Количка за близнаци - тема №5

• 88 695
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, продавам си количката Baby Jogger City Elite Double , защото вече сме големи. Има забележки, но ще изгледа още едни близнаци на 100%. Ако някой се интересува, може да погледне тук:
http://prodavalnik.com/kolichka-za-bliznatsi-ili-porodeni-baby-j … -double-i43416419

или пишете на мейл suzuka1@abv.bg.

# 691
Здравейте,
Аз имам количката за близнаци на Бритакс ( http://moetobebe.bg/prams/twins/Koличка-Britax-B-Agile-Double-1) и съм много доволна! И аз като повечето майки изчетох много коментари и смятам, че това е една от най- добрите колички при вариант да седят едно до друго двете бебчета! А портбебетата, които могат да се вземат допълнително към количката са изключително удобни и подходящи за новородени!

# 692
  • София
Момичета, къде в София има по-голям избор на колички за близнаци? Днес ходихме в два, че са ни наблизо - единия е малко след Вис Виталис - имаше само Маунтин Бъги и Phil&Teds, а в другия магазин - Малечко, преди Айко имаше само една, май Макларън, не ми хареса. Знам, че като цяло избора е ограничен, но ми се иска и от по-евтините и от по скъпите да видя и пипна Simple Smile.

# 693
  • UK
Здравейте,
Аз имам количката за близнаци на Бритакс ( http://moetobebe.bg/prams/twins/Koличка-Britax-B-Agile-Double-1) и съм много доволна! И аз като повечето майки изчетох много коментари и смятам, че това е една от най- добрите колички при вариант да седят едно до друго двете бебчета! А портбебетата, които могат да се вземат допълнително към количката са изключително удобни и подходящи за новородени!

Още един глас за Бритакс. Много съм доволна от избора си, сравнително лека е и много лесно се управлява, като 4х4 е на труден терен (нашите БГ улици Mr. Green Mr. Green).

# 694
Момичета, къде в София има по-голям избор на колички за близнаци? Днес ходихме в два, че са ни наблизо - единия е малко след Вис Виталис - имаше само Маунтин Бъги и Phil&Teds, а в другия магазин - Малечко, преди Айко имаше само една, май Макларън, не ми хареса. Знам, че като цяло избора е ограничен, но ми се иска и от по-евтините и от по скъпите да видя и пипна Simple Smile.
Ами аз ходих в Хиполенд и нямаше нито една..Питай по телефона в бебе лабиринт.Там мисля, че има Адбор.

# 695
Здравейте,
интересувам се от Bugaboo Donkey. Изчетох доста назад темата и видях само едно майче с тази количка. Има ли някой в момента такава и ако е в София дали ще е възможно да се срещнем, за да я погледна и пипна. Тук я има само на поръчка в Мадъркеър, а ми се искаше и да я видя.

# 696
Моят избор е Пег Перего Дует. Купих я на старо от Продавалник за 600 лв. Количката е тип "влакче". изключително стъбилна, удобна, с комфортни кошове за бебенцата и позволява по-дълго ползване. Кошчетата се разпологат в три посоки - към майката, по посока на движение и едно към друго. Лично аз съм много доволна!

# 697
Имам и няколко въпроса за Firstwheels: До колкото виждам на сайта им, тези колички са спрени от производство. Това означава ли, че няма резервни части и аксесоари за тях? В смисъл- който е с такава количка какво прави, когато нещо му се повреди и е за смяна? И адаптери за столчета за кола трябва да търся, ако случайно някой си ги продава отделно, т.е. пак няма от къде да се купят на 100%?

Скрит текст:
Уф, само дебна по улиците да видя майка с близнаци, за да и видя количката, но до сега видях само няколко и те са все с от леките летни колички.

# 698
  • UK
Имам и няколко въпроса за Firstwheels: До колкото виждам на сайта им, тези колички са спрени от производство. Това означава ли, че няма резервни части и аксесоари за тях? В смисъл- който е с такава количка какво прави, когато нещо му се повреди и е за смяна? И адаптери за столчета за кола трябва да търся, ако случайно някой си ги продава отделно, т.е. пак няма от къде да се купят на 100%?

Скрит текст:
Уф, само дебна по улиците да видя майка с близнаци, за да и видя количката, но до сега видях само няколко и те са все с от леките летни колички.

В Продаваника в момента има доста обяви на тази марка колички, но са все май, 2-ра употреба Crazy

# 699

Скрит текст:

Здравей! Аз съм с количка Firstwheels и съм много доволна. Купихме я от Англия втора употреба. Аз много държах на този клас колички и наистина си заслужава. Минава през нормална врата, събира се сгъната в  колата (Ауди А3), изобщо много е удобна. Аксесоарите към нея ги поръчах пак от ибей, там има всичко. Даже зимните чувалчета са на Bugaboo, но те са идентични и пасват. Случими ми се и на пукна гума, но веднага се намери такав размер и я сменихме, те са в стандарт.  Видях, че се интересувах и от Bugaboo, наистина е много хубава, но смятам че цената е доста висока, а с Firstwheels може да получиш същото удобство но на доста по сносна цена. Единствените разлики за мен, които  са от значение са големите предни гуми и опцията за сгъване на количката и превръщането и в единична. Бутала съм и двете и наистина няма кой знае каква разлика в лекотата на движение.  Надявам се да съм ти била от полза, защото същите въпроси задавах и аз преди 9 месеца Simple Smile

# 700
Роузии, Благодаря за подробния отговор! Много ми е полезно мнението ти, щом си бутала и двете колички и няма особена разлика!
 Аз първоначално Firstwheels я бях набелязала като име от темата тук, защото доста майки се изказаха за нея като най-добрата количка. След като видях съобщението на сайта им обаче, директно ги задрасках от списъка си. После се спрях на Bugaboo. в този момент спрях да гледам всичко останало, защото видях моята количка. С голямата ми дъщеря имах Quinny Speedi и знам удоволствието да буташ хубави големи гуми, колкото и да е натоварена количката по какъвто и да е терен. Попаднах на една обява за Firstwheels в продавалник и като разгледах по-хубаво видях, че доста се припокрива с Bugaboo-to, освен малките предни гуми. В крайна сметка малките гуми няма да са ми проблем през първите 6 месеца, пък после дори и да са ще мога да си поръчам Bugaboo-то единичен вариант+ още една седалка и пак да ми излезе по-евтино. Сега ми остана само да се преборя с идеята, че количката ще е втора употреба и частите евентуално ще ги търся по същия начин. Видях една-две хубави обяви в продавалник, ще ги следя и ще ги обходя май месец, когато съм решила да почна покупките.

За тези, които се интересуват от  Mountain Buggy, ето цените в Ивентас(на Симеоновско шосе):
Скрит текст:
Количка х1469 лв, 2х345 коша за новородено=690 лв, дъждобран за "летния"вариант= 96(кошовете за новородено си вървят с дъждобрани), 2х79 адаптера за кошче макси кози-158 лв, 2х165 столчета за кола макси кози- 330лв

# 701
Да дам и аз мнение от скромен (все още) опит. Моята количка е Baby Jogger City Mini GT. Изключително маневрена и лесна за управление по нашите улични и тротоарни неравности. Минава през стандартни врати. Не влиза във всички видове по-тесни асансьори (такъв за съжаление е при нашата педиатърка), но в метрото става. Децата са още лекички и не мога да преценя дали ще ми дотежи след време, но мисля, че ще си изкараме доста време с нея.

Магазин с добър избор на близнашки колички в София е "Дундьо" до Майчин дом.

# 702
Голямо чудене ударих, а като отидох да премеря асансьора се оказа, че цялото ми премисляне е било безсмислено- има една глупава издатина, която стеснява асансьора до 70 см,а вътре си е по-широко. Оставам на варианта с Mountain Buggy или Bugaboo, тъй като тя е 74, но се регулира на широчина.

Скрит текст:
С предишното бебе живеехме в блок с двуместен асансьор. В началото качвах бебето в леглото и се връщах за количката, която само тя разглобена и сгъната, напъхана шасито и коша над него качвах с асансьора, а аз бегом по стълбите до 4тия етаж да я посрещна. Когато се махнахме, сегашния ни асансьор ми се струваше като товарен...а то какво се оказва... Забелязвам, че масово се икономисва от пространство за асансьор и стълби, от алчност да се увеличи жилищната площ с по 20 кв см ли, от що ли???

# 703
Здравейте! Сега и аз да попитам. Децата вече пораснаха и смятам да им вземе лятна количка. Насочих се към Макларан. Ако има майка която я е ползвала ще сам благодарна да изкаже мнение за нея. Лесно ли се бута, маневрена ли е и като цяло доволни ли сте от нея?
Благодаря!

# 704
Здравейте, изчетох цялата тема но за да съм напълно сигурна искам да попитам мамите които са ползвали mountain buggy duet дали има напълно легнало положение. Много ми харесва количката, но в Пловдив няма къде да я видя, а ще я поръчвам по интернет. Незнам дали става за новородени. Ще съм благодарна на мамите коита са я ползвали да споделят. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт