Да раздвижим темата, че не е писано от доста време...

Отделно и въпроса къде да го празнуваме. В момента са на Добрич за поне месец и се чудя да си ги взимам ли тук за РД...
За подарък още не съм мислила честно казано.Телефон й взехме в края на учебната година.Вече го използва адекватно според нуждите ни .Доволна съм.За мен е важно да се използва разумно и с мярка.Важно ми е да имаме връзка,без да прекаляваме.Мисля че телефон е добра и рационална идея за подарък- с или без повод.Друг вариант за подарък е таблет.По тая част сме се оборудвали и нямам идея какъв подарък ще й измислям за РД...
Имам още месец до тогав.Надявам се да ми дойде някакво прозрение.Иначе при нас е прполагам както при всички останали в последното истински тежко ваканционно лято преди голямото училище
Гребем с пълни шепи и се наслаждаваме на голямата ваканция.Аз пък съм на обратно броене до голямата ми отпуска и....така.Желая на милите ни набор,ета едно весело и безгрижно лято,изпълнено с много хубави емоции!
И на нас с учителката по този въпрос ни съвпаднаха възгледите - разрешени са телефоните, като естествено не трябва да им звъним в час. Таблет получи за именния си ден, а psp миналата година. Не виждам защо да й ограничавам достъпа до технологиите, които са навсякъде в ежедневието ни. Иначе ролери, колела и т.н. също купувахме и има. Разбра ли сме се, че за този рожден като си избира подаръците от родата да се ограничи само с 1 играчка, останалото да клони към "по-възрастни" подаръци, ама да видим