Августинчета 2006 - тема 7

• 59 608
  • 369
  •   1
Отговори
# 210
  • София
luss, а в книжарниците няма ли я? Браво на дъщеря ти!  / Мен кулинарията Ич не ме влече/

О, ти си жива  Mr. Green

# 211
  • гр.София
 О,да!!

# 212
Лусс, браво на дъщеричката!

Мама Марго, радваме се да те чуем с "Дзак". Дано да му е по-лесно така като му обясняваш на Ники и учите заедно. А Спящата красавища си я представям каква е сладуранка. Скоро да не сте били скоро на някои пикник?

Дани имаше тържество по английски език и пяха и танцуваха, караха ги като показват учителките да казват с какво пътуват-не се спряха.Имаха задача да кажат I have a card и да я поставят -в, на или под кутията като има казва учителката къде точно. Дани знаеше местата.

# 213
Аууу, ма мнага бавно върви, много не пишете.
Снощи и двамата в 3,39 се бяха напикали, та се сменяхме и прах по нощите. Дано скоро спя като нормалните хора по цяла нощ. То сигурно като има такъв момент ще съм свикнала да се будя.

Утри ще сме на един рожден ден на открито и дано не вали да беснеят навън.

Чао и весели почивни дни!

# 214
  • София
pepejeans  идва този момент, аз почти го доживях. Каките отдавна нямам проблем с тях, но малката както и те има напредък около 3 тата годинка. Вече си спи спокойно по цяла нощ и е не се буди, просто спи при нас обаче. Спалнята е голяма и не ми пречи, но от три нощи вече лобирам да си е в неиното легло и обяснявам как е голяма. Засега няма проблеми заспива там, но по някое време идва и тъй като аз спя и ме мързи не я местя, но скоро ще се заема по-сериозно.
Да се похваля и тук не само във фейсбука, че от септември Ваня и Ники ще карат предучилищната в училище, а не в ДГ. Бях писала преди време какво мислите по въпроса, повечето доколкото разбрах ще останат и предпочитат детската градина.
Едно въпросче, според вас като ни е последна година сега в ДГ, трябва ли да взема нещо на госпожите и ако да какво?

# 215
  • София
Аз вече не вярвам, че ще го доживея Twisted Evil Като изключим, че Ема се буди средно по 4 пъти нощем, Ина също още си се буди понякога, но задължително извън часовете на сестра си, за да ми е по-гадно Mr. Green Миналата нощ ми цъфна до леглото в 2.15 да ме пита къде й е онова правоъгълното с цифрите, че му забравила и името даже...Оказа се, че си търси дистанционното за телевизора...

# 216
  • София
  Цвети да те успокоя, каките се будеха така до третата си годинка, може би си спомняш как изглеждах, но пу-пу оттогава спят като пън, дори Елена като новородено, когато ревеше не можеше да ги събуди.
  Доп. - мисля че успешно приключих и с естественото отбиване на Елена. Имам предвид окончателно, тъй като от няколко дни изобщо не се е сещала, а от повече от половин година така или иначе беше напълно фиктивно.  Simple Smile

# 217
  • София
Не те е срам, да не даваш на детето Twisted Evil Мнооооого ме успокои, благодаря ти  Mr. Green

# 218
И аз тихо да се похваля, че Тони спи сам в другата стая по цяла нощ от около месец и само 2 пъти е ставал и идвал при нас. Само че аз не му обяснявам че спи сам. Blush Wink Просто лягам до него докато заспи, защото все още сам не заспива, а после се премествам аз. Неудобно за мен, защото заспивам и после баща му ме буди да се преместя, но все пак е някакъв напредък. Като се има напредвид, че досега почти винаги е спял при нас.

# 219
аз по-добре тогава да не се намесвам в темата че ще ме пребиете с камъни.ПОдозирам че нямам дете Mr. Green
( и макар  да  нямам  личен  опит  по вашите проблеми, се радвам че преодолявате тези неприятни  за вас моменти Hug)

# 220
  • София
Ама тя Ина сама си заспива и си спи сама в нейната си стая, на мен това не ми е проблем изобщо. Не съм я приспивала от хиляда години, ама има навика да се разхожда като се събуди нощем да си пуска телевизора и т.н.
Виж, инквизиторчето е друга бира... За да спи трябва да ме държи за носа Joy Като заспи след къпането и кърменето на спалнята, я местимм в нейния креват и спи там до първото будене за нощта. После хартисва при нас, няма кой да я чака да се наяде и да заспи, за да я мести, може да не е правилно, но не мога да си позволя лукса да не спя, защото ако трябва да я местя при всяко будене, ще си прекараме нощта в преход между детското креватче и спалнята Tired А откакто се е родила сама е заспивала 4 пъти и само 1 от тях в кревата си...

# 221
  • София
Бубче, инквизиторчето е бебе все пак и то не голямо бебе още. Така че аз лично никога не съм имала проблем с това Кало да спи при нас. Виж сега вече е трудничко, защото е бая големичък.  Mr. Green
Но това е период, който отминава.
Виж не съм фен на това да се приспива 4-5 годишно дете.

# 222
И аз не съм фен да приспивам 4-5 годишно дете, ама пък е хубаво да се погушкаме докато заспи. Виж това вече да спи при нас почна да ми пречи. Още повече, че става тясно в леглото. Но сегашния вариант ме устройва напълно. Дори след първата нощ, не се събуждам да ходя да го прверявам дали е завит.

# 223
Ехааа, аз не знам кога ще доживея Гого да спи сам в стаята....екстра си му е на спалнята с баща му и въобще не мисли да се премества. Mr. Green

Аз много сериозно се замислям да го преместя в уще за ПГ...нещо напоследък никак не ми се нрави подходът на г-жата му (едната напусна, та сега чакаме и нова). Всички ми казват, че е много по-изморително, но пък и по-интересно за децата... другото предимство е, че са само 10-тина деца в групата...newsm78

# 224
  • София
AndyB  аз писах по-горе, че Ваня и Ники са в предучилищна в училище от септември. Мисля че при тях са по 15-18 деца в клас, няма да спят на обяд, което те отдавна не правят вкъщи и сигурно ученето ще  е повече. Все пак се надявам да им допадне и хареса, особено на Николета съм убедена, че ще е така. За Ваня не съм много сигурна, но ще видим. Засега мисля, че не осъзнават точно какво ще се случи, само веднъж измрънкаха че не искат да се разделят с приятелчетата си. Но пък искаха и ученички да стават.
Лятото за последно ще са море с детската градина и приятелчета, после малко на Добрич и после на училище.
Още не съм измислила какво ще правим с прибирането им, тъй като са до пет без десет някъде, но засега отлагам, надявам се на промени и в офиса, така че да може малко по-рано да си тръгвам евентуално като опция.

Общи условия

Активация на акаунт