Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
scruffles,какво ще покаже,за теб няма значение. Дори не е необходимо да си проверяваш резултата,защото не е гаранция за нищо. Бях писала и нагоре-има значение за лекаря ти-дали изобщо стигаш до имплантация ,която вече трябва да е започнала/при евентуален неуспех,да знае къде да търси причините/. Практиката в Щерев е такава и при първите опити се действа по този начин.Ако изобщо няма имплантация,причини се търсят и у теб,ако има и спре да се развива-най-вероятно-ембрионите.

Кой казва,че практиката е такава?На мен никой нищо не ми каза,единствено след 14 дни пиклив.А аз на своя глава си пуснах кръвен на 11 ден.

# 286
И на мен доктора ми каза да си направя пиклив на 16 ден и само ако е - , тогава кръвен Thinking

# 287
  • София
Една опаковка приспивателни да ти пращаме и докато не изсънуваш всички никакво събуждане  Crazy

Да де, мелатонина е виновен, само по едно хапче пия Rolling Eyes

# 288
Darlena, кой ден ти е вече, как си Hug

# 289
И аз съм в Щерев при д-р Александров.На мене ми беше казал чак на 14 ден да си направя уринен ,но не стигнах до тези ден.Но наистина май е добре да се направи и тест на 5 ден да се види как върви положението.

# 290
Алекс честито  bouquet и успешен финал!bugito успех стискам палци.Sandra 123 мисля,че гаденето ти не е от лекарствата Wink  и скоро ще ни се похвалиш.

# 291
И аз съм в Щерев при д-р Александров.На мене ми беше казал чак на 14 ден да си направя уринен ,но не стигнах до тези ден.Но наистина май е добре да се направи и тест на 5 ден да се види как върви положението.

София, не знам дали съм права, но съм чувала, че кръвен на 5-ия ден е по-скоро за съпоствка с резултата от 10 ден, да се види как расте ЧХГ.

# 292
  • София
Звезда,по фонда ли ти е опитът?...поне,в моя случай и още няколко на познати,ми направи впечатление, че тогава имах само уринарен на 14 ден,при всички самофинансирани -на   5 и 10

# 293
Момичета нали клексан-а не се отразява на теста? Прегнил не съм слагала, но сега се сетих за клексана.

# 294
  • София
Не,това разрежда кръвта

# 295
hristina21 благодаря ти за бързия отговор Simple Smile

# 296
Звезда,по фонда ли ти е опитът?...поне,в моя случай и още няколко на познати,ми направи впечатление, че тогава имах само уринарен на 14 ден,при всички самофинансирани -на   5 и 10
             Първи опита самофинансиран.Немисля,че ако имат такава практика както казваш,то ние всички щяхме да знаем.Аз съм напълно съгласна и е логично да се правят 2 кръвни,все пак това е от голямо значение и важност.

# 297
Alex, честито положително резултатче! Дано ЧХГто нараства сега и стигне три, и четири след това, цифрена стойност  Hug
Стискам палци и за още такива добри резултати  Praynig
Аз днес чух сърчицето на бебчо - неописуемо щастие ме обвзе, толкова е вълнуващо - ще видите скоро и вие какво е  Praynig Големи сме 9,4мм  Party Официално сме в 7 г.с.
Останахме супер изненадани и двамата с док., защото се оказа че и трите ми яйцеклетки са се хванали, но другите две сакчета изостават и неможахме дори и жълтъчно мехурче да видим в тях. Според док ще остане само ембрито, което днес видяхме и чухме. Ще следим положението. Аз много искам близнаци и тайно се надявам все още на две, но пък док. не убеждава, че за първа бременност ще ми дойде в повече. Ами в крайна сметка каквото - такова, и на едно съм супер доволна, само да ми е здравичко Simple Smile

# 298
          Naughty точно

# 299
Момичета, до кой ден се смята, че прикючва имплантацията ? Днес ми е точно 10-и ден след транфера.
Сега бях до ВЦ-то и имаше малко, много малко зацапване. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт