Августинчета 2006 - тема 7

• 59 406
  • 369
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
 Честит Рожден ден на почти най-малкия августинец –Тони!  
 Честито и на всички от отбора,с минали вече тържества! Да са ни живи,здрави,умни и щастливи   bouquet

Софито от понеделник с песен-на градина. През август я отгледаха  поред майка ми и леля ми,на градски лагер по софийските паркове.  Сега е в много любовни отношения с мен,че съм й липсвала. Но е голяма глезотия на моменти. Два предни зъба се клатят,зад тях избиват новите,тя мрънколясва...

Албена,Елвинг- Hug

# 271
Блан, радвам се, че пишеш. Снощи се бях сетила за теб и децата.
И на Деница й беше тръгнало новото зъбче преди да падне млечното. Тя му помагаше да падне ту с езиче, ту с пръстчета и накрая си го извади сама.

# 272
Благодаря,  blanc!

Честит рожден ден на всички Августинчета! Да са живи и здрави, все така чаровни и щастливи!

Ние си направихме страхотен рожден ден на една полянка, с много деца и на тема динозаври! Децата бяха много доволни от свободното пространство и че никой не викаше по тях. Ако не беше напекло слънцето можеше и още да продължи партито.

И Тони от понеделник е на градина, и се надявам вече да си влизаме в обичайния ритъм с работа и градина. Че ми омръзна с обиколките до бабите и тичане на работа.

# 273
Честит рожден ден на Наско! Да е жив и здрав, много щастлив и все така чаровен.  bouquet Hug

# 274
  • гр.София
 Нана,та ти си била съвсем невръстна  bouquet  Жива,здрава,щастлива,богата и все така стройна Simple Smile! ЧРД  bouquet

Успешна година от утре на учениците -и малки,и големи!

# 275
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet
Честит първи учебен ден на учениците! Hug
Честит празник на софиянци Hug

# 276
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet
Честит първи учебен ден на учениците! Hug
Честит празник на софиянци Hug

blanc, честит имен ден на С. и на всички именци у вас, че май бяха повече. Simple Smile

Нана, честит имен ден!

# 277
  • София
Честит празник на всички, носещите имената на Вяра, Надежда, Любов и София.
Да са живи и здрави и много много щастливи!

Благодаря за пожеланията за рождения ми ден!
Да почерпя с част от тортата!

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.28466843

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.28466844

# 278
  • гр.София
 Мерси. Честит празник на празнуващите  bouquet!

Нана ,пазИ  я тази готина баба Яга-да ми я услужиш,да си я кична след време и на моята торта.

# 279
  • София
Мерси. Честит празник на празнуващите  bouquet!

Нана ,пазИ  я тази готина баба Яга-да ми я услужиш,да си я кична след време и на моята торта.

Пазя я, как! Та това съм аз Grinning

# 280
  • София
Честит първи учебен ден на всички деца! На добър час!

# 281
В това хубаво време естествено, че сте на разходки,
усмихнати и весели дни!

# 282
  • София
В това хубаво време определено не сме на разходки  Joy

У дома учебната година започна, така че разходките са предимно в събота и неделя и то след плуването. Вече го записах и на английски в една частна школа в Младост - два пъти седмично. Та програмата се уплътнява.

# 283
  • София

У дома учебната година започна, така че разходките са предимно в събота и неделя и то след плуването. Вече го записах и на английски в една частна школа в Младост - два пъти седмично. Та програмата се уплътнява.
Ей, не спря да го тормозиш това дете Joy

# 284
  • София

Ей, не спря да го тормозиш това дете Joy

Мда. Така трябва да е. Иначе ще се изхайлязи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт