Математици-умници

• 55 252
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
 поздравления за умните дечица - супер са се справили   bouquet
ние ще си чакаме до утре вечер - не че не сме наясно какво сме правили, ама както се казва да се видим в общия кюп  Laughing
ние пък сме тази учебна година с по едно 1-во, 2-ро, 3-то и 6-то място - а очакванията ми за Коледното са 4-то или 5-то - та ще заформим редичката
струва ми се, че вече ми се поумори момчето - и все пак вчера ме изненада, че в неделя ще ходи на олимпиадата - няма лошо, щом има желание
 в училище нещо много взеха да ги натоварват - от вчера за днес по физическо имахме за домашно Самоковско хоро , сума ти страници с ноти - ако имаше и рисунка да прави /нещото-което най-много мразим - изобразителното изкуство/ - картинката щеще да е пълна - и за капак 3 страници по математика от сборника на г-жа Евелина Динева - те определено му дойдоха каймак - чисто губене на време  ooooh!

# 406
Ирина, браво на Павел. Днес го видях и дори съм го снимала, обаче теб не те мернах Simple Smile

Гого е трети на КСМ с 95 точки, още не съм го зарадвала. Днес се почувства много добре на награждаването на СМТ, сега ще имаме двойна радост!

Драконче, браво! Чудесно представяне!

Честито и на всички останали дечица.

# 407
  • Sofia
 Охооо, Драконче , къде изпуснах аз твоят пост  Hug.
 Поздравления за първолака , чудесен резултат  Hug.
палечко , супур сте, поздравления  Hug.
Браво и на Гого, въобще браво на всички потрудили се дечица  Hug.
 На победителите - честито   bouquet.

# 408
  • София
Еее, дайте снимки от награждаването де...  Crossing Arms

# 409
Браво на всички умници Simple Smile Аз съм доволна също от моя второкласник, с 45 е в челната десетка, очаквахме 43 Simple Smile Похвалих го много. Е, на Салабашев беше втори, но пред нас има много време Simple Smile Важното е, че има амбиция детето и искрено обича математиката. На всички дечица поздравления!

# 410
Здравейте,извинявайте, че така се врязвам в темата,отдавна ви чета и искренно се радвам,че има толкова талантливи деца и интересуващи се от тях родители.Желая големи следващи успехи на всички.Пиша ви от Варна.Днес дъщеря ми съобщи, че общинският кръг на олимпиадата по математика,който беше обявен за януари, ще се състои сега в неделя от 9.00ч.Някой има ли да ме осветли по въпроса,или утре да ходя да питам госпожата?

# 411
  • София
Здравейте,извинявайте, че така се врязвам в темата,отдавна ви чета и искренно се радвам,че има толкова талантливи деца и интересуващи се от тях родители.Желая големи следващи успехи на всички.Пиша ви от Варна.Днес дъщеря ми съобщи, че общинският кръг на олимпиадата по математика,който беше обявен за януари, ще се състои сега в неделя от 9.00ч.Някой има ли да ме осветли по въпроса,или утре да ходя да питам госпожата?

Така е, ще бъде тази неделя, 18 декември.

# 412

Така е, ще бъде тази неделя, 18 декември.
благодаря ти много за бързия отговор!

# 413
Тази неделя ще е олимпиадата и който се е подготвил е добре,а който не е имал време ще кара по инерция!
Успех на всички деца!

# 414
  • София
Поздрави на Иринка (която сияеше и снимаше яко от балкона  Grinning) и Павчо за двойната радост днес. Ние сме много скромни на КМС  Cry
Еее, защо не ми намигна да те видя, де.  Sad
SZA, и аз, и аз снимах Гого.  Joy Браво на детето и за КМС!
mst, нашият Мишо продължава да не се дава! Браво на него!
Еее, дайте снимки от награждаването де...  Crossing Arms
Аз не съм ги свалила още, ама като се знам колко съм бездарна по принцип, ще разчитам на Ели и SZA да ми пуснат нещо и от моето дЯте.

# 415

[/quote]

Защото чак на излизане пред вратата ви видях заедно с Павел, пред това само имах съмнения  Peace
Mного моля някой, който е снимал 2 клас да качи снимки, че аз без да искам съм пуснала някакъв филтър и нищо не може да се види.

# 416
  • София
Защото чак на излизане пред вратата ви видях заедно с Павел, пред това само имах съмнения  Peace
Нищо, дано да имаме още поводи да се срещаме.  Hug

# 417
  • ride my bike...
http://slaveykov.com/excel/klasirane%202011%20koledno.xls
ето ги варненските резултати.
Както се оплаках, според дъщеря ми един триъгълник и един квадрат има общо 10 ъгъла ...
За цялостно решение на 15 задача има 1 точка newsm78 Аз и толкова не очаквах. Laughing

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 23:19 от Laluni

# 418

Поздрави на Иринка (която сияеше и снимаше яко от балкона  Grinning) и Павчо за двойната радост днес. Ние сме много скромни на КМС  Cry
SZA, и аз, и аз снимах Гого.  Joy Браво на детето и за КМС!
mst, нашият Мишо продължава да не се дава! Браво на него!
Еее, дайте снимки от награждаването де...  Crossing Arms
Аз не съм ги свалила още, ама като се знам колко съм бездарна по принцип, ще разчитам на Ели и SZA да ми пуснат нещо и от моето дЯте.

Може ли да ме осветлите, за какво награждаване става дума?

# 419
mst, става дума за награждаването от Софийски математически турнир, което беше вчера в Еврейския културен дом.

Аз съм правила малко снимки и на втори и трети клас, ще ги пусна като остане време да ги сваля.

Общи условия

Активация на акаунт