Количка за близнаци - тема №5

• 88 726
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
На мен също ми харесва този модел на ABC design Zoom, но са много скъпи. И аз редовно гледам в Продавалник, може пък да изскочи нещо на достъпна цена.

# 661
  • Абсурдистан
Моля някоя мама с ABC design да ми измери дължината на количката, за да преценя дали ще влезе в асансьора заедно с бебетата.
Или ако някой знае магазин в София, в който да са изложени, за ад си ги премеря сама.

# 662
  • Варна
Момичета току що попаднах на тази обява в продавалник ако някой се интересува -
http://prodavalnik.com/kolichka-za-bliznatsi-avs-dizayn-i40831187
аз също ползвам такава количка и съм много доволна от нея  Peace

# 663
  • Абсурдистан
Момичета направо съм отчаяна.
Трябва да се разделя с любимия ми Х-лендър и да го продам, защото вече сме големи и искаме да слизаме и да се качваме сами в количката, гледа ги само една жена и още куп причини и ще ми е по-лесно да е някоя по-малка, лятна количка.
Обаче как се слиза от Х-Лендър - маневрена, удобна, лесна за употреба - на лятна количка. В чудо съм се видяла.
Гледах АБЦ дизайн зоом на живо, нестабилна е при две големи деца и тромава. Поне нашето семейство с такова мнение остана, а така разчитах на нея.
Маунтайн бъгиито е сравнително добре, като изключим цената от 1500 лв. при моите вече пораснали деца. Няма за кога да инвестирам толкова средства.
Видях на живо Сайбекса - трагедия.
Вчера гледах Обейби и Макларън. Обейби за сега ми е фаворит.
Но много ми харесват новите дизайни на Косатото. Лошото е, че няма от къде да я видя на живо. Моля някое момиче, което я е ползвало или я  виждало - нека ми даде малко подробности за нея.

# 664
Преди няколко дни си взехме HAUCK ROAST DUO. След всичко, което изчетох за близнашките колички, тази ми се стори най-маневрена, лека, удобна и на достъпна цена. Мог ада кажа, че е доста маневрена и лека от първи впечатления. Ще видим как ще е с децата вътре.

# 665
Продаваме си количката Baby Jogger City Mini Double - Stone, защото вече не я ползваме. Ако някой се интересува, може да погледне тук:
http://prodavalnik.com/kolichka-za-bliznatsi-baby-jogger-city-mi … -double-i42266501

# 666
  • Пловдив
Момичета,чета,чета и все по-мъгливо ми става:)Кои модели са подходящи за летни бебета,без да е необходимо да се вземат допълнителни кошове...Май само HAUCK...Baby Jogger(и като размери ме устройва най-много и сенниците са страхотни) много ми харесва,но става ли за новородени и по принцип не е ли проблем това,че краката немогат да са в изпънато положение...X-Lander пише,че са за  след 6м.Това,че сенника е един общ не създава ли проблем по някое време?
Аз съм далече още,но това с количките много сложно се оказва:)и реших да попрочета...
Друго,което ме притеснява е,че Baby Jogger нямат отпред такъв борд(май се казва)...моята дъщеричка не искаше да слага коланите след определена възраст и ако няма такова нещо...незнам.То и количката,която използвахме неможе да се сравнява с тези,де.
Сега сме решили,живот и здраве,да отделим повече средтства за количка и всяко мнение ще ми е от полза!

# 667
  • Абсурдистан
Зок, аз съм с Х-Лендър - от ноември 2012, цяло лято на 2013, та до сега. За мен количката е много удобна, маневрена е. Имам портбебета към количката и като новородени бяха в тях. Но цяло лято си изкарахме без портбебетат. Наклонът, ако има изобщо такъв, е незначителен. Като ни изписваха от Токуда, ни казаха специално да повдигнем матрачетата в леглата им на 30 градуса. Така бяха вдигнати и в болницата. Ами наклонът на Х-Лендъра  е много по-малък от това, което беше в легълцето като новородени-  в болницата и в къщи.
За съжаление вече сме големи и искаме сами да слизаме и да с качваме в количката, затова и трябва да я продам Х-лендъра и да си купя лятна. Точно два поста над твоя съм обяснила драмата си. За мен е много трудно да слезна от Х-лендъра към лятна. Свикнала съм на удобството с нея.

# 668
Зок,
Бейби Джогър има лек наклон, но не пречи да се ползва от новородени, все едно си надигнала матрачето на леглото. Ние ползвахме количката след 1г, но други мами казват, че са я ползвали от новородени.
Има борд, но той се продава отделно - мисля 20-30 паунда, аз в последствие си взех, не че ги  спирал да излизат от количката, но им беше по удобно да се държат на него.
Сенниците са отделни и са огромни, не ти трябва чадър. По нагоре писах, че продавам моята. Ако си от София, може да дойдеш да я видиш - дори и само да видиш какво представлява.

# 669
  • Пловдив
Чипоноска,m_marinova_85 благодаря момичета.Аз съм още в 16г.с...и дано всичко е наред...докрая.
Чипоноска, като широчина 78,5см ли и X-Lander-а (дали правилно съм разбрала)че сме в панелка с малък асансьор и нямам опция да я оставям в гараж или някакво помещение...
 M_marinova_85,  не съм от София...много ми харесва количката...само това с крачетата ме притеснява, но може би ще ми се поизяснят нещата като попрочета още...

# 670
  • Абсурдистан
Zok, ще трябва да премеря и ще ти изпратя лично съобщение с размера.
Заповядай да я видиш аз онзи ден я обявих за продажба и още е при мен.

# 671
Момичета здравейте! Според вас до каква възраст на децата може да се ползва тази количка харесва ми, но кошовете не са ли малки? http://baby.galix.bg/2517/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 1%86%D0%B8-gemini

# 672
Да споделя и моя избор Simple Smile. Спрях се на Cybex Twinyx. Надявам се да мога да влизам и излизам от вратите и асансьора с нея, като й отпусна механизма за сгъване. Ако някоя го е прилага този номер да сподели.
Сенниците ми харесаха много, а има и бордчета.
Малко са й гумите, но знаете колко е богат изборът ..
Вашето мнение какво е ?!

# 673
  • Абсурдистан
Васиту, ти на живо вижда ли Сайбекса?
Аз га виждах, даже оставих парите в магазина, взех количката и я тествах в асансьора. От всички изпробвани колички тази беше най- голямото дърво. Трудно се движи, едвам я бутах по коридора. За завиване забрави. Номерът с отпускането и влизането в асансьора, точно при тази количка не става. 15 минути си играх с празна количка и така и не влезе. Освен разбира се порядъчно сгъната, което е супер трудно, и не става като има бебета вътре. Моят съвет е пак да си помислиш.
За мен плюсовете на тази количка са преден борд и сенници , но като не може да се кара защо са ти? Тези неща ги има и в други колички.

# 674
Чипоноске, те останаха Макларъна и Косатото .. ?!
Аз само я видях Сайбекса, но без да я тествам

Общи условия

Активация на акаунт