голям рев ако я оставя да легне на леглото ,само на ръце иска ,не заспива изобщо и в къщи бомба паднала ,нищо не мога да свърша
За Нук мислех да взема и аз, но видях че бибероните са им все едни анатомични и приплескани, а моя малчо не ще да яде от такива. Имам една анатомична залъгалка и постоянно я плюе - нещо не му харесва формата, а с обикновените залъгалки няма такъв проблем. Не смея да взема шише с такъв биберон да не би да не иска да захапе самата биберона. Иначе вчера много им се чудих в апетеката. 
да ми е жива и здрава малката бонбонка!

ще се възползвам!
) са ме зашили много хубаво, но аз чувствам, че така яко а ми фиброзирали шевовете...не знам как ще потръгне със секса!
) - по каса могат да си направят веднъж в годината "профилактично" изследване за рак на простатата - да се изследва т. нар. PSA (prostate-specific antigen) - елементарно изследване, прави се с венозна кръв и е много ориентиращо за това коварно збаоляване...за много малко видове рак има толкова елементаен мониторинг и е срамота да не се възползваме от него!!! Убедете бащите си да си го направят!!! 
дайте за нещо друго да си говорим.ето,аз пак искам да повдигна темата за по-големите деца, тъй като нещо се случва с Лили-започна да повръща в детската градина и все се оплаква,че я хранят насила. малко ми е странно,защото преди да се роди бебето, имаше период, в който не и стигаше храната там и си искаше допълнително. Сега пък не иска да яде, тъпчат я, повръща......а най-лошото е,че от цялата галимация стомахът и се е разбрицал и започна и вкъщи да и прилошава след ядене
не знам тази нервност на стомаха дали не се дължи на вълненията покрай "какинството", тъй като поведението и не се е променило през последния месец.Лили е много съвестно и осъзнато дете и е склонна вътрешно да си изживява нещата. днес баща и е говорил с учителката и тя не е отрекла храненето насила-наистина го правят 

моя малкия повръща от както сме си вкъщи, но тъй като в последствие се увеличи количеството и се притесних и го заведох при педито и тя направо ми даде направление за гастро-ентеролог и отидохме при една дето най-добрата била, светило и т.н. ама малко изкукала вече жената
млеката, които можеш да позлваш по принцип са Нан анти рефлукс, Аптамил АР и Фризовом. Нан аз лично не бих давала, може да пише Германия на него, ама 100% се произвежда в Люлин там до складовете на Нестле
глу-пос-ти! Та , храня си го седнал в скута. А ти ако кърмиш може да го слагаш да ти седне на бедрото с крачета висящи от двете му страни и да е с лице към гърдата и за да не е съвсем изправен да му държиш гръбчето леко наклонено назад. Това съм чела за децата с рефлукс.
Ако искаш мога да ти дам координати на тази жена, да заведеш бебенцето, за да си се успокоиш и ти самата. Едно направление само с номер 17 за Детски болести и това е. Е, и час трябва да се запише де
Преи хранене само се мъчим, за да може веднага след това като захапе шишето и да има мир
За кърма знам следните изпитани неща: мюсли, много сурови ядки - да ти се доповръща от тях, лук (кромид, не пресен) - той дава качество на кърмата и бира - по 1 чаша бира на ден ти дава и количество и качество на кърмата.
едва ли всеки доктор може да си го позволи, а и за да практикуваш еди каво си може би трябва да имаш някава акредитация или диплома или де да знам и аз как да го нарека - демек да си изкарал курс за това. Моя доктор последно септември ходи на конференция в Лос Анджелис на тема видеозон. Едва ли е отишъл с 5лв!!!
Мерси мн за съвета, аз лично веднага ще кажа на нашите (на дядо де, че татко още не ги е направил 50
)
започна и много да се свива и плаче и не мога да разбера дали е от стомаха или от коликите да не говорим че ака веднъж на два дни
може би ще го сменя млекото с аптамил ар , тя и без друго в началото ядеше аптамил