето ще е в католическо у-ще, не толкова по религиозни причини ,колкото че близкото обикновено у-ще го пробвахме една година с предучилищна група и една с Ники и хич не ми се нрави.
Другия вариант е френско у-ще но това означава тя да пътува около 40мин сутрин до него, тъй като сградата до нас е малка и не може да поеме всички деца, те карат останалите в у-ще на 8км от тук с автобус. Това ми се вижда твърде изморително за нея.

Католическото е по близо и автобуса я взима пред блока и я връща пред блока, само дето има униформи, бяло и синьо ...нещо не ми харесва идеята да се облича само така ,но това са правилата там, всички с униформи. Иначе казват че е добро у-ще, да видим...

Малко съм притеснена.
В градината ги подготвиха много добре, вече чете, знае доста думи, брои , знае малко френски, смята, абе добре е.

Браво на успехите ви с приспиването. Ние сме с книжка преди лягане ,гушкане, след това тя си спи в леглото а ние в нашето но в обще стая, подари липса на трета спалня Simple Smile

# 227
  • гр.София
 А С. след тези земетръси трайно се върна на спалнята ни.

# 228
  • София
При нас в нашия вилает не се усещат сега трусовете.
То Кало и големият трус го проспа. Бащичко, здрава нервна система.  Mr. Green

# 229
А моето дете реши. че имаме феи в къщи.  Wink След като заспива в едната стая с мен, а после се буди в другата стая сам. И се чуди как ставал тоя номер.  Mr. Green Напоследък почна да се пробужда и да идва пак при нас, обаче ако не сме заспали се преместваме и ние. Ииии става едно местене от легло в легло. Embarassed Simple Smile

Бяхме за 2 дни до София на абитуриентски бал, но поради лошото време и понеже бяха работни дни, не успях да се обадя за кафе на никой. Добре, че вчера пекна  малко слънце преди обед, за да минем и през зоологическата градина, че иначе беше голяма трагедия. Надявам се друг път да е по-спокойно и да имам време за срещи. Иначе в понеделник дори стоях сама в един детски център да пия кафе, докато детето поиграе малко, а абитуриентката се приготви.

# 230
  • София
И Петьо не усети труса. Спинкал си... Laughing

# 231
И Деница спи при мен на спалнята, а таткото е в другата стая при Влади. След трусовете решихме за известно време да оставяме децата сами, че и двамата спят дълбоко.
Кайли, лошото време не може да е оправдание. Поне три от нас живеем сравнително близо до заведението, в което сте били Simple Smile

# 232
Албенче, така си е. Обаче и нашата организация не беше на ниво, а пък аз изобщо не познавам София.Извинявам се.

# 233
  • София
Девойки, прелитам, за д ви помоля за помощ за една мама от другата ми отчетна тема. Целта е да спасим едни детски очички Praynig Ето инфото:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662100.new#new

# 234
  • София
Вчера бях на родителската среща в 144СОУ - приети сме в подготвителен клас.

По-принцип на 02.06 дойде известие, че сме приети в 19 ОДЗ, ама то се мести чак в Младост -2, ама и мисля, че в училище ще е по-добре. Класовете ще са по 16 максимум 20 деца. Учат само по 3,5 часа: часовете по 30 минути, почивки, бязплатна закуска в 10:00, има шкафчета в стаята, чиста, уютна, има разходки и ... хареса ми.

# 235
Лусс, супер звучи, дано да ви е добре и щом има кои да гледа.
а вие в кои квартал сте, Младост далече ли ви е

Мама Марго, ма вие се появихте. Усеща се липсата ви. Дано Еличка да е доволна.

Дани и Павел си спят в отделна стая, откакто сме в новия ап. Понякога се прехвърлят при нас на спалнята. Нощем чуваш топур-топур и някои се гушне при нас.
Водихме ги на море миналата седмица. Размазахме се. Тръгнахме с якета и дълги ръкави, но пък уцелихме там хубаво време, само едната вечер препръсна.Бяхме на Южното черноморие
На Дани му омръзна и искаше да се прибираме, а Павел се въргаляше и имаше пясък и по главата постоянно

# 236
  • София
Лусс, супер звучи, дано да ви е добре и щом има кои да гледа.
а вие в кои квартал сте, Младост далече ли ви е

Ние сме на 10 минути пеш. Живеем наблизо.

# 237
Ауууу, ма никои не пише, закашмер.
Аре на срещичка за рожденните дни?

# 238
Хайде и аз да се отчета за първата ни училищна родителска среща - много е мила г-жата, обясни, че техническите умения (четене, писане) рано или късно се усвоявят, много по-важно е психическото израстване на децата, което много ми хареса, защото точно това беше причината да го преместя. Има платена занималня до 17.30 и се хранят в стола на обяд...абе съвсем си минаваме на училищен режим... Wink

# 239
  • София
Хайде и аз да се отчета за първата ни училищна родителска среща - много е мила г-жата, обясни, че техническите умения (четене, писане) рано или късно се усвоявят, много по-важно е психическото израстване на децата, което много ми хареса, защото точно това беше причината да го преместя. Има платена занималня до 17.30 и се хранят в стола на обяд...абе съвсем си минаваме на училищен режим... Wink

И аз мисля така, понеже не можахме да се вредим в детската градина на време, после не можяхме да се адаптираме. Дано да успее да се приспособи мъника... то няма къде да ходиме де, догодина в първи клас...

Общи условия

Активация на акаунт