liani, абсолютно съм съгласна! При нас Бъдни вечр мина по същия начин - Филип с 39.4 Т, а аз - с повръщане...така че Коледното ми настроение никакво го нямаше...

Здраве за всички-малки и големи 

Свекър и свекърва ми заминаха за 10 дни от 21 до 31 декември и се оказва, че така е много хубаво. Мъжът ми много ми помага вкъщи и съм спокойна, защото до средата на януари ще е отпуска.

Ние сме си още на кучешка тема, например поиска Барби само защото върви с басейн с кученца, другите подаръчета бяха по дребни, намерихме и нещо много интересно ,книжка с кученце което издава звуци при четенето на определени фрази от книжката и сега познайте какво четем всяка вечер 
, излагаме се нещо 
а довечера сме на ресторант.За първи път сме планирали нещо такова и сме резервирали предварително-дано до довечера де е по-добре и да има настроение за празника
.Дано и аз имам сили,че ми се сбират около 10 дена недоспиване-редуване на нощни смени в работата с такива вкъщи 
Нямам много време и муза за нета тия дни.С Дари се наслаждаваме на зимната ваканция и празничния дух
Заразно е- да знаете.ДАно по-често имаме възможност да си подарим не само материалното ,а и такива хубави и незабравими моменти с любимите хора.

По разбираеми причини ние също ще сме в нас тази година, сега довършваме вечерята...
Приготвянето й, не яденето
Малкото инквизиторче спи лошо нощем и ние сме бая недоспали, затова и решихме да пропуснем гостито, на което бяхме канени.