Звездни компромати-118

• 56 005
  • 692
  •   1
Отговори
# 660
О, тази съм я гледала в Кръцни/Срежи. Играеше психо-дъщерята на гаджето на жената на единия. Нали някакви лесбийски истории имаше.

# 661
О, тази съм я гледала в Кръцни/Срежи. Играеше психо-дъщерята на гаджето на жената на единия. Нали някакви лесбийски истории имаше.
И аз  я знам от там

# 662
Лили Колинс е не мога да възприема чак такива вежди за жена...

newsm43

Толкова хубаво лице има...определено едни по-прилични вежди биха я разкрасили  Peace
То си има плътни вежди има и такива излизащи извън границите на нормалното   Rolling Eyes

Дааа и на нейното малко и нежно лице такава грубянщина не отива просто, тези стилисти слепи ли са, какви са?!

Съвсем скоро я гледах в Abduction и през цялото време се чудех защо са избрали точно нея за партньорка на толкова готин пич. Laughing Определено тези вежди я загрозяват и изглежда ужасно.

# 663
  • София
Тази Виктория Бекъм веднъж не я видях усмихната, на всички снимки е толкова сериозна, че чак ми изглежда студена жена или прекалено високомерна...знам ли.. newsm78

Ева  Лонгория

Кейт Мос

Адел

Лейди Гага

# 664
  • София
Лили Колинс е не мога да възприема чак такива вежди за жена...
Толкова хубаво лице има...определено едни по-прилични вежди биха я разкрасили  Peace
То си има плътни вежди има и такива излизащи извън границите на нормалното   Rolling Eyes

Дааа и на нейното малко и нежно лице такава грубянщина не отива просто, тези стилисти слепи ли са, какви са?!

Съвсем скоро я гледах в Abduction и през цялото време се чудех защо са избрали точно нея за партньорка на толкова готин пич. Laughing Определено тези вежди я загрозяват и изглежда ужасно.

И е новата Снежанка в едната от двете нови версии - тук и тук

# 665
  • София
Майли Сайръс
Аврил Лавин - тука ми е като вампир ooooh!
Джесика Симпсън

Азис се издаде: Дъщеря ми е платиненоруса

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 19:18 от КАРЧЕВА

# 666
"Няма нищо общо с майка си, която е черна и не толкова лицеприятна", гордо споделя изпълнителят... Ако наистина го е казал това, доста тъпо звучи. Tой също не е с кожата на Снежанка и не е лицеприятен Grinning. Клоун.

# 667
  • На земята, която е всъщност звезда.
Филип Киркоров се сдоби с дъщеричка  Grinning. Детенцето е родено в САЩ от сурогатна майка:

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2011/11/27/1213400_na_filip_k … e_rodi_dushteria/

# 668
  • София
Изобщо цялата работа с дъщеричката му ми е доста съмнителна....Но такова изказване за майката на детето ти е меко казано абсурдно, но пък от него вече всичко се очаква и нищо не ме учудва.В стремежа си да поддържа "имиджа си" се излага постоянно с недообмислените си изказвания.

Всъщност от любопитство се поразрових за "усмихнати" снимки на Виктория Бекъм, е открих, макар и да не са много.

1
2
3
4
5
6
7
Емии дотука с усмивките....всъщност май сега разбирам защо не се усмихва толкова..

уф тук е ужасна  аха
е тука вече се стреснах...

# 669
Беше коментирано преди, че не си харесвала усмивката и затова не се усмихва. В някакво ТВ интервю го беше казала.  Rolling Eyes

# 670
Беше коментирано преди, че не си харесвала усмивката и затова не се усмихва. В някакво ТВ интервю го беше казала.  Rolling Eyes

Много тъжно. Най-вече за мъжа и децата и. Sad

# 671
  • където ми харесва
Беше коментирано преди, че не си харесвала усмивката и затова не се усмихва. В някакво ТВ интервю го беше казала.  Rolling Eyes

Ау, ужаст...ми тя може да се усмихва пред тях, но да не се усмихва, когато я снимат.
Аз също не обичам да се усмихвам, когато ми правят снимка, защото не ме кефи как излизам. Което не означава, че не се усмихвам.

# 672

Тя в къщи предполагам си се усмихва, просто не обича така да я снимат.
Иначе Ева Лонгория, Джей Ло и други нейни приятелки споделят, че е много забавен човек. С Дейвид Бекъм много обичали да се забавляват и да ходят на партита, имали страхотно чувство за хумор. Гледала съм нейни интервюта в които е весела и се шегува. Laughing Ако държите ще ги потърся.  Mr. Green
Май само на снимки изглежда студена.

# 673
  • София
Беше коментирано преди, че не си харесвала усмивката и затова не се усмихва. В някакво ТВ интервю го беше казала.  Rolling Eyes
Да и аз не й я харесвам......но пък с толкова деца около нея няма как да не се усмихва често Grinning.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт