Августинчета 2006 - тема 7

• 59 617
  • 369
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Пепе, бързо да оздравяват момчетата.

Кало след тържеството за хляба не беше две седмици на градина. Направи ми такава гадна криза на алергията, че и ние осъмвахме в ИСУЛ. Сега вече е по-добре и от днес е на градина. За празниците, въпреки че работих, успяхме да стигнем до Пловдив, та се видяхме с Кайли и Кало и Тони си поиграха добре.

Сега делничното разписание отново е в ход - кой на Бургас, кой на градина, кой брои трупове. Да видим дали ще оцелея след днешното дежурство.

# 196
  • София
Тъкмо се зарадвах, че някой е писал, пък то пак болни  Rolling Eyes Бързо да се оправят всички  Hug Нана, каква алергия? Нещо ново ли? Аз помня само това към парацетамола.
По празниците бяхме с три деца, "починах" си направо  Crazy
След 3м пауза от вчера пак Иво е на ДГ, в яслата още има варицела и малкият си е вкъщи.

# 197
  • София
Тази към парацетамола е едно на ръка. Кало има и поленова алергия, заради която е с назначено лечение от 2 години вече.
За съжаление отвреме навреме кризите са доста неприятни, но се надявам като мине 6-годишна възраст да пуснем отново кръвни тестове, за да видя каква е ситуацията и ако е възможно, макар да нямам особена надежда, гледайки половината ми рода, да я израсте.

# 198
Здравейте, момичета!!!
Не съм влизала тук от има - няма шест години!!! Изненадах се много като попаднах на темата, ама много. И така мило ми стана, прегледах последните две странички, видях Велмар само позната, ако тя ме помни... Поздрави много, като имам време ще прочета повече! Аз да споделя, Кая е прекрасна, здрава, умна и красива! Учи, пише, чете, тренира балет, плуване, танци и катерене! И... чакаме бебе! Та пак се завърнах, като имам време, хвърлям по едно око, още не съм се регистрирала дори в отчетните де, в трети месец съм. Днес гледахме бебето, 5см. е, ритка, маха с ръчички. Стискайте ми палци, искам много момиче да бъде пак, имам име - Мия. И така, това от мен, още веднъж, много хубаво ми стана, ще ви чета надълго и нашироко! Поздрави и целувки на сладкишите, бъдете здрави и щастливи!

# 199
  • София
Ха, изненада  Simple Smile Тотели, помним те, аз преди бях с друг ник, теди79. Честита бременност! Hug Кога се чака втората девойка?  Simple Smile Тук вече не се пише толкова много, за жалост...
Нана, сега се сетих.
Блан, драсни едно редче  Praynig

# 200
Каква приятна изненада Simple Smile  РАзбира се че те помня, Тотели.РАдвам се да те " видя" . Чесита бременност  отново. ЛЕка и безпроблемна да е . Темичката ни е тук, само дето  хич ни няма  в писането напоследък.НО то е разбираемо де...Ежедневните  отчети не са актуални вече, децата растат- всеки си е със задачите. Ако трябва да сипсваме  често ще е  доста скучно.А като мине време от последния отчет- после се губи нишката и желанието. ПОне при мен е така.  Така и така и аз съм  в темичката да драсна  2 ред вкратце Mr. Green НИщо интересно- хаха.Обичайните неща-  всеки си гледа  заниманията- Дария на градина, уроци, тренировки, аз и баща й - на работа.В почивните дни- поемаме нанякъде за разнообразие.Надявам се  на трайно затопляне вече( Елфче- не се сърди) че да хвана  пътя както аз си знам.ДНес съм почивка- още съм по пижама- хаха.Рапорт- даден bowuu

# 201
Сладки принцеси, много се радвам за вас! Аз, Кая като стана на година и половина се разделихме с баща й. Сега съм от миналата година с друга връзка и чакаме бебе. Той, приятелят ми, има син, в първи клас, живее с нас, станахме голямо семейство изведнъж! Дано всичко да е наред занапред, че нещо в последно време доста съм станала зла и хич не е уютно и приятно в къщи, както беше. Страх ме, чудя се защо така ми се случва. Стискайте ми палци! Хормони ли са, какво ми е, не знам, ама страшно съм изперкала и се държа ужасно. Говорихме и за раздяла даже... Това от мен. Целувки и поздрави много!

# 202
  • София
Тотели, нормално е да имаш промяна в поведението сега, дано приятелят ти влезе в положението. Съжалявам, че сте се разделили с мъжа ти, но понякога като не вървят нещата е по-добре, знам ли... Ти май още преди беше писала, че след раждането са ви се променили отношенията с таткото на Кая, или греша? Иначе доста вече повторихме  Simple Smile , а някои не възнамеряват  Simple Smile
Велмар, давам да е топло, но не повече от 25-27 градуса  Laughing

# 203
  • София
Айде пусни фандък поне до 30 де  Mr. Green

# 204
Тотели, имам едни познати, на които момиченцата им се казват Ния и Мия.
Отношенията помежду ви дано се нагодят. Като порасне тумбачето ще му се радва още повече. А ти, майка героиня, с три деца, дано има кои да ти помага покрай теб.

# 205
ейй, много хубаво да видя раздвижване в темичката ни!

Тотели, и аз, и аз те помня... Wink Пожелават ни лека и безпроблемна бременност (ама и момченце е много хубаво да си имаш Wink)!

Аз бях командировка, този път в Рига и просто се ужасих...цените ми се сториха по-високи дори и от цените в Англия. Затова пък Гого е горд собственик на плюшена говореща Чебурашка и е многоооо щастлив... Laughing

# 206
Dzak ни в клин ни в ръкав, да напомня за себе си Simple Smile
Да, и аз имам вина в застоя на темичката...голям мързел съм, а и няма с какво да се похваля толкова може би затова...не искам да оттегчавам никой с писанията си.
Накратко: Ники е в 9ти клас гимназия, порядачно трудно му е особено с математиката, ама то е логично след 3 години " детска градина", изведнъж започнаха да учат нормално и резултата е налице, както досега все хубави оценки имаше сега сме около 3-4  ooooh!, обяснявам ама ми е трудно честно казано с техните термини, а и доста неща съм позабравила.. Tired
Все така музикален е, онзи ден изсвири на пианото песен на Пинк Флойд по слух само.

Еличето е мило и сладко и все така сърдито ако не е на нейната, смръщва вежди, скръства ръце и се казва "няма вече да ходя" или да играя или тем подобни. Голям образ е. Да не говорим каква е поспалана, редовно закъсняваме за градина, казват и "Sleeping Beauty" вече  Laughing като заспи и там , няма събуждане.Иначе е много схватлива за неща които и харесват, знае вече доста думи , числа, чете прости изречения.
Ние на работа, чакайки с нетърпение лятото.

Помним те Тотели, дано всичко у вас се нареди по най добрия начин, всяка връзка минава през кризи, честито и за бебчето!  Hug

Блан дай някой снимчица от Рига, да се просветим и ние Simple Smile, шегувам се.
Не, просто много обичам да пътешествам лично или чрез снимките на някой.
Чакам снимки и от нашето "коте"- Велмар като тръгне да пътешества.
Ние пак ще си дойдем до Бг това лято, малко промяна в плана се получи, този път сме от 10ти август до 27ми , имаме амбициозен план да отидем и до Северна Гърция, ама да видим..
Ако някой се навие да ме посрещне или изпрати мога да донеса разни неща, ако имате специални поръчки. Simple Smile

# 207
  • София
Здравейте, момичета.

Аз пък имам с какво да се похваля. Вчера излезе втората книга на
дъщеря ми (тя е 8 клас), обаче понеже има снимки и на Петьо.
Някои неща са правили заедно. Това е приказка с рисунки и има няколко
кулинарни рецепта, които нашите малчовци могат да направят сами.

Та... малко и с търговска цел. Ако някой иска - пишете на лични...
(ако модератори преценят да изтрият публикацията - няма да се сърдя) Wink

Корична цена 4,90 - детска приказка.

С пожелание за хубав ден на всички.

# 208
  • гр.София
 luss, а в книжарниците няма ли я? Браво на дъщеря ти!  / Мен кулинарията Ич не ме влече/

# 209
  • София
luss, а в книжарниците няма ли я? Браво на дъщеря ти!  / Мен кулинарията Ич не ме влече/

Няма я никъде.
Издателството си остави 200 бройки, а останалите 800 - под бюрото ми.
Ще видим какво ще ги правим.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт