Математици-умници

• 55 055
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Въпреки, че не очаквахме висок резултат този път, има разминаване между решеното и донесено вкъщи от една страна и крайния резултат при моето дете.
Но не мисля да ходя да се разправям, защото в случая е без значение. Знам и виждам какво е решил.
Като цяло обаче съм много доволна от състезателната година. Догодина - още повече.  Grinning

# 736
Честито на всички дечица и браво за положените усилия!

# 737
  • София
Уф, не се отварят резултатите...Има ли ги някъде другаде или ще чакаме да си оправят сайта?

# 738
Уф, не се отварят резултатите...Има ли ги някъде другаде или ще чакаме да си оправят сайта?
Лелче, виж на сайта на 119-то или на 38 страница в математически турнири.  Grinning

# 739
  • Sofia
 Да , и аз ги видях. Имаме 5 т. повече от очакваното. Очевидно някоя грешка е забелязана навреме , но все пак отговор Г 34 не е признат за верен. Разсеян си е моичкият и това е.
 За протокола има 53 т.

# 740
  • София
Успях да ги отворя с друг браузър.  ooooh!

Не знам какво е станало, но имаме 7 т. по-малко от очакваното. Или той е заградил друг отговор, или проверяващите са се объркали. Странно...Иначе 56т., но чакаше 63.  Confused

# 741
Абе, аз от кога ви предлагам да се запишете в Ловеч, ама вие не, та не!  Joy
Там, хем резултатите излизат по-бързо, хем хората проверяват, както трябва, хем... може и да стигнете по-бързо до Ловеч, отколкото до другия край на София.  Mr. Green
ПП. Шегувам се. Дано не съм засегнала някого.

# 742
  • София
Не знам за Ловеч, но викнаха дребния, т.е. предложиха му, да ходи на състезание в Монтана, с по-големите математици от училището. Барабар Петко с мъжете!  Grinning Мисля да го пусна, да види какво е отбор.  Peace

# 743
Не знам за Ловеч, но викнаха дребния, т.е. предложиха му, да ходи на състезание в Монтана, с по-големите математици от училището. Барабар Петко с мъжете!  Grinning Мисля да го пусна, да види какво е отбор.  Peace
И ние отдавна мислим да отидем в Монтана, ама все ни пречи на Шумен. Joy Joy Joy

# 744
  • Sofia
Супер , и аз бих пуснала моичкия , ама няма кой да го извика  Laughing. Да споделиш кога е да стискаме палци!

# 745
Явно има доста разминавания. Сега прегледах черновите на детето и ми се струва, че трябва да има повече от полученште 43 точки  ooooh! Чудя се струва ли си да ходя да искам да видя оригиналната бланка...

# 746
Браво на всички дечица. Аз съм много доволна от резултата на моето детенце. Догодина повече Laughing

# 747
  • Варна
Моето хлапе не излезе с чернова . Rolling Eyes Има 53 точки и ме изненада приятно.
Аз си мисля за смятането предварително и очакването на определени точки доколко е достоверно? ThinkingМоя на поне 1/3 от задачите не се сети какво е решил и какво е заградил. Mr. GreenМислите му са били другаде явно и не съм го насочила да помни и това.Ще се отрака сигурно занапред де. hahaha

# 748
На мен дъщеря ми ми обясни, че листа за чернови са им дали от там и след това са им ги събрали.  newsm78

# 749
  • нейде там, където ....
Най-после и аз успях да отворя линка - http://www.iztok-smb.hit.bg/ . Така ми се отваря нещо половинчато, но през бутона Състезания, успях да стигна до класирането. Приемливо е.
При нас не бяха събрали черновите, но вместо решени задачи, на едната страна на листа имаше нарисувана състезателна писта.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт