Звездни компромати-118

• 56 035
  • 692
  •   1
Отговори
# 30
  • На брега на реката
Леле Анджелина ще се счупи, болезнено слаба изглежда  Shocked

# 31
  • София
Няма нищо лошо в това. Просто ми се струва, че напоследък много по-често го правят.  Примерно то година, две. А може и преди да не съм обръщала внимание. Peace

На мен ми е правило впечтление отдавна и мислех, че е от глезотия, но после стигнах до извода, че едва ли е приятно в лицето на детето ти непрекъснато да са наврени камери. Гледат да се измъкнат по- бързо, грабват си децата и хайде... Laughing Peace

# 32
# 33
страхотна е, само тези татуировки да не бяха там

# 34
# 35
# 36
  • София
Не си само ти.

# 37
и аз не ги отварям.

Мегън Фокс наистина е прекрасна. и на мен не ми харесват татуировките...

# 38
Няма нищо лошо в това. Просто ми се струва, че напоследък много по-често го правят.  Примерно то година, две. А може и преди да не съм обръщала внимание. Peace

На мен ми е правило впечтление отдавна и мислех, че е от глезотия, но после стигнах до извода, че едва ли е приятно в лицето на детето ти непрекъснато да са наврени камери. Гледат да се измъкнат по- бързо, грабват си децата и хайде... Laughing Peace

При положение, че "носенето"  е от колата до входа на дома/магазина/хотела/заведението не са им нужни някакви специални приспособления Laughing
Анджелина определено вече на нищо не прилича... Нито ми е секси, нито ми харесва в ролята на майка - може би заради всички неща, които се изписаха за нея, децата и детегледачките  Crazy

# 39
  • в Tara
kaтрин с по-светла коса ми харесва в пъти повече

# 40
  • където ми харесва
Ева Лонгория била твърде пълна за рокля от колекцията на Виктория Бекъм

„Не мога да се движа с тази проклета рокля! Това е модел на Виктория Бекъм и като че ли е отрицателен размер 4. Не мога да дишам. Имам чувството, че ципът всеки момент ще се скъса”, заяви с очевидно раздразнение 36-годишната актриса.

# 41
  • където ми харесва
Още малко снимки от  церемонията по награждаването на най-стилните звезди в Холивуд:

Зоуи Салдана
Селма Блеър
Кристин Дейвис
Манди Мур
Серена Уилямс

# 42
# 43
Ева Лонгория била твърде пълна за рокля от колекцията на Виктория Бекъм

„Не мога да се движа с тази проклета рокля! Това е модел на Виктория Бекъм и като че ли е отрицателен размер 4. Не мога да дишам. Имам чувството, че ципът всеки момент ще се скъса”, заяви с очевидно раздразнение 36-годишната актриса.

ехеее  Shocked

# 44
  • Пловдив
Лейди Гага за първи път се скара на феновете си, и то заради една от най-големите си конкурентки - певицата Адел:

http://life.dir.bg/news.php?id=9931437&nt=5

Общи условия

Активация на акаунт