Количка за близнаци - тема №5

• 88 724
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз съм го правила този номер с Косатото, отпусках леко и влизах в асансьора. Обаче децата бяха вече големи, на година и 7 месеца и само веднъж се случи, че спяха, не повторих, че ме беше страх да не се счупи количката. С малки бебета предполагам, че няма да има проблем.

VeryMe, не намирам как изглежда количката с двете седалки. Предполагам, че ще са почти една върху друга, не знам, но нещо не ми се струва удобно за близнаци.

# 676
  • Абсурдистан
Васиту, няколко поста по-нагоре съм описала моите наблюдения. Обейби е маненрена и влиза в асансьора. Макларън и Косато също. Косато няма къде да се види за момента, за нея говоря само по странични мнения.

# 677
Аз имах 2 колички Галиани Дуо от 0 до 1 г и една подобна на О бейби от 1 до 3 г Моите госпожици ако зависи от тях и досега да са в количката счупи се от ползване. Първата седеше в багажника на колата и е с портбебе. Втората 2 години съм влизала с децата в асансьора с леко отпускане, от опит ще кажа че колкото са по големи децата толкова по трудно но и не може да се сгъне и да притисне децата

# 678
VeryMe, и на мен не ми се струва удачна количката. ще е нестабилна, като е толкова високо едното. как ще е с качване по бодюрите не ми се мисли.
tanini , няма да е проблем, че са една над друга

# 679
  • Абсурдистан
Танини, а ти доволна ли си от косатото. Аз съм се спряла на нея да я купувам, но не мога да я видя на живо и някак не ми се рискува. Иначе новите им дизайни са много хубави. Грабнаха ми окото. Ама само с дизайн не става работата. Да не се окаже дърво като сайбекса - всяко колело да върви в негова си посока.

# 680
Дани НетеваАми аз харесах и Дуо Галиани, само, че не знаех, че е от 0 до 1 годинка.. Нали за тази става дума : http://www.beb4opernik.com/content/detska-kolichka-za-bliznatsi-duo-galiani Имам и друго питане към мамите, които са я купували: Какво значи, в цената /515 лв/ се включва един комбиниран кош? Че е без порт бебетата ли? Не мога да схвана. На практика какво получаваме за 515 лева  newsm78

# 681
аз съм с такава. коли1чката е само с един общ кош. на последната снимка под номер 3. всичко от тази снимка си влиза в цената. 2 портбебета има. не смятам че е до 1 година, докато се събират децата. все пак растат с различни темпове

# 682
Дани НетеваАми аз харесах и Дуо Галиани, само, че не знаех, че е от 0 до 1 годинка.. Нали за тази става дума : http://www.beb4opernik.com/content/detska-kolichka-za-bliznatsi-duo-galiani Имам и друго питане към мамите, които са я купували: Какво значи, в цената /515 лв/ се включва един комбиниран кош? Че е без порт бебетата ли? Не мога да схвана. На практика какво получаваме за 515 лева  newsm78
Аз съм със такава количка  Simple Smile има порт бебета удобна е , маневрена . Доволна съм само дето  е доста тежка и не влиза в малък асансьор

# 683
Благодаря ви! Мами, ползвали ли сте Cosatto Duo за новородени? Коя е по-подходяща за целта-Cosatto-то или Duo Gaiani? Очаквам летни бебета и ми се иска да взема удачна за новородени количка. Сега ми предлагат изгодно и двата вида и просто не знам какво да реша.С порт бебетата няма ли да им е по-мекичко на мъниците?
или

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 21:39 от VeryMe

# 684
и двата пъти ползвах дуо. аз лично съм доволна, единствен недостатък за мен е че е тежка. аз лично не си го представям без портбебе

# 685
  • Абсурдистан
Съгласна съм с Херцогиня фон Дж-то, за новородени бебета - когато и да са родени - и за мен най-доброто решение са портбебетата. Освен това голямата и удобна количка, с големи гуми - нищо не може да я замени.
Както споделих по-горе, аз много страдам че си продавам Х-Лендъра. Няма по-удобна количка.
Летните от типа на Косатото са за много по-големи деца и то пак с много компромиси.

# 686
  • UK
Аз съм с БРИТАКС, купих си към нея и порт бебета и нямаме проблеми, но за вилата да не я мъкна постоянно искам да си взема макларън или косато, двоумя се, между двете Crazy

# 687
Много ви благодаря за съветите момичета! А тези портбебета през август разкопчани ли се ползват? Запарват ли ?

# 688
  • Абсурдистан
Моите портбебета позволяваха горния капак да се подгъне. Още от юни месец го махнах и бяхме с одеалце, когато спяха. Ние изкарахме цяло лято навън. Вечер като захладнееше в началто на лятото, пак им слагах капака. Освен това е много удобно, защото аз им купих и дюшеджета и е съвсем различно от това да лежат на голата количка.

# 689
Да се похваля и аз , сдобих се с нова Сайбекс:) на супер цена. В магазин Рая, в София, има -30% на всичко налично. И така тя дойде при мен, лично аз съм страшно доволна от нея засега. Предните ми две единични колички бяха трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт