Математици-умници

• 55 262
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Я да видим Ирина с какво ще почерпи!  Grinning Честито първо място в КМС!

# 391
  • София
Ирина не успява да отвори резултатите.  Twisted Evil

# 392
54 точки, вторият е с 52. Нататък не е толкова важно.

# 393
  • София
54 точки, вторият е с 52. Нататък не е толкова важно.
Много ти благодаря!
Може ли да ми метнеш документа. И с рестартиране не отварям.  Sad

# 394
http://dox.bg/files/dw?a=200196d733
Качих го тук. Странно, опитах да отворя страницата на секция Изток, но не мога. А пък линка в " Математически турнири" работи.  Thinking

# 395
  • София
Много ти благодаря!  bouquet

# 396
Честито на дечицата на *Иринка* и Ali_sun !

# 397
  • София
Браво на децата!!!

И аз съм доволна от моята девойка, макар да сме на 5то място, но от 4-те състезания до тук имаме от 2-ро до 5-то място.Е, нямаме първо само, но вероятно следващия път  Laughing

# 398
  • София
Браво на децата!!!
И аз съм доволна от моята девойка, макар да сме на 5то място, но от 4-те състезания до тук имаме от 2-ро до 5-то място.Е, нямаме първо само, но вероятно следващия път  Laughing
Браво и на Мишето! Това е по-добре от нас. Моят е с две първи, едно четвърто и едно обаче - на опашката.  Laughing

# 399
Браво на децата .
Ирина браво на Павел .

# 400
  • София
Браво и от мен на умниците!   bouquet
Моят първокласник е с 87 т. Както и очаквах, фигурите ни препънаха - който не може да брои...
Но като за начало съм доволна! Дано следващия път да е по-добре!

# 401
Благодаря за поздравленията за Мишо (тук е мястото да си го похваля, че на Салабашев е с мах точки), както и да поздравя всички победители (лично -Павел). И, разбира се, всички участници.
Има много голяма разлика в присъдените (30) и очакваните точки (46 - на база на преписаните отговори) на Стефи, но ще проверя на място, защото разликата е съществена.

# 402
  • София
Бреййй браво на децата!!! Много първенци!
Иринка, Алисън,. ЕлиГ  Hug Hug Hug Hug Hug
Живи и здрави да са малките математици! Hug

Моята девойка е с 15 точки  Twisted Evil Незнайно как, щото аз мислех, че има 2 решени задачки. Явно нещо от 10 са оценили  Rolling Eyes

Аз чакам пък да видя от Салабашев. Искам да видя къде се пада в класацията  Mr. Green

# 403
  • Sofia
 Поздравления на малките математиците и тук   bouquet.
 Благодаря за поздравленията , но моят не се е справил блестящо на КМС. Има 35 т. , с които влиза в 50-те деца. За мен това е добре , като отчетем и факта , че за първи път споделя , че имало задачи , които са го затруднили. Още не съм ги поглеждала, но ще видя за какво точно става въпрос  Laughing.
 Все пак точките са били разпределени в подусловията  Wink. Моичкият е хванал 2 от първото. Знаехме , че крайните отговори са сгрешени, но явно е бил на прав път  Laughing.
 Vache , Салабашев чакаме и ние  Hug.

# 404
Поздрави на Иринка (която сияеше и снимаше яко от балкона  Grinning) и Павчо за двойната радост днес. Ние сме много скромни на КМС  Cry

Общи условия

Активация на акаунт